Dodaj do ulubionych

do ANNTENKI o chustach

01.09.07, 17:55
to chyba o to Ci chodzi www.chustomania.pl tak się składa, że dziś natknęłam się na polach mokotowskich na "nawiedzone" :) kobietki, które wszystkie dzieciaki właśnie targałay w takich chustach i dostałam ulotkę. wyglądały wszystkie fantastycznie, chusty sa śliczne a dzieciaki usmiechnięte
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: do ANNTENKI o chustach 01.09.07, 18:58
      no nawiedzone to my byłyśmy :)
      ulotek trochę przyniosłam ale jak zwykle za mało ich miałyśmy :)

gdyby tylko wiedzieć jak pomóc małej Haniutek :/
      no ale może coś wymyślimy :)
      a w chustach nosić nosi się świetnie..
      po południu rozdałam resztę ulotek, które mi z pól zostały na placu zabaw na
      Odyńca :) normalnie chyba zacznę przy sobie nosić na stałe dwie chusty coby w
      jednej mieć Franka a drugiej móc " na chwilę" pozyczyć :)
      • visenna2 Re: do ANNTENKI o chustach 01.09.07, 19:08
        Kurczę, Aga, jak Ty to robisz:) U mnie jest masa, naprawdę masa
        matek z dziećmi, drugie tyle w ciąży i wszystkie jak mnie widzą z
        chustą to sie nieomal pukają w głowę...
        • hanti Re: do ANNTENKI o chustach 01.09.07, 19:17
          ja też często rozdaję ulotki i motam mamy :))) tylko ja mam sprawę ułatwioną, bo
          "pożyczam na chwilę od Karolki ;)))
        • agamamaani Visenna :) 01.09.07, 19:23
          magia tłumu.. mnie najczęściej zaczepiają matki dwojki dzieci widząc jak
          genialnie można dać sobie radę jednoczesnie z dwójką dzieci..
          głównie w tym jest rzecz.. jak masz uciekającego dwólatka i ryczące niemowle
          zrobisz wszystko ( nawet spętasz się chustą) aby to ogarnąć :) a potem.. ehh..
          kupujesz następne i nastepne :)

a tłum chustomaniaczek w jednym miejscu ( za każdym razem jest nas coraz więcej)
          też robi swoje.. każda z inną chustą, każda uśmiechnięta, wystrojona, dzieci
          zadowolone.. to robi wrażenie na pewno :)
          • jo-75 Re: to naprawdę fajne 01.09.07, 22:48
            ja dopiero będę mamą, ale dziś ta gromadka na polach zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie, więc jak dzidzius pojawi się na świecie to zapewne zakupie chustę tylko zastanawiam się czy uda mi się ją tak uwiązać, zeby wszyscy byli zadowoleni..:)
            • agamamaani Re: to naprawdę fajne 01.09.07, 22:53
              na pewno się uda uwiązać :) a jak co to zapraszamy do gromady "nawiedzonych"
              co tydzień jesteśmy na polach w sobotę - albo na placu zabaw albo w lolku
              własnie :)
    • jo-75 Re: do ANNTENKI o chustach 01.09.07, 23:00
      mam tylko nadzieję, że nie uraziłam nikogo tymi "nawiedzonymi", ale to było pieszczotliwie a tak naprawdę to spotkanie wywarło na mnie olbrzymie wrażenie i już nie mogę się doczekać kiedy swojego babaska będę mogła tak targać :)
      • anntenka kurcze jo a czemu post zatytułowany do mnie?? 01.09.07, 23:04
        czuję się zaszczycona i wyróżniona :))
        przypomnij mi gdzie ja ci wspominałam o chustach
        • jo-75 Re: kurcze jo a czemu post zatytułowany do mnie?? 01.09.07, 23:26
          być może coś źle zrozumiałam bo wcale nie byłam w temacie ale myślałam, że poszukujesz tych chcust, ale teraz chyba się domyślam, ze chcodziło Ci o jakąs konkretną "dziewczyny co to jest za chusta??"...sorki za zamieszanie,ale chciałam być uprzejma
          • anntenka :))) tak, chodziło mi o konkretną chustę 01.09.07, 23:30
            już się dowiedziałam co to takiego
            hanti ją miała na spotkaniu w warszawie
            i stamtąd są zdjęcia w galerii
            i ja nie wiedziałam jaka to chusta
            a śliczna jest
            :))
            dzięki za pamięć
      • agamamaani Re: do ANNTENKI o chustach 01.09.07, 23:10
        spokojnie.. my wiemy, że "nawiedzone" jesteśmy i z duma targamy swoje dzieci..
        czasem po dwójke na raz :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka