mathildae 06.02.02, 13:38 biegne do Ciebie swiatlowodem. Ty wiesz, mam do przebycia dluga droge... halo! to ja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 13:42 mathildae napisał(a): > biegne do Ciebie swiatlowodem. Ty wiesz, mam do przebycia dluga droge... halo! > to ja... Nie biegnij nie biegnij bo cie tepsa rozlaczy. . . Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 13:58 jak sie zmecze, to przystane i odpoczne. na razie biegne. Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:00 biegniesz miedzymiastowa ? Ja biegne z gdanska . . cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:10 uważaj, żebyś zadyszki zbytniej nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:20 e tam zadyszka jak dostane rachunek z tpsy to pewnie padne na zawal .. :)) i kropka . . :)) cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:22 zatem nie pozostaje Ci nic innego jak pisać po nocy ...;))......albo płacic te rachunki... kropka! cromwell napisał(a): > e tam zadyszka > > jak dostane rachunek z tpsy to pewnie padne na zawal .. > > :)) i kropka . . :)) > cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:26 albo z pracy jak teraz . . :)) i kropka :)) ps podoba mi sie twoj nick ( wprost nie moge sie powstrzymac naprawde :)) cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:29 to zdecydowanie pisz teraz;)) nie tylko Tobie sie podoba.....;))) cromwell napisał(a): > > albo z pracy jak teraz . . :)) > > i kropka :)) > > ps podoba mi sie twoj nick ( wprost nie moge sie powstrzymac naprawde :)) > > cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:19 nawet miedzyplanetarna;-) ale teraz pobiegne chyba miedzykontynentalna. jak tam Baltyk? bardzo zimny? Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:22 brrr zimny .. dlatego biegne na poludnie :)) wroce w lato hehe cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:39 bo morze to jedyna wierna kobieta. podobno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:43 tia . . czesto tez wylewa i czasami jest skuta lodem :)) tylko nie radze byc w poblizu jak zasztormi :)) cromwell ps . morze jest piekne Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:46 morze musi czasem zasztormic, taka jego natura;-) ale jak sztormi, to bursztyny mozna znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 14:58 ja tez. i to wlasnie zimny Baltyk;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell Re: halooo! to ja 06.02.02, 15:00 Jak zimny to jesienia i spacer po plazy .. cromwell Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: halooo! to ja 06.02.02, 15:31 chlodny i orzezwiajacy w letnie upaly, wieczorami zas cieply i spokojny... eh, rozmarzylam sie... dobrze Ci cromwell, masz morze tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: halooo! to ja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 14:23 Nie ma to jak kondycja w płaceniu rachunków, hehe.:))) Wiwat Tepsiunia moja znienawidzona. :))) Odpowiedz Link Zgłoś