tikki
14.04.11, 23:51
Nie wiem co tam u Was graja, ale tu trafilam przypadkiem na wznawiany teraz "Przystanek Alaska/Northern Exposure", i przyznam ze lza wzruszenia zakrecila mi sie w oku. Jak dla mnie to jeden z najlepszych seriali EVER. Pamietacie ze na fali popularnosci serialu skrzyknela sie grupa fanow i regularnie spotykala na Mazurach bodaj? Ciekawe czy jeszcze sie spotykaja...
Teraz jakas dobra dusza na Facebooku cytuje perelki typu:
"Żegnam was z ciężkim lecz głodnym sercem, na którego zew postanowiłem odpowiedzieć." Chris Stevens
"Czuję, że coś przeżyłem. Polowanie było wspaniałe. Naprawdę. To czekanie w krzakach, podniecenie, krew pulsująca w żyłach i zabijanie. Zabijanie było najlepsze. Nie mogłem tylko znieść śmierci..." Joel Fleischman
"Zniknąłem bez śladu, porwano mnie z domu i wróciłem w łańcuchach. Nie jesteś ciekawa?!" Joel Fleischman
"Po trzech latach w strefie zdemilitaryzowanej skradanie się staje się Twoją drugą naturą." Adam
"Jakikolwiek wpływ może mieć prawda, uważam że powinniśmy ją ujawnić bo wszyscy zasługują na prawdę. Co by było gdyby Newton zachował prawo grawitacji dla siebie. Prawda wywołuje zdarzenia, których nie potrafimy przewidzieć. Musimy ją wyjawić i usunąć się z drogi. Fakty się zmieniają a prawda pozostaje ta sama." Joel Fleischman
"Człowiek staje się pokarmem dla bóstw które czci." Chris Stevens
itd...