Gość: Stefan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:21 Czy wolicie ja facet spuszcza się Wam do środka, czy na inne częsci ciała? A jesli tak to na jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Pytanie do kobiet IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 22:56 Ja uwielbiam jak mój facet spuszcza mi się w usta, strasznie mnie to kręci. Na ogół wypluwam, ale czasem połykam, jak jest dla mnie bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Pytanie do kobiet IP: *.tpl.toronto.on.ca / 192.30.226.* 23.01.04, 00:07 Moj Stary spuszcza sie tylko raz na rok na Boze Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asi Re: Pytanie do kobiet IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 19:04 A mój ma wytrysk przeważnie u mnie w pochwie, za czym przepadam. No ale żeby i on miał raz na jakiś czas inaczej więc ma u mnie w ustach lub między piersiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilatv Re: Pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 23:35 Podnieca mnie kiedy facet spuszcza mi sie wprost do buzi a ja nastepnie wcieram to sobie w twarz, piersi czy tyleczek. Czasami lubie kiedy wystrzeli w moim anusku i od razu robi sie goraco i osiagam orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
miekka Re: Pytanie do kobiet 25.01.04, 11:55 Bardzo lubie miec jego sperme gdzies na ciele! To jest cudne... Strasznie mnie kreci jak jest na plecach lub brzuchu... Lubie tez, gdy czasem spusci mi sie na twarz po seksie oralnym. No a najlepiej to wprost w usta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marry Re: Pytanie do kobiet IP: *.inetia.pl 26.01.04, 15:33 Uwielbiam jak facet spuszcza mi się na brzuch i piersi!Uwielbiam to potem wsmarowywać w siebie(to bardzo zdrowe), a zapach spermy doprowadz mnie do szaleństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ikas2 Re: Pytanie do kobiet 09.03.04, 11:40 Ja lubię do buzi, chociaż nie przepadam za połykaniem. Anetta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladydd Re: Pytanie do kobiet IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 14:42 ja uwielbiam jak jeden lub dwóch facetów spuszcza mi się na twarz, a trzeci posuwa mnie w tyłek..... ODLOT....!!!!! WOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś