prawdziwagadula Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 22:49 Ty to nawet mozesz pierdnac !!!!Pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
cantroll Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 22:56 prawdziwagadula napisała: > Ty to nawet mozesz pierdnac !!!!Pozdrowienia . Widze, ze jestem na specjalnych prawach, hehehe. Ale nie slyszalem, zeby ktos pierdzial z nudow, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_ Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 23:00 pierdnij, ziewnij, zrob obojetnie co ale czy moglbys sie przestac tak debilnie smiac? Odpowiedz Link Zgłoś
cantroll Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 23:05 gadula_ napisał: > pierdnij, ziewnij, zrob obojetnie co ale czy moglbys sie przestac tak debilnie > smiac? Dlaczego debilnie? W realu to brzmi wrecz czarujaco - jak swini kaszel, hehehe. Poza tym nie moge przestac, bo jestem trollem - wszystkie trolle tak obrzydliwie rechocza o! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_ Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 23:07 u nas w Misisagi swinie kaszla inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azucar Re: Moge ziewnac? IP: 66.207.104.* 01.04.03, 23:08 Dopisz sie jeszcze jako Kantroll, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
cantroll Re: Moge ziewnac? 01.04.03, 23:12 Gość portalu: Azucar napisał(a): > Dopisz sie jeszcze jako Kantroll, OK? Tyle razy mowilem, ze kantroll to podszywacz. Na szczescie ostatnio gdzies go wcielo, hehehe. A ta gadula co z nia trukam to prawdziwa - nie gadalbym sam ze soba, zeby nie wiem jak nudno bylo. Odpowiedz Link Zgłoś