seala1 01.07.07, 21:42 Czy jest tu ktoś aktywny chustowo z Radomia? Spotkanie chustowe by się przydało..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszka13 ja jestem :) 03.07.07, 16:21 od niedzieli przez dwa miesiace :) napisz na priv, to sie umowimy. Odpowiedz Link
wroba i ja :) 03.07.07, 18:54 od samego początku forum ;) tylko że tymczasowo nie chustowa, bo starszego już nie noszę, a młodsze jeszcze w brzuchu do grunia :) Odpowiedz Link
seala1 Re: Kto z Radomia? 03.07.07, 22:28 O jak miło, z chęcią się spotkam żeby mnie ktośw końcu porządnie plecaczka nauczył! A tak na marginesie to widziałyście kedyśkogoś w chuście w Radomiu? Ja sie osamotniona czuję! Odpowiedz Link
kaszka13 Re: Kto z Radomia? 03.07.07, 22:40 bo Radom to jest zapomniane miasto.........niestety..............i takie rzeczy sie bardzo powoli przyjmuja. ciekawe jak na mojego MT beda patrzec. pewnie komentarze tez beda ciekawe. Odpowiedz Link
solidna Re: Kto z Radomia? 04.07.07, 09:13 A co powiecie na spotkanie na Mlodzianowie? dziewczynki zapraszam Was do siebie bo pada i w ogole, np. jutro przed poludniem? w R jestem do niedzieli, bo potem znowu w W, ale w wakacje bedziemy krazyc jak Wam pasuje to wysle adres na priv Odpowiedz Link
seala1 Re: Kto z Radomia? 04.07.07, 09:47 ja w to wchodze! musze sie tego plecaczka porzadnie nauczyc! Odpowiedz Link
solidna Re: Kto z Radomia? 04.07.07, 10:28 ustalam spotkanie na jutro czyli czwartek na 11, adres wyslalam tez kaszce i wrobie jakby ktos inny sie zainteresowal to rowniez zapraszam niech da znac, to wysle adres pozdr i do zobaczenia Odpowiedz Link
wroba Re: Kto z Radomia? 04.07.07, 11:51 Solidna, aleś mnie zaskoczyła, że z Radomia też jesteś, jakoś tak wcześniej tego nie zczaiłam ;) Ja też postaram się przyjechać, tylko, że mój Młody w porównaniu do waszych to duże chłopisko (we wrześniu skończy dwa lata) no i ja już go nie noszę. Jak Wam to nie przeszkadza i jak nie będzie bardzo lało to przyjedziemy. Pozdrowionka Ania Odpowiedz Link
seala1 Re: Kto z Radomia? 04.07.07, 15:19 My tak na chwilkęwpadniemy bo o 13 mamy odbiór naszych ślubnych sukienek;-) Odpowiedz Link
seala1 Re: spotkanie 05.07.07, 10:12 my sie wybieramy właśnie. Wroba, jakie Ty piękne kolczyki tworzysz! a ja od dłuższego już czasu czegoś na ślub swój szukam!!!!! Odpowiedz Link
wroba Re: spotkanie 05.07.07, 10:16 Dzięki :) No to my się szybko szykujemy i też przyjeżdzamy. Odpowiedz Link
mysia125 Re: spotkanie 05.07.07, 22:49 Seala, nie dosc ze piekne te kolczyki, to i...zaczarowane ;) mnie przynosza szczescie :) nie zawsze moge nosic dlugie, wiec chowam je do woreczka i mam w torbie ;) -- Kasia & Felix (23/01/2005) www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
wroba Solidna 06.07.07, 15:54 Kinga dzięki za spotkanie :))) Fajnie było sobie chustowo poplotkować ;) Ech już nie mogę się doczekać kiedy i ja będę nosić. Pozdrowionka Odpowiedz Link