Dodaj do ulubionych

Doradcy chustowi - LISTA

• guruburu ewaiwiki 18.07.10, 17:09
      nick na forum: gazetowym ewaiwiki, chusty info jewa
      imię i nazwisko: Ewa Jarymowicz
      szkolenie i stopień: Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci
      kontakt: poradnia.jewa@gmail.com , tel 501 790 745
      komentarz: Jestem mamą 6 letniej Wiktorii i 15 miesięcznego Kacperka. Swoje
      córkę nosiłam intensywnie na rękach, synka noszę w chuście. Od ponad roku
      zarażam chustonoszeniem mieszkańców Podlasia. Prowadzę internetową Poradnię
      Dietetyki i Promocji Zdrowia "JEWA" jewa.pl. Zaprasza serdecznie na
      konsultacje indywidualne, wykłady, pogadanki i warsztaty chustowe oraz
      poradnictwo z zakresu dietetyki i promocji zdrowia w Białymstoku i okolicach.
    • guruburu Forgetit 23.08.10, 21:24
      nick na forum: forgetit
      imie i nazwisko: Anna Zin
      szkolenie i stopien: Doradca Certyfikowany Die Trageschule Dresden
      kontakt: anna_zin@wp.pl
      komantarz: www.przywiazanie.szkola.pl Prowadzę indywidualne konsultacje,
      warsztaty oraz wykłady w szkołach rodzenia na terenie Wrocławia i okolic.
      Jestem też liderką wrocławskiego Klubu Kangura, zapraszam na spotkania.
    • guruburu efucia / Efunia 23.08.10, 21:26
      nick na forum: efucia (na chusty.info i KK: Efunia)
      imię i nazwisko: Ewa Owczarewicz
      szkolenie i stopień: Certyfikowany Doradca Die Trageschule® Dresden
      kontakt: ewa@przywiazanie.szkola.pl
      komentarz: www.przywiazanie.szkola.pl Prowadzę indywidualne konsultacje,
      warsztaty oraz wykłady w szkołach rodzenia na terenie Wrocławia i okolic.
      Jestem też liderką wrocławskiego Klubu Kangura, zapraszam na spotkania.
    • guruburu gosia_dt 23.08.10, 21:27
      nick na forum: gosia_dt
      imie i nazwisko: gosia foks
      szkolenie i stopien: kurs podstawowy Die Trageschule® Dresden
      kontakt: info@doradztwo-chustowe.pl ; doradztwo-chustowe.pl
      komentarz: Jestem mamą dwójki maluchów, chusty poznałam przy młodszym dziecku i
      > były dla nas ogromną pomocą. Prowadzę zajęcia w dwóch lubelskich szkołach
      > rodzenia i chętnie umówię się też na konsultacje indywidualne - w Lublinie i
      > okolicach.
    • ithilhin agamamaani 03.09.10, 22:34
      nick: agamamaani
      imie i nazwisko: Aga Duda
      szkolenie i stopien: certyfikowana doradczyni Die Trageschule Dresden
      Kontakt: 0600 471 004; aga@kanga.com.pl; www.kanga.com.pl

Komentarz: Jestem mama dwojki dzieci - Ani i Franka. Miedzy nimi jest mala
      roznica wieku ( ur. 2004r. i 2006r.) , a przy takiej dwojce dzieci chusta to
      nieoceniona pomoc. Chustowanie dalo nam nie tylko swobode ruchu i duza mobilnosc
      ale pomoglo w zaspokajaniu potrzeb i bliskosci obu maluchow.

Moja oferta:
      konsultacje indywidualne oraz warsztaty - glownie na terenie Warszawy i okolic.
      Konsultacje w szkolach rodzenia dla przyszlych rodzicow. Chusty wiazane -tkane i elastyczne -ale
      takze pouche, chusty kolkowe, nosidla ergonomiczne i inspirowane Azja - Mei tai
      oraz podaegi. Zapraszam serdecznie rowniez na spotkania w Klubie Kangura.
    • ithilhin mamalina 03.09.10, 22:35
      ick na forum: mamalina
      imie i nazwisko: Maria Ryll
      szkolenie i stopien: certyfikowana doradczyni Die Trageschule Dresden
      kontakt: maria.ryll@gmail.com, 0 501 08 38 89

komentarz: Trójka własnych dzieci pokazuje mi każdego dnia, jak ważna jest
      bliska więź.Noszenie więź tę w prosty sposób pogłębia, a chusta
      umożliwia wykonywanie przy tym prozaicznych, codziennych czynności.Tę prostą
      wiedzę przekazuję na spotkaniach warszawskiego Klubu Kangura i w czasie
      osobistych szkoleń. Z doświadczenia wiem, że trudno się dobrze nauczyć wiązań z
      samej tylko instrukcji. Bezpośredni kontakt proces uczenia przyspiesza i ułatwia.
    • guruburu ridibunda 08.09.10, 21:05
      nick na forum: ridibunda_anna / ridibunda
      imię i nazwisko: Anna Cichocka
      szkolenie: Doradca Akademii Noszenia
      kontakt: anna@e-damski.pl, 502543082, www.e-damski.pl
      komentarz: Jestem mamą fantastycznego małego człowieka, biologiem,
      doradcą laktacyjnym, dietetykiem i zwolennikiem rodzicielstwa opartego
      na więzi oraz komunikacji z dzieckiem. Prowadzę warsztaty chustowe i
      konsultacje w Szczecinie.
    • guruburu beannshi 27.10.10, 20:52
      nick: beannshi
      imię i nazwisko: Anna Beyga-Strzelecka
      szkolenia: Doradca Noszenia ClauWi
      kontakt: ania@tulisie.pl/ anna.beyga@gmail.com www.tulisie.pl
      komentarz: Jestem wrocławianką, mamą dwóch chustowych dziewczynek, pasjonatka BLW i pieluch wielorazowych. Udzielam konsultacji, prowadze warsztaty chustowe, pieluchowe, BLW.
    • guruburu duna23 24.11.10, 23:12
      nick: duna23
      imię i nazwisko: Agnieszka Leszyńska
      szkolenia: Doradca Noszenia ClauWi
      kontakt: duna23@wp.pl 502 229 404
      komentarz: Jestem mamą rocznej dziewczynki. Noszę ją od początku. Mieszkam w Józefosławiu koło Warszawy (Piaseczna). Prowadzę szkolenia indywidualne i pogadanki chustowe.
    • beata2802 Marcin 30.11.10, 18:43
      nick na forum: Marcina nie ma na forum :-)
      imie i nazwisko: Marcin Golizda-Bliziński
      szkolenie i stopien: kurs podstawowy ClauWi®
      kontakt: szkolenia@tuliluli.eu
      komentarz: Tata szczęśliwego trzylatka, który od urodzenia noszony był w chustach, a potem w miękkich nosidłach. Noszenie dziecka w chuście stało się dla Marcina sposobem na budowę niesamowitej więzi z synem oraz wspomagania żony w wychowywaniu dziecka. Noszenie jest także jednym z siedmiu filarów Rodzicielstwa Bliskości.
    • guruburu Morepig 30.01.11, 21:09
      nick na forum: morepig
      imie i nazwisko: Marta Sobiło
      szkolenie i stopien: kurs średniozaawansowany Die Trageschule Dresden
      kontakt: www.morepig.pl, info @ morepig.pl, 0- 606- 292- 400;
      komentarz: Pokazy chustowe dla Rodziców w ciąży i już z maluszkami, warsztaty, konsultacje indywidualne; Masaż Shantala - grupowo i indywidualnie :)
      Współtwórczyni polskiej strony o babyledweaning- www.babyledweaning.pl oraz właścicielka sklepu www.greenpig.pl

Warszawa i okolice, Kraków, Łódź
    • guruburu yelow.dot 04.02.11, 20:36
      nick na forum: yelow.dot
      imie i nazwisko: maria piekos
      szkolenie i stopien: kurs podstawowy ClauWi
      kontakt: yelow.dot@gazeta.pl
      komentarz: jestem mamą dwóch córek, obu chustowanych. Zawodowo, na co dzień pracuję z dziecmi. Wiem jak ważne są dla nich i dla ich rozwoju bliskośc, ciepło oraz poczucie bezpieczeństwa które daje kontakt z rodzicem. Noszenie w chuście sprawia że są najbliżej źródła miłości jak to tylko możliwe i mogą z niego czerpac tak długo jak tego potrzebują. Rodzic też to czuje - niezwykły kontakt i komunikację ze swoim dzieckiem (nie wspominając o zyskanym czasie na codzienne aktywności oraz wolnej parze rąk). To właśnie chcę pokazac rodzicom którzy jeszcze nie znają możliwosci jakie niesie ze sobą ten kawałek materiału lub pragną dowiedzieć się więcej.
      moja oferta: konsultacje indywidualne na terenie Radomia - dla dzieci małych, większych - dla wszystkich które potrzebują być noszone.
    • guruburu matiju 10.08.11, 21:46
      nick na forum: matiju
      imię i nazwisko: Julita Warszycka
      szkolenie i stopień: kurs średniozaawansowany Die Trageschule Dresden
      kontakt: info@nosidla.com.pl, 508238630, www.nosidla.com.pl
      komentarz: mama dwóch chuściochów, certyfikowany instruktor masażu Shantala (szkolenia dla rodziców indywidualne i grupowe), konsultacje indywidualne w Legionowie i okolicach, spotkania dla rodziców w Klubie Kangura.
    • guruburu egac 20.09.11, 21:07
      nick na forum: egac
      imie i nazwisko: Elżbieta Klimek
      szkolenie i stopien: kurs podstawowy ClauWi
      kontakt: biuro@babyjungle.pl tel. 506 109 285
      komentarz: Jestem mamą dwójki dzieci noszonych w chustach od pierwszych tygodni życia. Od 3,5 roku pomagam mamom w ich zmaganiach z chustą i niezmiernie cieszy mnie fakt, że dzięki temu niepozornemu kawałkowi materiału ich życie staje się łatwiejsze. Aktualnie organizuję cykliczne warsztaty chustowe w szkołach rodzenia i konsultuję indywidualnie na terenie Bielska-Białej i okolic.
    • guruburu olka_bliska 17.01.12, 14:44
      nick: olka_bliska
      imię i nazwisko: Ola Mazurek
      szkolenia: Doradca Akademii Noszenia,
      kontakt: bliskoscnastarcie@gmail.com; www.bliskoscnastarcie.pl
      komentarz: Jestem doradcą noszenia i instruktorem masażu Shantala. Moja córka, Zuzia, wraz ze mną doświadczała od początku swojego życia czym jest bliskość płynąca z noszenia i masowania. W Poznaniu i okolicach, a także w Lesznie prowadzę warsztaty.
      Chętnie też odwiedzam rodziców w ich domach i dzielę się swoim doświadczeniem.
      Zapraszam na mojego bloga.
    • guruburu djdag 09.02.12, 14:16
      nick na forum: djdag
      Imię i nazwisko: Dagmara Barańska-Morzy
      szkolenie i stopień: kurs zaawansowany ClauWi® z Drezna
      kontakt: kontakt[małpa]matrioszka[kropka]eu , www.matrioszka.eu; 603 708 748
      komentarz: Jestem mamą dwóch dziewczynek i pasjonatką chust. Jak tylko się dowiedziałam o istnieniu chust do noszenia dzieci, od razu wiedziałam, że będą ważną rzeczą w życiu moim i moich dzieci. I tak się stało. Uwielbiałam nosić w chuście moje dzieci. Wraz z innymi chustomamami założyłam w Poznaniu Stowarzyszenie "W chuście", w którym organizujemy spotkania i imprezy promujące noszenie dzieci w chustach i w nosidłach miękkich. Następnym krokiem było otwarcie sklepu internetowego Matrioszka.eu, w którym oferuję chusty i miękkie nosidła nie tylko do sprzedaży, ale także do wypożyczenia.
      Udzielam indywidualnych konsultacji, organizuję chustowe warsztaty, prowadzę pogadanki i warsztaty w szkołach rodzenia. Uczestnicy moich konsultacji i warsztatów mają możliwość zakupu chust w atrakcyjnych cenach.
      Serdecznie zapraszam do kontaktu.
    • guruburu naturalnamama3 28.02.12, 13:39
      nick na forum: naturalnamama3
      imię i nazwisko: Iza Banach-Kubik
      kontakt: iza@pogotowiechustowe.pl pogotowiechustowe.pl warsztatychustowe.pl
      Szkolenie i stopień: Szkoła Noszenia ClauWi, stopień zaawansowany
      Komentarz: Jestem doradcą noszenia, ale także matką trójki dzieci. Skuteczność prowadzonych przeze mnie szkoleń wynika z połączenia wiedzy i doświadczenia. Szkolę z chustowania i pieluchowania naturalnego. Prowadzę szkolenia w formie konsutltacji indywidualnych, a także w formie warsztatów dla maks pięcioosobowych grup. Działam na terenie Warszawy, Pruszkowa - do 30 km. Prowadzę także sklep, toteż można przy okazji szkolenia zakupić u mnie chusty i inne akcesoria naturalnego rodzicielstwa. Zapraszam.
    • guruburu sylwia_zg 16.03.12, 18:55
      nick: sylwia_zg
      imie i nazwisko: Sylwia Misiak
      szkolenie i stopien: Akredytowany doradca Akademii Noszenia Dzieci, certyfikowany instruktor Masażu Shantala
      kontakt: s.misiak@prokonto.pl tel. 507771978
      komentarz: Wprowadzam rodziców w świat bezpiecznego noszenia dzieci w chustach długich tkanych oraz nosidłach miękkich. Moja wiedza i umiejętności są wynikiem nie tylko fachowego szkolenia, pracy z rodzicami ale i własnych doświadczeń związanych z noszeniem dwóch córeczek (ur. 2008 i 2010).
      Podczas konsultacji indywidualnych odbywających się w domu rodziców dobieramy wiązanie/wiązania odpowiednie do wieku dziecka i zgodne z preferencjami rodziców odpowiednią chustę/nosidło miękkie. Konsultacja obejmuje mini-wykład, pogadankę i praktyczną naukę wiązań – z przodu, na plecach lub na biodrze – w zależności od wieku i etapu rozwojowego dziecka.
      Współpracuję z Centrum Rodzenia (szkoła Ksenia), gdzie prowadzę warsztaty.
    • magarynka Re: Doradcy chustowi - LISTA 15.07.12, 21:51
      Basia Foremny- Doradca noszenia dzieci w chustach po kursie w Akademii Noszenia Dzieci.
      Producent chust do noszenia dzieci Magarynka.
      Warsztaty i konsultacje na terenie śląska, zapraszam serdecznie www.magarynka.pl, tel. 530 283 242
      • kachna_zg Re: Doradcy chustowi - LISTA 02.05.13, 22:10
        nick na forum: kachna_zg
        imie i nazwisko: Katarzyna Windak
        szkolenie i stopien: Doradca Noszenia ClauWi? po kursie podstawowym
        kontakt: kasia@chustyzgora.pl, tel 500249398
        teren działania: Zielona Góra i okolice
        komentarz: Jestem mamą Maćka i Zoi, doradcą noszenia dzieci w chustach, doulą oraz promotorem karmienia piersią
        zapraszam na moją stronę : www.chustyzgora.pl
        • groszek.i.d Re: Doradcy chustowi - LISTA - Asia Warywocka 04.11.13, 12:50
          nick na forum: groszek.i.d
          imie i nazwisko: Joanna Warywocka
          szkolenie i stopien: Doradca Noszenia ClauWi, po kursie podstawowym
          kontakt: joanna.warywocka@gmail.com, tel 721002436
          teren działania: Chrzanów (w.małopolskie) i okolice
          komentarz: Jestem mamą Dorotki, zakochaną w macierzyństwie i zapaloną chostonoszką. Tę dobrą energię i wszystkie zalety wychowywania w duchu Rodzicielstwa Bliskości przekazuję i chciałabym nadal przekazywać innym rodzicom. Zapraszam na konsultacje.
    • slonco Re: Doradcy chustowi - LISTA 24.10.12, 12:48
      nick na forum: slonco
      imie i nazwisko: Agata Kuc
      szkolenie i stopień: Doradca Noszenia Clauwi
      kontakt: agata@gomama.pl, tel. 609 363 888
      komentarz: www.gomama.pl Prowadzę indywidualne konsultacje na terenie Śląska (Gliwice, Katowice, Bytom, Ruda Śląska, Siemianowice Śląskie, Mikołów. O inne miejscowości proszę pytać, ciężko wymienić wszystkie.) Ponadto raz w miesiącu regularnie organizuje warsztaty w Gliwicach i Katowicach. Aktualne informacje tutaj: www.gomama.pl/warsztaty-i-konsultacje,36.html
      Zapraszam również na spotkania Klubu Kangura w Katowicach:
      klubkangura.com.pl/katowice
    • trusia-agusia Re: Doradcy chustowi - LISTA 26.10.12, 00:46
      nick na forum: trusia-agusia
      imie i nazwisko: Agata Schwartz
      szkolenie i stopien: Akademia Noszenia Dzieci - Akredytowany Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich
      kontakt: agata.schwartz@gmail.com, 502773994
      teren działania: Trójmiasto oraz Kartuzy i okolice
      komentarz: Jestem mamą Krzysia, którego aktywne noszenie w chuście od pierwszych tygodni pomogło nam przetrwać jego kolki. Widząc dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie postanowiłam wejść głębiej w świat chustonoszenia i tym sposobem zostałam doradcą AND. Prowadzę konsultacje indywidualne oraz warsztaty.
      Zapraszam na moją stronę zakamamarki.pl
    • gingerana gingerana - Warszawa i okolice 21.10.15, 21:35
      nick na forum: gingerana
      imię i nazwisko: Anna Witwicka
      szkolenie i stopień: Doradca Noszenia ClauWi?
      kontakt: nosicielstwo.bliskosci@gmail.com
      komentarz: Konsultacje na terenie Warszawy i okolic. Po więcej szczegółów zapraszam na bloga www.nosicielstwo-bliskosci.blogspot.com.
      • gingerana Re: gingerana - Warszawa i okolice 21.10.15, 21:38
        doradca noszenia ClauWi (R)
        (nie wiem dlaczego nie chce się zrobić znaczek oznaczający "registered trademark symbol")

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka