kaczkandzia 18.12.06, 15:59 Czy ktoś może organizuje,organizował lub był gościem na weselu w tym hotelu? My juz zarezerwowaliśmy tam termin, ale nie jestem do końca przekonana czy to dobry wybór...Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszoritka Re: Art Hotel 04.01.07, 22:40 To ja też poproszę, gdyż z zainteresowaniem obserwuję ów wątek:) Odpowiedz Link
medea11 Re: Art Hotel 05.01.07, 11:52 to ja bym tez poprosila jesli mozna bo mam tam slub 28 kwietnia. Odpowiedz Link
callja Re: Art Hotel 05.01.07, 13:38 Na forum ogólnym "Ślub i wesele" jest dłuuugi wątek "Podforum Wrocław", a w nim sporo wypowiedzi na temat Art Hotelu (miała tam swoje przyjęcie jannik = może warto wysłac do niej pytanie na gazetowego maila??) oraz pobliskiego kościoła garnizonowego - przede wszysttkim w trzeciej i czwartej setce postów. Bo też i ten wrocławski topic tamtejszy rozrósł się mocno ;) W związku z tym może warto poprosic moderatorki, by porozumiały się co do przekopiowania tamtejszego wątku (oczywiście rozbitego na logiczne cząstki) również tutaj? Dziewczyny podawały tam sporo ciekawych informacji... które przydałyby się i tutaj. Odpowiedz Link