lidkamamakuby Re: U kogo jest podróżujący Girasol?? 25.10.07, 17:27 Antusiowa, dotarł do mnie przed 2 godzinami:))) Wyprałam i się suszy:D Pozdr Odpowiedz Link
olioliwa Re: U kogo jest podróżujący Girasol?? 25.10.07, 17:32 Chętnie pomacałabym podróżującego Girasolka, jak pomyślę ile razy był prany:)Mam nadzieję, że kiedyś do mnie wróci, jak okrąży Polskę kilka razy! A opinii cd od kolejnych testujących?? >>Ola od Girasola<< Odpowiedz Link
lidkamamakuby Olu ! 25.10.07, 18:31 Napisałam do Ciebie na adres gazetowy i yahoo, poczta gazetowa wariuje, ale mam nadzieję że któryś mail dotrze. Odpowiedz Link
antusiowa_mama Lidka! 25.10.07, 20:21 Na gazetowym nic nie mam :/ Na Yahoo wogole konta nie mam, jak coś to napisz na olcia70@wp.pl Odpowiedz Link
lidkamamakuby ups, ale zamieszałam ;) to było do olioliwa 25.10.07, 20:46 Antusiowa, ja nie wiedziałam, ze masz na imię Ola :D Usiłuję się skontaktować z olioliwą ;) Pozdrawiam serdecznie obie Ole ! Odpowiedz Link
marta76 Re: ups, ale zamieszałam ;) to było do olioliwa 25.10.07, 20:50 a czym trzeba się zasłużyć na popróbowanie chusty:)I jaka jest jej długość?Ja mam od 3 tygodni pierwsza chustę didka standard i już marzy mi się kolejna. Odpowiedz Link
antusiowa_mama to chyba ja namieszałam :) 25.10.07, 21:52 myślałam, że pamiętasz imię z warsztatów :) No nic, w takim razie pozdrawiam :P Odpowiedz Link