padthai 08.01.08, 10:21 bylo swietnie tresciwe warsztaty i duzo praktyki wiazanie "na kolkowa" rewelacja serdecznie pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1981 Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 08.01.08, 11:49 Witam, jestem nowa na tym forum. Bylam na warsztatach w niedziele o 12. To byl moj pierwszy kontakt z chustą wiązaną i oboje z mężem zostaliśmy "porażeni". Czekamy teraz na naszą zamówioną Inke i rozpoczynamy motanie:) Pozdrawiam wszystkie wrocławianki:) Odpowiedz Link
adriana-p Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 08.01.08, 12:20 mama, to sie musiałysmy spotkac :-))) ja czekam na czerwonego Leo rouge, dokładnie takiego jakim motaliśmy na warsztatach;-) Odpowiedz Link
mama1981 Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 08.01.08, 12:39 Adriana, to juz wiem jak wyglądasz:) Wyslalam Ci kilka zdjec z warsztatow na maila gazetowego. My na warsztatach motalismy sie w Alberta, juz sie nie moge doczekac kiedy swoja Inke dostane, moze bedzie w przyszlym tygodniu:) Odpowiedz Link
adriana-p Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 08.01.08, 12:59 no to ja tez Cię kojarzę:-) i chyba mam na zdjęciu jednym Twojego męża:-) zaraz sprawdzę i podeslę! fajnie że tu trafiłas:-) i dzieki za zdjęcia.juz sprawdzam pocztę:-) Odpowiedz Link
ewatylko Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 08.01.08, 15:18 tez bylam, pozdrawiam wszystkich, mialam zostawic swoj e-mail, prosilabym o zdjecie jesli mozesz.o ja bylam z tym najmniejszym szkrabem Odpowiedz Link
burda3 Ewatylko ! 10.01.08, 18:30 To TY byłaś na poniedziałkowej grupie ? Z Małą Jagieńką ? Jesli tak, to oczekuj zdjęć od Magdy - wysłałam jej wszystkie- miała posłac dalej. Jesli chcesz- i jesli to TY :-) to przesle Ci na maila. Odpowiedz Link
opium74 Re: Ewatylko ! 10.01.08, 21:52 tez dziekuje za spotkanie :) tylko następnym razem mam nadzieje w milszych okolicznościach przyrody :) Odpowiedz Link
ewatylko Re: Ewatylko ! 11.01.08, 10:34 Hej Tak to ja bylam z Jagienką na warsztatch w poniedzialek :-). Czekam na zdjęcia, dzięki za przesłanie ich na gazetowego. burda3 napisała: > To TY byłaś na poniedziałkowej grupie ? Z Małą Jagieńką ? > Jesli tak, to oczekuj zdjęć od Magdy - wysłałam jej wszystkie- miała > posłac dalej. Jesli chcesz- i jesli to TY :-) to przesle Ci na maila. Odpowiedz Link
orvokki Re: wasztaty ekomamy we Wro :) 11.01.08, 23:08 Hej, ja też byłam w poniedziałek rano - dostałam już fotki od Magdy :o) Odpowiedz Link
burda3 orvokki 11.01.08, 23:55 To fajnie,ze Magda juz przesłała- sorry,ze częsc zdjęc mi nieostra wyszła- ale to z tych emocji :-) Odpowiedz Link
orvokki Re: orvokki 12.01.08, 10:23 Żałuję tylko, że nie mam zdjęcia, jak Sergiusz śpi w kieszonce... akurat się załapaliśmy przy karmieniu :o) Odpowiedz Link