Dodaj do ulubionych

wesele w Rucoli

24.07.10, 20:51
Cześć,
czy ktoś z Was robił wesele w restauracji Rucola na Buforowej? Czy były jakieś
problemy, coś podpowiecie? będziemy robić niewielkie wesele, zależy nam na
czasie i w sumie nie ma zbyt wielu miejsc, a tam są wolne terminy. Z góry
dzięki za info!
Obserwuj wątek
    • roza-7 Re: wesele w Rucoli 25.07.10, 14:33
      A kiedy macie wesele i na ile osób?
      Rukola jest nowa-pewnie będą sie starać..tylko trochę daleko.
      • pagaa Re: wesele w Rucoli 26.07.10, 13:55

koło mnie blisko;)
        a takie przyjęcie nieduże, ale wzięłam już ucolę, a zobaczymy co
        bedzie;)tylko myślałam, że już tam ktoś miał i coś podpowie co
        robić, czego nie itp.
      • renkron Re: wesele w Rucoli 11.08.10, 12:44
        roza-7 czuję tu nutę autoreklamy
        • roza-7 Re: wesele w Rucoli 11.08.10, 13:26
          Rukoli?:)
          Nie byłam tam,ale oglądałam zdjecia w necie-jest ładnie:)
          • djzogar Re: wesele w Rucoli 19.08.10, 16:18
            Polecam szczeze Rucole i nie dla tego ze tam czasami gram ale dlatego ze jest
            tam naprawde dobra obsługa i jedzenie. Jako DJ bywam w wielu miejscach i sa
            restauracje godne polecenia i te ktore nie warto brac bo jedzenie na przyklad
            jest wydawane godzinami.
            • pagaa Re: wesele w Rucoli 08.10.10, 15:15
              hej, nie zagladałam tu;) autoreklamy nie ma, bo nie jestem z tą restauracją związana:)
              dj'a powyżej nie znam, mieliśmy innego na weselu.
              Ale muszę przyznać, że restauracja sprawdza się świetnie na takie przyjęcia. my mieliśmy małe wesele, jedzenia było masa, na drugi dzień jeszcze wszytkich wykarmiliśmy;) wszystko ładnie zorganizowane, ładnie przybrali stoły, jedzenie bardzo dobre, chociaż wcześniej nic tam nie jedliśmy, tak robiliśmy spontanicznie;) obsługa jak najbardziej ok, szybko się uwijali ze wszystkim, z uśmiechem. nam się bardzo podobało, szkoda tylko, że przed samym wejściem jest żwir, mogłaby być jakaś trawa czy coś, ale bylo ok, bardzo dziękujemy:) i polecam oczywiście;)
              • zawsze_do_przodu Re: wesele w Rucoli 08.12.10, 09:28
                Też mieszkam w okolicy.
                Niestety teren przez rucolą - bardzo nieciekawy, zależy od pogody, ale często wielkie błoto. nie zachęca w ogóle do zatrzymania, pewnie dlatego te pustki.
                W środku - byłam raz na kolacji - duża przestrzeń, ma potencjał, ale kto to urządzał ja się pytam??? W ramach świeczek na barze - wkłady do zniczy, tu jakieś muszelki, tam jakieś piórka....małymi kosztami mogą to ujednolicić, ale jak na teraz brzydko.
                Jedzenie nawet ok, ale jak zamówiłam capuccino i Pan mi podał Mokate zalewane wodą, myślałam, że śnię.
    • agaqwe Re: wesele w Rucoli 06.08.11, 16:17
      Osobiście nie polecam tego lokalu na wesele. Pierwszym, najbardziej rzucającym się w oczy aspaktem, jest jedzenie. Byłam już na kilku weselach i gastronomia tutaj zdecydowanie rozczarowuje. Było to zdanie ogółu gości. Również otoczenie jest paskudne. Parking z samochodami? Jak dla mnie to zdecydowana przesada. Obsługa też nie była znakomita, szczególnie pewna wyraźnie nadąsana i pozbawiona dobrych manier kelnerka, która wręcz wydarła się na biegające między stołami dzieci. Podsumowując - szkoda pieniędzy i nerwów. Również goście mogą się rozczarować. Tak wyjątkowy dzień zasługuje na równie wyjątkowe miejsce. A NIE JEST nim zdecydowanie ten lokal. NIE POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka