Gość: only!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 22:27 o ile nie jestes w vikkingu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 16:07 Dzień dobry :)) Men wczoraj był w innym "vikingu", bo nie mógł sie doprosić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 17:11 to w koncu nie bylo tego vikinga w vikingu??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 17:17 Nie wiem, ja sobie dałem spokój po tygodniowym namawianiu, O ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 17:21 ja nie moglam wiec nawet po mniesiecznym namawianiu by mnie nie bylo O! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 17:29 Domyślam się :)) A dzisiaj koncówka karnawału, idę chyba się wyszumieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 17:44 a karnawal to niby co to jest??? i czemu sie zkoncowal?????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 18:11 Only, miłe dziewcze, wyrwij sie na chwile spod spódniczki mamusi i pasa tatusia - to zobaczysz, co to karnawał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 18:17 dla mnie koncowka karnawalu to: -zrywanie starych tapet i tapetowanie na nowo mieszkania, w ktorym za 3 tyg. nie bede juz mieszkal -gotowanie obiadku na malutkiej maszynce elektrycznej -zazdroszczenie Wam mozliwosci wyjscia gdzies z przyjaciolmi! -tesknota za Polska i Maryjka -samotne wieczory- nawet bez telewizora -itd, itp!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Mario !!!!!!! 09.02.02, 18:27 Ty sie prosisz o taki profilaktyczny wp.......l :))) przypomnij mi o tym, jak bedziesz na miejscu :) p.s.: spoko, nadrobimy zaległości we wścieklakach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 18:47 jaka spodniczka???/ jaki paseczek???? i wiem czy chce poznawac karnawalik...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 18:55 Aaaaaaaaaaaa ..:))miło chcesz, czy nie, poznawać ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN, NA DZIADA!!!!!!!!!!!!!! 09.02.02, 19:19 poznawac??? a czy mi na dzis malo wrazen...... Odpowiedz Link Zgłoś