chiara76 09.01.04, 17:24 Ja tam nie miewam wyobrażeń na temat wyglądu nikogo , więc tym bardziej wszyscy baaardzo mi się spodobali:) Jesteśmy śliczni i basta:)) hehehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 17:28 tylko juz piszcie na forum. Przypominam, ze yahoogroup mialo byc tylko dla potzreb wizualnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 19:44 ja też sie strasznie cieszę !!!!!!!!!troche inaczej was sobie wyobrażałam :)nie pomyliłam sie tylko do chiary i do karolka , którego juz zdjecia wcześniej znałam. Ale jesteście fajni :)sorry , ale chyba przesadziąłm z ilościa zdjęć wkleiłam wszystko ci miałam ha ha wybaczcie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 22:07 mocca2003 napisała: sorry , ale chyba przesadziąłm z ilościa zdjęć wkleiłam wszystko ci miałam ha ha wybaczcie !!!!!! Mocca, bardzo fajnie ze wkleilas tyle zdjec, bo dzieki temu mamy pelniejszy obraz :-)) Jesli uda mi sie jeszcze cos wynalezc, to tez dokleje. W koncu kazdy ma indywidualny album :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 23:34 fajnie zabrzmiało, nie pomyliłaś się co do mnie:) naprawdę z moich tekstów widać, jaka jest chiara?? hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 23:39 fajnie było Was zobaczyć .Postaram sięwkrótce wzucić tam swoje zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 09.01.04, 20:30 A ja sie pokaze jak zeskanuje najlepsze zdjecia. Na razie wszystkie mam stare, sprzed dwóch trzech lat, to po co wa takie :P Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 10.01.04, 13:20 Ja tez musze wygrzebac jakies przyzwoite zdjecia i je zeskanowac i poprosic o ratunek Malene, bo troche sie na tym wszystkim nie znam. takze prosze o cierpliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 10.01.04, 13:22 Aarielku, tylko się pospiesz, bo chcę zobaczyć, jak wyglądasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb kasia721 11.01.04, 21:28 Kasiu, dopiero teraz zobaczylam, ze też założyłas swój album ze zdjęciami:-) Fajnie było Cię zobaczyć (i Twojego P. również) Coraz wiecej nas w galerii Buziaczki M. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Ariel 10.01.04, 13:27 poniewaz gg nie dziala, wiec jak beda jakie problemy to pisz maile :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Ariel 10.01.04, 14:26 Aariel chce sobie zrobic dobre wejście (hihi):-))) Będzie najdłużej wyczekiwaną osobą w naszej galerii zdjęć. Wszyscy czekamy z niecierpliwością żeby Cię zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ariel 10.01.04, 14:30 monisb napisała: > Aariel chce sobie zrobic dobre wejście (hihi):-))) Będzie najdłużej wyczekiwaną > > osobą w naszej galerii zdjęć. Wszyscy czekamy z niecierpliwością żeby Cię > zobaczyć Oj, nie mowcie tak, bo sie stresuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Malena 10.01.04, 14:32 malen_a napisała: > poniewaz gg nie dziala, wiec jak beda jakie problemy to pisz maile :-) Dzieki, ale dzisiaj na pewno nie dam rady, gdyz niedlugo zmykam z domku. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 11.01.04, 22:34 Zdecydowanie galeria była bardzo dobrym pomysłem :) I to fakt same fajneeeeeeeeeee dziewczyny i wiadomo rodzynek również :)))) ps.Ariell i co z Toba to naprawde bedzie niezłe wejście........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: cieszę się, że mogłam Was zobaczyć:) 12.01.04, 09:44 Ja tez sie ciesze, ze wszystkich widzialam, bo tak jak Chiara nie mam wyobrazen o osobach... zastanawiam sie tylko gdzie sie podzialo zdjecie Pireneje, bo bylo, a gdy wszyscy zalozyli swoje albumy ona zniknela... Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Pireneje już są :-) 12.01.04, 11:37 Już jestem :-) Przez cały ten czas głowiłam się nad tym, jak stworzyć własny folder. Ale jestem genialna i wymyśliłam ;-))))))))) A jak tylko zrobimy sobie jakieś ładne zdjątka z Egonem, to też je tam umieścimy. Pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: K.milka! 12.01.04, 11:05 Wrzucę, wrzucę, ale wszystkie zeskanowane zdjęcia mam na komputerze Taty - jak pojadę do domu na ferie, to coś znajdę i powieszę. Tu w W-wie mam tylko takie z dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: K.milka! 12.01.04, 12:19 no wiesz, z dziecinstwa tez moze byc :-))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś