exman 28.04.09, 07:34 Czy nasz oddział jest na nią przygotowany ? Kto będzie zasuwał na zakaźnym jak się zacznie ? Kopać już dół ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:35 Możesz zacząć - później się nie wyrobimy gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:37 grupa AA bojkotuje grypę świniową .... przy tej dawce spirytu & innego pochodzenia promilii we krwi, mamy święty spokój Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:41 k. mać ledwo otrząsnęliśmy się po ostatniej kile i znowu ....jakieś ŚwiŃstwo nadchodzi.... Ciekawe , czy Ordynaror nabył rękawiczki i maski... gosia Odpowiedz Link
exman Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:43 Nie wiem czy nabył ale jakoś dziwnie ryja chowa za maseczką Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:45 biedne pielęgniarki , jak będą go całować .. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:50 gosia.43 napisała: > biedne pielęgniarki , jak będą go całować .. > gosia > poniżej Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 07:56 Alex i tak nikogo nie dopuści...pies ogrodnika , psiakrew gosia juz szybciej sam się puści... g Odpowiedz Link
bella1 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:01 Nie mogli to innej nazwy wymyslic....To obciach pasc na swinska grype... Taka 'hiszpanka' to co innego.... Odpowiedz Link
exman Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:04 Fakt, "hiszpanka" już brzmi inaczej. Ta grypka to z Meksyku jest więc ... może nazwijmy ją "sombrero" ? - a na co biedaczka zeszła ? - na sombrero ... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:07 a co to było od krowy - zgąbczenie , czy jakos tak ? gosia Odpowiedz Link
bella1 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:09 Albo siesta.... Nastepna - pochodna od lisa - bedzie Zorro.... Odpowiedz Link
bella1 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:10 Gabczasta encefalopatia bydla....Niech zyje google Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:12 To ja już wolę tę pomroczność jasną , chociaz tez podobno sie na mózg rzuca gosia Odpowiedz Link
exman Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:15 Choroba Szalonych Krów ... ech, to jest nazwa ! Odpowiedz Link
bella1 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:17 Kazda epidemia 'choroba nieudacznej medycyny'... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:21 a gdybytak rzucić epidemie na szczęście - to ciekawe , czy ludzie by na to poszli i jak miałaby sie nazywać .. gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:29 gosia.43 napisała: > a gdybytak rzucić epidemie na szczęście - to ciekawe , czy ludzie by > na to poszli i jak miałaby sie nazywać .. > gosia > smiledemia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:27 gosia.43 napisała: > Alex i tak nikogo nie dopuści...pies ogrodnika , psiakrew > gosia > juz szybciej sam się puści... > g > a mówiłam żeby chadzac na grupę AA! to nie! świrgotały tu wsie że autosugestię będą same stosowały ... tylko zamilkły jak zapytałam czy ta autosugestia to na baterie..... jak Don O. zacznie zgodnie z normą popijać to wróci z izolatki do gabinetu Odpowiedz Link
bella1 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:40 Poddaje pomysl....Niech ktos wykorzysta chwile i zarobi na tych maskach... Panikarze,modni lekarze i milosnicy tworczosci krola popu beda odbiorcami... Maska w paski marynarskie,maska koronkowa,maska dla idiotow i dla wybitnie utalentowanych.... Odpowiedz Link
exman Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:40 Ja z nim nie piłem, może Alexis czytała mu lektury ... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:49 w Kalewali wszystkie runy są jednakowo ważne Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 08:58 Wy tu o lekturach , a może Ordynator na głodzie ..Pójdzie ktos wreszcie do niego ?! gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Świńska grypa 28.04.09, 09:02 zaleciłam głodówkę! może przyjmować tylko płyny, by się nie odwodnił .... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 09:04 zasuszy nam się chłop i wióry zostaną , albo wspomnienie gosia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 10:12 gosia.43 napisała: > zasuszy nam się chłop i wióry zostaną , albo wspomnienie Najważniejsze, żeby to wspomnienie było miłe a w najgorszym wypadku wióry też się przydadzą ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
ginger43 Re: Świńska grypa 28.04.09, 10:31 Owszem, ale można znaleźć jeszcze kilka innych zastosowań Jakby nie patrzeć użyteczny będzie z pewnością, nawet w takiej postaci A ten arsenał, którym wypchał barek zostanie dla nas na lekarstwo! ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
andreas.007 O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 09:50 Wszedłem i nie zrobiłem tego błedu, ktoren zrobił Exman. Wszedłem i zakupiłem butelke Absoluta grejpfrutowego... ale zaraz pomyslałem - GŁUPKU, CZEMU TYLKO JEDNA! Zaopatrzyłem cały barek... ciężko było, torba pekała, ale za to bedziemy zdrowsi! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:08 wewnętrzne zastosowanie lekarstwa to podstawa! Odpowiedz Link
ginger43 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:14 Widzę, że za słabe lekarstwa stosuję, ale mocniejsze też mam pochowane po kątach - przyszedł czas, żeby wytoczyć działa! ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
andreas.007 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:28 Spokojnie mam tez buteleczke rumu austriackiego STOH 80 proc. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:10 Dobrze , że jeszcze ktoś myśli o tym Oddziale i zaopatrzeniowca zwolnić mozna w zasadzie. I tak nic nie robi , tylko całymi godzinami mizdrzy się w dyżurce Oddziałowej... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:13 osz kurwa! ty my mamy zaopatrzeniowca? azaliż któż to? Odpowiedz Link
gosia.43 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:20 Nie pamietasz tego rudego pomocnika Palacza , co go Bea odrzucila , a on jej ciagle kwiaty i liściki przysyłał. Exman go za to wypieprzył z kotłowni , ale ordynator sie zmiłował.... Ty wtedy chyba na jakiejs kurwokonferencji związkowej byłas ))) gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:31 to on rudy był? jest? a, to słyszałam! Bea coś napomknęła że Jej stringi podpierdolił i se owinął wokół szufli, czerwone były to się Palacz zkorridował ..... ciekawe jakiego haka miał na O. że się tak zlitował? przeca On bez serca i uczuć najwyższych .... nieobce są Mu tylko instynkta pierwotne ..... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 10:55 O Ordynatorze duzo wie Palacz i jak sobie kiedys z Rudym popili w kotłowni - coś tam palnął...Rudy to wykorzystal . Od tej pory zresztą pomiędzy Ordynatorem a Palaczem coś się popsuło.... Nie lubię Rudego , osttanio widziałam jak ubierał te stringi i sie świnia pokazywal w nich tym staruszkom spod siódemki.... gosia ale na Rudym to sie jeszcze szef przejedzie...zobaczysz g Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 11:08 gosia.43 napisała: osttanio widziałam jak ubierał te stringi i sie > świnia pokazywal w nich tym staruszkom spod siódemki.... znaczy - exhibicjonista .... to wszystko tłumaczy ..... dlaczego Bea przeniosła swe uczucia na kije do nordika .... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: O wszystko zadbałem... spokój! 28.04.09, 11:14 po nitce do kłębka .... salowa to się dużo napatrzy , wiesz - rozumiesz gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: UWAGA 28.04.09, 14:07 no to bardzo miło Exiu.. tylko dlaczego na podwórku i przed gabinetem Ordynatora? Odpowiedz Link