the-niania-ogg 26.01.04, 06:15 ktoś z Was się orientuje, gdzie można dostać teleobiektyw do Zenitha z bagnetem? Ja wiem, że to śmieszne, ale może jednak? Niania zdesperowana odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Czy przypadkiem... 26.01.04, 07:35 the-niania-ogg napisała: > ktoś z Was się orientuje, gdzie można dostać teleobiektyw do Zenitha z > bagnetem? Ja wiem, że to śmieszne, ale może jednak? W DC to na giełdzie w Stodole w weekendy raczej będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Czy przypadkiem... 26.01.04, 10:21 the-niania-ogg napisała: > ktoś z Was się orientuje, gdzie można dostać teleobiektyw do Zenitha z > bagnetem? Ja wiem, że to śmieszne, ale może jednak? Mam gdzieś adres www sklepu fotograficznego, w którym kupowałem swój. Ceny są 2/3 sklepowych. Powinien mieć obiektywy Zenita, a jak nie, to ściągnie. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Czy przypadkiem... 26.01.04, 17:14 bain_de_sang napisał: > Mam gdzieś adres www sklepu fotograficznego, w którym kupowałem swój. Ceny są > 2/3 sklepowych. Powinien mieć obiektywy Zenita, a jak nie, to ściągnie. > > marcin Please, please, please, poszukaj. Zrób to dla starej Niani! Niania podlizująca się strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Czy przypadkiem... 27.01.04, 12:50 (012) 294-60-60 www.interfoto.pl Facet bywa na giełdzie w burakowie. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Czy przypadkiem... 27.01.04, 16:38 Dzięki, dzięki, dzięki!!! Jaką sobie życzysz kolację po Metallice? Niania podlizująca się nadal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Czy przypadkiem... 28.01.04, 10:21 the-niania-ogg napisała: > Jaką sobie życzysz kolację po Metallice? Yeah!! Zimne piwo i coś smakowitego z kuchni regionalnej. A co będzie, jeśli facet nie będzie miał tego bagneta ze szkiełkiem powiększającym? Czy będę musiał hmmmm zwrócić danie regionalne? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Czy przypadkiem... 28.01.04, 10:23 > Yeah!! Zimne piwo i coś smakowitego z kuchni regionalnej. A co będzie, jeśli > facet nie będzie miał tego bagneta ze szkiełkiem powiększającym? Czy będę > musiał hmmmm zwrócić danie regionalne? Nawet nie odważyłbyś się pomysleć takiego pytania, gdybyś znał mamę Niani Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Czy przypadkiem... 28.01.04, 18:07 bain_de_sang napisał: > Yeah!! Zimne piwo i coś smakowitego z kuchni regionalnej. A co będzie, jeśli > facet nie będzie miał tego bagneta ze szkiełkiem powiększającym? Czy będę > musiał hmmmm zwrócić danie regionalne? Jak facet nie będzie miał bagneta, to juz teraz nie mój problem. Ja już zapunktowałam.:-))) A co sobie życzysz z kuchni regionalnej? Kluski śląskie z roladą i modrą kapustą? I rosół z nudlami? Może lepiej żymloka? Placek po bytomsku? Knedle bułczane? Niania pełna dobrych intencji. > marcin Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Czy przypadkiem... 29.01.04, 09:55 the-niania-ogg napisała: > Jak facet nie będzie miał bagneta, to juz teraz nie mój problem. Ja już > zapunktowałam.:-))) No tak, ale gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie ;-) > A co sobie życzysz z kuchni regionalnej? Kluski śląskie z roladą i modrą > kapustą? I rosół z nudlami? Może lepiej żymloka? Placek po bytomsku? Knedle > bułczane? Czy ja trafiłem do kuchennego eldorado? Rosół z nudlami i placek po bytomsku to byłoby aż nadto na moją chamską gębę. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Czy przypadkiem... 27.01.04, 11:32 the-niania-ogg napisała: > ktoś z Was się orientuje, gdzie można dostać teleobiektyw do Zenitha z > bagnetem? Ja wiem, że to śmieszne, ale może jednak? > > Niania zdesperowana odrobinę. Dzień dobry. Nie za późno? :-) Zenit z bagnetem to raczej rzadki jest, ale na allegro mają kilka sztuk. O ile pamietam wszystkie enerdowskie, skadinąd całkiem dobre, pasują. R Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Czy przypadkiem... 27.01.04, 16:42 raduch napisał: > Dzień dobry. Bardzo dobry! > Nie za późno? :-) Skąd, doskonałe wyczucie czasu. > Zenit z bagnetem to raczej rzadki jest, ale na allegro mają kilka sztuk. O ile > pamietam wszystkie enerdowskie, skadinąd całkiem dobre, pasują. Mam nadzieję, że będzie pasował, bo inaczej zabiję drania. Wielkie dzięki! > > R Niania już nie zdesperowana Odpowiedz Link Zgłoś