alcamo 09.01.04, 08:26 Ja mam kompurer tylko w pracy, więc wieczorami nie pisuję. A jak wy? Częściej piszecie z pracy czy z domu, a może z kafejki internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisb Re: Skąd piszecie? 09.01.04, 09:24 Ja mam dostęp do sieci w pracy i w domu. Pisuję jednak na ogół wieczorami z domu, bo pracę mam zbyt intensywna i tak naprawde tylko w ramach chwilowego oddechu cos pisuje w ciagu dnia Pozdrawiam, juz niedlugo weekend!!! M Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Skąd piszecie? 09.01.04, 10:30 Ja glownie z pracy. Chociaz ostatnio coraz czesciej tez z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Skąd piszecie? 09.01.04, 13:55 Pisze z pracy. Tam mam staly dostep do netu. Raz na miesiac takze w weekend z domu rodzinnego, gdzie wysylam brata do kina i moge sie poswiecic forumowaniu... (niestety praca absorbuje mnie coraz bardziej)... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 z domu 09.01.04, 14:15 z domku , bo w pracy nie mam dostepu do komputera . Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Skąd piszecie? 09.01.04, 14:23 Teraz z pracy, czasem z domu. Mój szef był wczoraj niegrzeczny :) więc miałam w planie się obijać i trochę poforumować, ale się okazało, że jest tyyyyle roboty, że chyba spędzę tu weekend ... żartuję - mowy nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś