viviene Re: O wszystkim 18.12.09, 13:50 hm..no własnie... nie przebywam teraz chwilowo w domu..wiec nie ma żadnych. Jesli wrócę to będzie to szybkie ciecie chirurgiczne,popołudnie,może i noc i juz!! są swieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha144 Re: O wszystkim 18.12.09, 13:55 viviene.Cięcie chirurgiczne będziesz miała? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: O wszystkim 18.12.09, 14:02 hahhahaha:)) nie nie nie ,ja zrobie jesli wroce do domu,to taka przenosnia. Miałam na mysli,ze choc czasu bedzie mało bardzo to i tak ze wszystkim zdąże:))jesli zechce:) A Ty?? co robisz? na gotowę sie załapiesz czy jakis udział tez i Twój bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha144 Re: O wszystkim 18.12.09, 14:10 viviene.A jesteś w domu?Ja się przygotowuję do świąt jutro do spowiedzi posprzątać no a w poniedziałek pieczenie różne dania będą. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: O wszystkim 18.12.09, 14:43 Noo teraz na moment wpadłam:) moze tak, w tym samym miescie ale nie w swoim domu:)) za duzo nie pogadamy bo tam gdzie jestem netu niet:))) Ech..to pieczenie,a moje pierniki?? zawsze pieke i obdarowuje tych,ktorych lubie,sa pyszne ! :) i tym sie martwie,ze w tym roku moge z przyczyn niezaleznych ode mnie tego nie zrobic ): dlatego czekam czekam jak na szpilkach(przysłowiowych) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: O wszystkim 18.12.09, 15:10 Sad history ..... noo ale samo zycie:)) ogólnie niebawem wiosna bedzie :) to sie nazywa debilny optymizm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha144 Re: O wszystkim 18.12.09, 16:03 viviene.Ja tam nie lubię wiosny.Wolę zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: O wszystkim 19.12.09, 10:05 każda pora roku jest dobra by pozostać człowiekiem,tak po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha144 Re: O wszystkim 21.12.09, 18:09 Co tam u was?Ja dzisiaj byłam na zakupach przedświątecznych ale zmarzłam myślałam że nogi odpadną. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha144 Re: O wszystkim 21.12.09, 18:11 Co tam u was.Ja dzisiaj byłam na zapukach przedświątecznych ale zmarzłam myślałam że mi nogi odpadną. Odpowiedz Link Zgłoś