Dodaj do ulubionych

Re: Chustonoszenie Kraków

12.11.10, 12:04
Jestem nowa na tym forum. Nie mam zielonego pojęcia na temat chust, wiązań itp., ale mam wielka ochotę spróbować noszenia mojego maluszka w chuście własnie. Szukam pomocy i informacji na temat warsztatów w Krakowie ( czy takowe w ogóle się odbywają?), ewentualnie w jakim sklepie można kupić chustę w Krakowie i czy w sklepach można tez otrzymać krótki instruktarz jak wiązać chusty itp. Zanim zakupie chustę chciałabym po prostu spróbować z małym " jak to się je" . Młody ma już prawie 4 miesiące i zastanawiam się tez czy to nie jest za późno? Dodam, ze mam niewiele czasu, wracam do Irlandii za tydzień a tam noszenie w chustach, zdaje mi się, nie jest jakoś specjalnie popularne.

P.S.mam nadzieje ze nie drażni Was watek który pewnie już się na tym forum pojawił;-)
Pozdrawiam serdecznie
---------------------------------
Ewa mama Tymka (15.07.2010)
Obserwuj wątek
    • luccy1 Re: Chustonoszenie Kraków 12.11.10, 15:52
      www.koala.krakow.pl/
      ja bylam tam na szkoleniu. tez mieszkamw uk. godzina nam starczyla choc moja mala beczala caly czas. wydaje mi sie ze tam na miejscu mozna kupic chuste ale zapytaj.
      • meffcka Re: Chustonoszenie Kraków 12.11.10, 16:25
        dziękuje baardzo. szkoda, ze nie zdążę na ten warsztat 27 listopada, bo indywidualne lekcje są trochę drogie. Spróbuję znaleźć kogoś w Dublinie. Może się uda;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka