Dodaj do ulubionych

Chustomaniaczki z Koszalina!!!

23.08.07, 09:13
Dziewczyny, ja was regularnie podczytuje i marzy mi sie zamotac moje
dziecko...
Nie chce kupowac chusty w ciemno, a wiem, ze na forum jest kilka
dziewczyn z Koszalina. Nawet widzialam ze dwie sztuki w miescie, ale
jakos glupio bylo zaczepiac....
Moze zorganizujemy jakies spotkanko??? Takie zapoznawczo-towaryzskie.
Jestem styczniowka2007, kilka moich kolezanek tez mysli o chuscie,
wiec spotkanie byloby owocne.
Dajcie znac, czy macie chec i czas podzielic sie swoim
chustomaniactwem;))))))
Obserwuj wątek
    • mysia125 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 23.08.07, 10:06
      Z Koszalina jest nalie, ale z racji klopotow technicznych nie ma chwilowo
      dostepu do sieci. Jesli sie zgodzisz dac jakis namiar na siebie telefoniczny, to
      prosze napisz do mnie na priva, a ja przekaze ten numer nalie - ona o ile wiem
      robi takie mini-spedy w okolicy.

--
      Kasia & Felix & Chustomania
      www.kasiamarcin.com
    • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 23.08.07, 10:33
      ja tez styczniowka i to z koszalina:))) nie ma problemu, mozemy sie spotkac:)))
      • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 23.08.07, 10:34
        aaa i zaczepiac nie powinno byc glupio, to jest naprawde fajne:))) juz kilku
        mamom tlumaczylam co i jak:)
        • kajka78 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 25.08.07, 09:29
          Bardzo sie ciesze, ze sie odezwalyscie. To kiedy spotkanko? W
          nastepna sobote (1 wrzesnia to chyba bedzie) moze byc???
          • kajka78 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 16:14
            up
            • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 18:52
              jesli o mnie chodzi, to weekendy za bardzo nie pasuja. moze jakos w tygodniu?
              mam 2 hoppy, wiec nawet ze wspolnym zamotaniem nie byloby zadnego problemu :)
              • kajka78 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 19:50
                A jakie godziny pasuja ci Kasiu?
                • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 20:42
                  bez roznicy:)))
                  • kajka78 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 21:07
                    To proponuje okolo 16. Moze w najblizszy piatek??
                    Czy jakies preferencje co do miejsca??
                    • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 21:21
                      moze byc:) a co do miejsca to pojecia nie mam, moze co zaproponuj? sorki, ze
                      zostawiam wszytsko na twojej glowie, ale mala zabkuje i troche jestem do tylu :)
                      • kajka78 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 21:38
                        Moja tez przechodzi ostatnio sama siebie..
                        moze umowmy sie gdzies w centrum.
                        jak bedzie ladnie to pojdziemy do parku, jak brzydko, to cos
                        wymyslimy ;-)))
                        proponuje fontanne w parku pod empikiem.
                        • kachna2001 Re: Chustomaniaczki z Koszalina!!! 28.08.07, 21:40
                          to w takim razie jestesmy umowione:) 16-ta w piatek pod fontanna:)))
                          do zobaczenia:)
                          • kajka78 Do zobaczenia! 28.08.07, 22:01

• kachna2001 Re: Do zobaczenia! 31.08.07, 08:06
                              kajka jestes? bo dzis taka beznadziejna pogoda i tak sobie mysle, ze moze u mnie
                              sie spotkamy? mieszkam po drugiej stronie parku, wiec bliziutko a i komfort
                              ogladania, macania i przymierzania lepszy:) co o tym myslisz? daj znac to w
                              razie co wysle ci na priv swoj adres.
                              • kajka78 Re: Do zobaczenia! 31.08.07, 09:03
                                Jestem;-)
                                pomyslalam o tym samym... tylko, ze chcialam cie "zaciagnac" do
                                siebie.
                                Jak nie masz alergii na kota i lubisz sernik z czekolada, to
                                zapraszam;)
                                Co ty na to?
                                PS. Ja mieszkam za ratuszem
                                • kachna2001 Re: Do zobaczenia! 31.08.07, 09:09
                                  no i tym sernikiem mnie przekonalas:))) napisz mi na gazetowego swoj adres to
                                  postaram sie nie zbladzic. koszalin jest maly, a ja tu mieszkam od 10 lat, ale
                                  czasem strzelam takie babole, ze az przykro :))
                                  • kajka78 wyslalam wiadomosc na priva 31.08.07, 13:22

• mysza007 chusty 02.09.07, 01:29
                                      witam ja rónież jestem z Koszalina, szukam informacji o chustach i szczerze mówiąc to się gubię w tym wszystkim, dzidzia urodzi sie w październiku. dziewczyny czy mogę prosić o pomoc w wyborze fajnej chusty? będę wdzięczna.
                                      • kajka78 Re: chusty 02.09.07, 09:54
                                        dla mnie ekspertem od chust wiazanych jest kachna2001. innej chusty
                                        na zywo nie widzialam.. ale moja Karola ma prawie 8 miesiecy, wiec
                                        wiazana jest najwygodniejsza.
                                        Poogladaj zdjecia w galerii, poczytaj posty i na pewno ktoras Ci sie
                                        najbardziej spodoba;-)
                                      • kachna2001 Re: chusty 02.09.07, 20:43
                                        jesli zdecydujesz sie na wiazana, to wybierasz sobie interesujacy cie kolor,
                                        jeden przycisk myszy i chusta sama sie kupuje, jesli pouch to bardzo podobnie:)
                                        ale jesli chcesz obejrzec i obmacac wiazana i poucha na zywo, to mozemy wymyslec
                                        jakies spotkanie. narazie swoja dodatkowa chuste zostawilam u kajki, zeby
                                        dojrzala do zakupu wlasnej ( :) ) i jak bede miala ja z powrotem to mozemy cos
                                        wymyslec, poucha tez mam, wiec i go moge z soba wziac. doswiadczona za bardzo
                                        nie jestem, bo hanie nosze glownie w koali, jakos nam tak najwygodniej, ale
                                        pomoca jak najbardziej sluze.
                                        mam tylko nadzieje, ze moja hania bedzie wspolpracowala, bo to co ostatnio na
                                        spotkaniu u kajki wyczyniala ......... :) ale usprawiedliwiam ja, bo wyszedl 4
                                        zabek w przeciagu jednego tygodnia :)
                                        • mysza007 Re: chusty 04.09.07, 11:06
                                          ok, mam jeszcze pytanie: czy pouch to taka chusta dla niemowlaka dostępna na np. www.chusty.pl? bez wiązania itd? i jeszcze jedno co myślicie o chustach bebelulu? czy warto ją kupić?
                                          • kachna2001 Re: chusty 04.09.07, 20:33
                                            pouch to m.in. chusta z chusty.pl. a co do beblulu niestety nie moge sie
                                            wypowiedziec, bo nie znam i nie uzywalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka