maltry
03.12.10, 00:17
Witam serdecznie i proszę o opinie, jako że jesteście jak widzę bardzo bardzo zorientowane w temacie chust - a ja ledwie mam motanie w planach :)
Zastanawiam się nad kupnem chusty, na początek elastycznej, jakaś łatwiejsza do nauki mi się wydaje, i mam problemik. Jak myślicie, czy warto na początek nie inwestować większej kwoty tylko kupić chustę tańszą, np. TAKĄ (przykład pierwszy z brzegu) czy raczej zainwestować w coś o sprawdzonej jakości typu Nati? Pojęcia nie mam czy z chusty będę faktycznie korzystać, czy dam sobie radę z tymi wiązaniami, czy spodoba się mnie i synkowi chustowanie, tak więc narazie byłby to zakup niejako na próbę, przez okres zimy i tak korzystałabym z chusty tylko w domu (dla ułatwienia życia z ruchliwym trzylatkiem ;) ), jeśli faktycznie chusta się przyjmie to na wiosnę planuję zainwestowanie w porządniejszą tkaną chustę. Tylko z drugiej strony - jeśli jakość tej taniej chusty pozostawia do życzenia to faktycznie szkoda kasy, lepiej od razu dołożyć i kupić coś porządniejszego używanego na przykład...
Syn ma w tej chwili 6 tygodni i waży ok. 4 kg
Z góry dziękuję za wszystkie opinie
Pozdrawiam
Małgośka