bialawrozka Re: Zielona Góra 04.05.08, 10:10 Lansujemy się z petisu, z córkami w chustach, po deptaku, dołączajcie;) Odpowiedz Link
kozamasta Re: Zielona Góra 14.07.08, 15:19 Hej! A w jakich to godzinach najczęściej się lansujecie po deptaku? Chętnie bym na Was trafiła, ale na deptak mam dość daleko(z Przylepu), więc fajnie by było mieć jakąś orientację, kiedy mam największą szansę Was tam spotkać... Pozdrowionka! Odpowiedz Link
edittt Poznań 28.05.08, 21:16 i dopiero zaczynam. mam Nati od tygodnia, powoli się uczymy (ja motać, Mergie siedzieć w środku;))na tym forum też jestem nowa, choć troszkę Was podczytywałam wcześniej;) Odpowiedz Link
kikaaaa Wrocław 29.05.08, 15:24 Część ja dopiero zaczynam, uszyłam sobie długa wiązana żeby sprawdzić czy mały zaakceptuje, zaakceptował i kupimy sobie elasyczną. Pozdrawiamy wszystkie mamusie cieplutko Odpowiedz Link
jagielon29 Langenfeld Niemcy 10.06.08, 08:54 Witam:) Moja corke nosze w Mei Tai od kilku miesiecy, pozdrawiam wszystkie mamusie! Odpowiedz Link
danutap13 Re: skad jestesmy :-) 15.07.08, 11:24 Witam! dzisiaj sie zalogowałam i jesteśmy z Konina czyli ja i moja 3 miesięczna córcia Maja:-) Odpowiedz Link
ann_a30 Yorkshire, Anglia 19.07.08, 10:23 Może ktoś jest z tych odludnych okolic, kto by podzielił się doświadczeniem? Odpowiedz Link