hanti 05.10.07, 17:21 dzięki alexkieszek mamy na czwartki salę :))))))))))))))) także zapraszamy w czwartki na potkania chustowe przy kościele św Anny od 11-stej :))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonya Re: miłość CHUSTĄ związana 05.10.07, 18:54 Hanti Super !!!!!! może uda mi się wreszcie do was dołączyć :)))))) Odpowiedz Link
alexkieszek sala :) 05.10.07, 19:23 A więc faktycznie udało się :) W przyszłym tygodniu omawiam szczegóły :) ale co tam :) Ważne że mamy fajne miejsce na spotkania :) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
kurcze Re: miłość CHUSTĄ związana 05.10.07, 19:24 Od jedenastej do której? :-) Ja się ostatnio ciągle nie wyrabiam ( a wczoraj kupiłam wirusa od córy ) Ale może w końcu nam się uda.... Odpowiedz Link
aniuki heeeej ale piękna nazwa:) 05.10.07, 20:54 nie wiedziałam na czym stanęło bo nie sledzilam wątku, trochę zapóżniona jestem bardzo ładna nazwa, bardzo gratuluję :D Odpowiedz Link
alexkieszek Hanti :) ładnie to wymyśliła :) 05.10.07, 21:06 więc i czwartkowe spotkania mają swoją nazwę :) i ja jestem nią zachwycona i dobrze się wpasowuje się w miejsce spotkań :) Jakoś tak fajnie się składa, że w swAnnie jest duuuuużo miłości :) i mam nadzieję, że my pokażemy także osobom tam bywającym jak można pięknie miłość okazywać dziecku bez rezygnowania z naszych planów, potrzeb i zajęć :) Odpowiedz Link
aniuki Re: Hanti :) ładnie to wymyśliła :) 05.10.07, 21:19 Eh ta Hanti! Trudno za nią nadązyć :) A u świętej Anny będzie bardzo miło, wiadomo! Moja patronka:) I tam ślub żeśmy z M brali. Super. Spróbuję kiedys dotrzeć o ile moje pół etatu na to pozwoli. Odpowiedz Link
kad78 Re: Hanti :) ładnie to wymyśliła :) 05.10.07, 21:24 Brawo Ola, brawo Hanti! Jesteście wielkie (choć filigranowe : ) A więc potencjalny deszcz już nam nie straszny... Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanti Re: miłość CHUSTĄ związana 07.10.07, 10:01 cieszę się że nazwa się Wam podoba, jakoś tak samo przyszło, jak Ola mówiła o sali w św. Annie :) strasznie się cieszę że mamy swoje miejsce :DDD Odpowiedz Link
aaacapulco Re: miłość CHUSTĄ związana 07.10.07, 18:28 :-) kiedy przeczytałam tytuł postu pomyślałam, że hanti omotała się jedną chustą wspólnie z M. i młodziakami :-) cóż...pozostaje mi pozazdrościć mamom niepracującym...mam nadzieję, że o sobotach też pamiętacie! Odpowiedz Link
zaisa Re: miłość CHUSTĄ związana 08.10.07, 23:07 Brawo, dziewczyny:))) I wielkie dzięki:) Czy to już od najbliższego czwartku? To my musimy wystąpić z ciastem, bo Jaśko kończy roczek:) A w którym miejscu ta sala? Bo ja umiem tylko do wieży trafiać. Odpowiedz Link
vega_k_w Re: miłość CHUSTĄ związana 09.10.07, 09:04 super :) zapraszamy :) Sala jest w krużgankach kościoła św. Anny na Krakowskim przedmieściu. To jest bliżej skrzyżowania ze Świętokrzyską niż wieży (jeśli chodzi o tą wieżę przy kolumnie Zygmunta). Stamtąd lepiej podjechać autobusem (chociaż pewnie Krakowskie jest nadal w remoncie i nie wiem czy coś jeździ...) W każdym bądź razie to kościół naprzeciwko niemal bramy do Uniwersytetu Warszawskiego - sale są po lewej stronie od schodów. Dobrze mówię Alexkieszek ? Odpowiedz Link
tonya Re: miłość CHUSTĄ związana 09.10.07, 09:11 Vega :) kościół św.Anny jest przy Placu Zamkowym niedaleko kolumny Zygmunta i na pewno nie jest naprzeciwko bramy do Uniwersytetu Warszawskiego bo jest po tej samej stronie ulicy :)))))) Odpowiedz Link
vega_k_w Re: miłość CHUSTĄ związana 09.10.07, 09:19 poważnie??? zawsze byłam przekonana, że to ten... ale czad - no i nie trafiłabym na czwartkowe spotkanie... Dzięki Tonya :) Alex - który to kościół i gdzie to jest ??? Odpowiedz Link
vega_k_w Re: Vega 09.10.07, 09:43 no... może - ja tam zbytnio po kościołach się nie snuję - myślałam, że skoro św. Anna jest kościołem akademickim (czy jakoś tak) to jest najbliżej uczelni :) he he, no nic, najważniejsze, że nie dowiedziałam się tego po fakcie... Odpowiedz Link
mal_art Re: Vega 09.10.07, 19:04 Popieram, św. Anna to bliżej Pl. Zamkowego. A spotkania będą w wieży, czy w podziemiach koło pizzerii??? A jeśli w wieży to czy w sali Jaremy, czy niżej? Aha, jeśli to będzie w Jaremie, to tam jest zablokowana winda i koniecznie trzeba iść po schodach! I czy mogę kiedyś wpaść jeszcze zanim się rozdwoję i będę miała kogoś do noszenia? PS Będę w tę sobotę wypróbowywać wtaszczenie się na wieżę z brzuchem, zobaczymy jak mi pójdzie ;-) Sala Jaremy to taka z duuużą ilością krzeseł i zdjęciami na ścianach, i aniołkiem (nieskromnie dodam mojej produkcji) za to bez okien (coby nikt nie wypadł, jak jest tłok!) Odpowiedz Link
vega_k_w Re: Vega 09.10.07, 19:23 Z tego co pamiętam to Ola mówiła coś o wejściu po lewej stronie od kościoła w krużgankach... Ale przyznam, że teraz już nie mam pojęcia o co chodzi... tam za przystankiem są takie krużganki wzdłuż ulicy... czyżby to było tam? Ola :) wypowiedz się, bo zaprosiłam kilka dziewczyn i muszę im jakoś wytłumaczyć gdzie to jest :) Mal_art wpadaj - z brzuchem też można przećwiczyć wiązania, a przynajmniej się opatrzeć i podotykać różne chusty :) Chust zawsze mamy więcej niż uczestników, więc jest na czym ćwiczyć :) I zawsze są też mejataje i pouche... zapraszamy :) Odpowiedz Link
alexkieszek Kościół i salki :) 09.10.07, 21:02 Kochane, Kasia namieszała haha ale już tłumaczę :) Kościół św. Anny to jest ten przy placu zamkowym z wierzą widokową ;) 1. Jeśli idziecie od strony placu zamkowego, mijacie wierze, wejście do kościoła i dochodzicie do miejsca gdzie jest wejście na podwórze kościoła (pod klumnami, zawsze tam stoją w kolczykami i koralikami) W podwórzu stoją samochody Księży i są tam takie wielkie drzwi, wchodzicie w te drzwi i czekacie :) Jeśli będzie otwarta salka to pewnie będę w środku. Postaram się być przez 11 :) 2. Idąc od strony pomnika Mickiewicza mijacie Dom polonii i idziecie pod tymi kolumnami i tuż przed kościołem jest wejście w owo podwórze a tam jw. W razie kłopotów to hmm napisać dzisiaj do mnie na gazetowy dam numer na kom. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
mal_art Re: Kościół i salki :) 09.10.07, 22:39 No to fajnie, tam gdzie kancelaria parafialna mniej więcej? Nie trzeba tak po schodach łazić, haha ;-) Fajnie, że mnie sierotę przygarniecie, jakoś tak całkiem mi się ostatnio zrobił mętlik w głowie w kwestiach chustowych, trochę obawiam się jak dam sobie radę z wiązaniami, o których tak nonszalancko piszecie, że takie proste... No ale od czegoś zacząć trzeba. Pozdrawiam Malwinka Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Kościół i salki :) 10.10.07, 09:00 dokładnie tam :) dzisiaj dzwonię jeszcze do księdza pogadać co z kluczami i dam Wam znać o której dokładnie będę :) Odpowiedz Link