Dodaj do ulubionych

O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się ...

13.10.09, 17:11
takie towarzyskie!

Ble.
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 13.10.09, 19:59
      Widzisz jasminko- wszystko schodzi na psy. Nawet taaakie forum :)
      • jasmina_tdi Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 13.10.09, 20:38
        Aż chce się miauczeć. Hau hau!

mario2 napisał:

> Widzisz jasminko- wszystko schodzi na psy. Nawet taaakie forum :)
        • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 14.10.09, 09:26
          Dobrze ze choc Ciebie humorek nie opuszcza i nie zapomnialas jak
          stosuje sie celne i odpowiednio dobrane onomatopeje.

P.S. Wiesz ze za 2 miesiace 8 rocznica I Vikinga? :)
          Bylismy piekni i mlodzi. Niestey mlodosc gdzies uciekla
          • randia Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 14.10.09, 14:28
            Już nie rozpaczaj nad utracona młodości, zauważ ile doświadczenia zdobyłeś.
            Pozdrawiam zimowo :)
            • saqqara Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 14.10.09, 22:50
              hehehehe, jak Was czytam to bez zagladania wiem, jak Ciechocinek
              wyglada od srodka:)
              • martuha Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 14.10.09, 23:54
                oj, nie przesadzajcie, nie jestesmy jeszcze az tak starzy ;)
                a swoja droga, czas leci.
                • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 08:45
                  No... Wy to jeszcze mlode d... jestescie :)
                  • jasmina_tdi Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 11:38
                    Mnie tam nic nie uciekło, a już tym bardziej młodosć!
                    Jestem niczym Lenin - wiecznie młoda, wiecznie żywa ;)
                    • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 13:22
                      I wiecznie aktywna. Niczym Simon Mol :)
                      Ale cisze sie, ze Twa mlodosc trwa :)
                      • jasmina_tdi Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 16:20
                        Wszystko masz w porządku z główką? Bo dowcip zdaje się sięgnał parteru. Podejrzewam, ze nie bez przyczyny.

mario2 napisał:

> I wiecznie aktywna. Niczym Simon Mol :)
                        > Ale cisze sie, ze Twa mlodosc trwa :)
                        • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 16:34
                          Nie mam niczego z glowka, chociaz nie przecze, ze ostatnio glupieje.
                          Nie wiem , czy to objawy starosci? Moze tak byc... :)
                          • leziox Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 15.10.09, 21:16
                            Bez wzgledu na cokolwiek pozdrawiam mordy znajome co to tylko sporadycznie sie
                            ujawniaja,powiedzialbym z czestotliwoscia komety Halleya.Milo was pyszczki
                            widziec w tym sympatycznym gronku :D
                            • teletoobis Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 16.10.09, 08:37
                              No masz racje. To takze miod na moje starcze serducho.
                              Moze czesciej bys zagladal, mias tumanic dziewoje na ukrytych
                              forumach? :)
                              • leziox Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 16.10.09, 11:57
                                No ale co z tego ze ja zagladam tutaj,jak inni tu nie zagladaja wcale.Tylko
                                wtedy jak ich chandra najdzie albo na tyle nagrzani sa,ze ich na wspominki zbiera?
                                • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 16.10.09, 12:31
                                  Moze czestsze bywanie przyczyni sie ku przynajmniej czesciowej
                                  reaktywacji? Jak widac bractwo jeszcze nie skapcanialo i pamieta...
                                • randia Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 16.10.09, 14:41
                                  Leziu, zawsze zaglądam, tylko nie zawsze widzę towarzystwo do rozmowy. Jakoś
                                  mnie nie kręcą akcje, "Szukam dyskretnej kochanki/mężatki", "Szukam Magi do
                                  zupy, lub....".

Pozdrowienia śle :)
                                  • leziox Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 16.10.09, 19:33
                                    Heheh,no fakt,po tym co sie tu nawyprawialo,mozna przylazic na ft jak sie szuka
                                    czegos na uspienie.10 minut sie poczyta i lulu,nie trzeba nawet konczyc
                                    flaszki.No i banda moczymordow rozlazla sie po swiecie,cholera wie gdzie ich
                                    nosi,nawet jak w wawce bywam to nawet sladow znajomych pawi na ulicy nie widac.
                                    • martuha Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 17.10.09, 13:36
                                      a Ty tylko o przyjemnosciach ;) wszak na te pawie trzeba zarobic, a kryzys i
                                      zastoj na rynku panuje :)
                                      • belcan Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 19.10.09, 21:24
                                        Tyle lat, i król żenady nadal bryluje na "salonach". Gdyby ci płacili za kazdy durny komentarz, byłbyś mario, milionerem. Conajmniej.
                                        • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 09:24
                                          Widze, ze jakies kompleksiki wychodza :) No nie dziwie sie.
                                          Uciekanie w nieznane nicki, ukrywanie ospowatej mordy moze sie odbic
                                          na psychice :)
                                          • belcan Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 13:23
                                            Zawsze zwarty, zawsze gotowy. Moze pomyśl o jakimś bardziej konstruktywnym zajęciu - gdybyś z równie obsesyjną dokładnością, jak śledzisz wpisy na forum, prowadził badania, wkrótce wynalazł byś lekarstwo na raka! Conajmniej! No tylko jak. Zaburzenia obsesyjno kompulsyjne, jakie niewątpliwie posiadasz, skutecznie uniemożliwiają robienie czegokolwiek. Za wyjątkiem oczywiście tego, co robisz :)
                                            • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 17:15
                                              Ja nie wiem co jest - jakie -.
                                            • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 18:38
                                              Nie wiem czy w ramach terapii daja ci 15 min dostep do kompa, ale
                                              pewnie tak- wszak technika dociera rowniez do Tworek :)
                                              • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 20:15
                                                mario2 napisał:

> Nie wiem czy w ramach terapii daja ci 15 min dostep do kompa, ale
                                                > pewnie tak- wszak technika dociera rowniez do Tworek :)

W nornalnych ramach,też jesteś - ciul -.
                                                • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 20:33
                                                  jeszcze cie nikt niy ciulnol pieronski gorolu z Sosnowca? :)
                                                  • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 09:04
                                                    mario2 napisał:

> jeszcze cie nikt niy ciulnol pieronski gorolu z Sosnowca? :)

Podwiela ze Sosnowca na 100% - niy - ,som take,co mogom siy pochwolić ze
                                                    Sosnowca - co jo jym ciulnou,i to richtch - ;),eli take co zy mja robiom,i rod
                                                    mje majom.Kery'ś Ty je?
                                                  • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 09:29
                                                    A co cie to obchodzi?- nic o mie niy wiysz i od ciulow przezywosz.
                                                    Bo co? tak zes chciol zaszpanowac? dziolchy za hasiok skludzic?
                                                    Bestoz lepi bydzie ja dali sie niczego niy dowiysz. No chyba, ze sie
                                                    prziznom, zech jest z Czeladzi abo Byndzina :)
                                                  • belcan Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 11:56
                                                    Ciekawe, czy ktoś cie kiedyś badał. Poszedłeś z bólem brzuszka, a wyszedł ból główki. Pan doktor postawił diagnozę, a Ty, uniesiony okrutną niesprawiedliwością współczesnej medycyny, rozpie...łeś mu gabinet. Bo przecież jesteś n o r m a l n y. Potem pewnie dostało się psu i żonie. Co cię czubek będzie w kaftan wrabiać, nie? :)
                                                  • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 15:44
                                                    belcan pierdnalał:

> Ciekawe, czy ktoś cie kiedyś badał. Poszedłeś z bólem brzuszka,
                                                    a wyszedł ból główki. Pan doktor postawił diagnozę, a Ty, uniesiony
                                                    okrutną niesprawiedliwością współczesnej medycyny, rozpie...łeś mu
                                                    gabinet. Bo przecież jesteś n o r m a l n y. Potem pewnie dostało
                                                    się psu i żonie. Co cię czubek będzie w kaftan wrabiać, nie? :)

Moj drogi, nie moja wina, ze masz takie doswiadczenia z gabinetow
                                                    lekarskich. Moze zmien konowala? W twoim przypadku wystarczy
                                                    weterynarz :)
                                                  • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 12:04
                                                    I nie chcę wiedzieć,ciule nie są moim towarzystwem.
                                                  • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 15:45
                                                    Za wysokie progi :)
                                                  • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 16:47
                                                    mario2 napisał:

> Za wysokie progi :)

Nie,za niski poziom.
                                                  • mario2 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 17:39
                                                    Zgadza sie. Pogadamy jak wyjdziesz z poziomu kreta na Zulawach
                                                  • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 21.10.09, 17:41
                                                    Zuławy?,bardzo żyzna ziemia,ale głupki tego nie wiedzą.
                          • jasmina_tdi mario2 21.10.09, 12:11
                            Wiesz co, mario. Mijamy sie w sieci od wielu lat. Przez ten czas napisales lub zasugerowałeś na moj temat tyle glupot i chamskich kawałków z różnymi podtekstami, ze z czystej przyzwoitosci powinna ci uschnac albo ręka albo gęba. Albo jedno i drugie. Nic o mnie nie wiesz, i świetnie się bawisz moim kosztem. A za twoja sprawa rowniez kilka innych osob. Z pełną premedytacją życzę Ci więc, aby los w odpowiedni sposób odpłacił Ci za każdą brednię, jaką tu wpisałeś. Za kazdym razem, kiedy życie Ci dokopie - pomyśl o mnie!!

Zawsze wierzyłam, że los nie puszcza takich rzeczy płazem. Będziesz tego najlepszym dowodem. W przyszłym zyciu poproś mnie ładnie, to odwołam, co tu napisałam. Au revoir!

mario2 napisał:

> Nie mam niczego z glowka, chociaz nie przecze, ze ostatnio glupieje.
                            > Nie wiem , czy to objawy starosci? Moze tak byc... :)
                            • rico-chorzow Re: mario2 21.10.09, 12:52
                              Mario 2 nie głupieje - ostatnio -,- ostatnio -jak z przeczytanych JEGO wpisów,i
                              może to jest poprawa,doszedł w końcu do wniosku,że jest głupi,chciaż wiem?,czy
                              głupi wie,że głupim jest.
                            • mario2 Re: mario2 21.10.09, 15:47
                              Nie wiem co tym razem Cie obrazilo, ale jak znam zycie potrafisz
                              wymyslec 100 roznych tez.
                              Nie bylo moim zamiarem uwlaczanie Tobie. Jesli tak to odebralas,
                              przepraszam.
    • rico-chorzow Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 10:58
      jasmina_tdi napisała:

> takie towarzyskie!
      >
      > Ble.

Jakie - towarzyskie -?,było kiedykolwiek?:)
    • najlepszy_gumis11 Re: O mój Boże, to forum towarzyskie zrobiło się 20.10.09, 17:06
      szort.pl/ognistelaseczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka