krzysztof.r.m 11.02.02, 10:09 Dawno nikogo z was nie spotykalem, moze ktos w dwa slowa powie mi co słychać? krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:12 KRZYSIU!!!!!!!!!!!!!!! WITAJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! :o))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:14 Hej! A co to Kraków odkopali? Witaj witaj w "małpim gaju" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:17 Krzysiu. Z tego co do mnie doszlo- Ty mialbys nam duzo wiecej do powiedzenia. Moze nawet do pokazania :o)) Ciesze sie, ze caly i zdrowy do nas wrociles. Szczegoly dzis wieczorem w mailu. WITAJ :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:22 Mario a gdzie sie podziala urocza J.? Z tym o czym piszesz to nie calkiem tak, ale musisz oko w skrzynie wlozyc na moment. Jednak pewnie dramatu nie ma , bo odzywam sie. Ktos przybyl, kogos ubylo? Co slychac napiszcie bo ciekawy jestem. krm Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:27 szybciutka odpowiadz juz na Twojej skrzyneczce jest! Z najwazniejszych rzeczy to chyba to, ze w realu w towarzystwie mena uczynilismy nad soba egorcyzmy- a kaca do dzis leczymy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:26 No pewnie, że ktoś przybył......na przykład ja:)))))) Dzień Dobry!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Arosa 11.02.02, 11:44 Przepraszam Cie. Wszystko przez charakter. Sa dokladni tacy jak ja. przepraszam i witaj. Obiecuje juz dostrzegac. Zrobie w tym kierunku cos. Nie mowie ze wszystko ale nie tak malo. A jestes Arosa jaka, skad, od jak dawna? krm pozdrawia serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Krzyś 11.02.02, 11:54 Jak tak to w porządku, już jest OK!!! :))))))))))) A Aroska jest tu tak od ok. trzech tygodni i jest z Wrocka:)))))))))) A to coś to co będzie???????:)))))))) A. Ps. Co z tym charakterem????????? Nie bardzo rozumiem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Arosa 11.02.02, 12:06 Ten Wroclaw to pewnie piekne teraz miasto. Z charakterem - zgubilem "i" i zgubil sie sens. - Sa z charakterem i tacy jak ja. - Jetsem chyba nadmiernie samokrytyczny. A kwitnie juz cos w tym Wroclawiu? Spotkalaś? Tak sobie pytam, ale jestem prawie pewnym ze tak. Pozdrawiam Cie krm Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Krzyś 11.02.02, 12:16 To już rozumiem (z tym charakterem) :))))))) No właśnie i nie trzeba siebie tak krytykować, bo inni i tak zrobią to za nas.........niestety......... A we Wrocku jasne, że coś kwitnie.......tak jak myślisz........mimo pogody :))))))) i mimo aury Wrocław jest śliczny........ Pozdrowionka!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: A ...uspokoilas mnie 11.02.02, 12:19 jesli kwitnie to mnie uspokoilas krm Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: A ...uspokoilas mnie 11.02.02, 12:21 A gdyby nie........to byłoby bardzo źle??????? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:17 A nawet nie wiem co w Krakowie, dziwne ale prawdziwne. Mario, rzuc okiem w skrzynie. Bywa. krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:32 Krzyś, co to za urlop- miesięczny- sobie znowu załatwiłeś..., przecież wiesz, że nie podpiszemy Ci ...zgody... całuski! M. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:34 Dyscyplinarke dostane? krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:38 ...hmmm, będziesz musiał odpracować... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 10:48 Zgoda. A co nowego w oficjalnym serwisie? krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:12 krzysztof.r.m napisał(a): > Zgoda. A co nowego w oficjalnym serwisie? hmmm, w najbardziej oficjalnym...to chyba medal olimpijski Małysza... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m ReMagnolio 11.02.02, 11:17 Ale to tak oficjalny serwis że az mi sie zimno zrobilo. Nie musi być az tak oficjalnie......... Troszke cieplej da sie? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Niesmialo? IP: 192.168.5.* 11.02.02, 11:13 A kubka byś nie chciał(a)? Dla nowych jestem gratis! kubek Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:16 Kubek, musiałbyś się przemianować na kubek rodz. żeńskiego... Krzyś - to jest oON, wiesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:20 To jest porzadny kubek? Powiedzmy Misnia czy jakis fajans? Jak to kubek klasowy to jasne ze chce. Sniadaniowy? Filizanka? Czy taki barowy bylejaki? Tego ostatniego nie chce. Magnolia znasz kubek? krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:22 ...Krzyś- znam ten kubek...on właściwie , z tego co wiem, to woli dziewczynki, nie wiem więc co tu robi, chyba chce porozmawiać, jest b. towarzyski, zabawny i bywa poetą... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:27 A uzywasz go czasem? Lubie dobre kubeczki. I jeszcze jesli ladne. A niektore wyjatkowo piekne........... I poeta powiadasz? To tym lepiej. A skad wiesz ze on poeta, bo stane sie zazdrosny. Dla mnie masz oficjalny medal Malysza a o kubku ze poeta. Jasne ze igrzyska zimowe a kubek to i na gorace moze byc a jak poeta to nawet na bardzo gorace. Jak to z ta temperatura i kubkiem? Hm? krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:35 ...najcieplejszy, najmilszy i najserdecznieszy uśmiech- posyłam Krzysiowi... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo? 11.02.02, 11:37 A o kubku cisza. Mam nie pytac? Mam byc elegancki i grzeczny. I oczywiscie ufny i spokojny? No to jestem. Sciskam serdecznie krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kubek..... 11.02.02, 11:21 Nie oswiadcz mi tylko ze jestes moim KUBASEM......... krm Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:26 wiosna przyszła w znienacka. jak ogłosili w tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:29 A Magnolie kwitna? Znam kwitnace caloroczne. To znaczy troche o nich wiem a mniej znam, ale...............pozdrawiam Aniela krm Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:39 aha całorocznie kwitną głownie sztuczne manolie albo stalowe magnolie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:39 aha całorocznie kwitną głownie sztuczne manolie albo stalowe magnolie. Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:40 A mnie?????????????? Też się przywitałam!!!!!!!!!! Przeczytaj dokładnie!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:41 Krzyś, musiałbyś sam zobaczyć...czy kwitną... pozdrawiam z uśmiechem... M. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niesmialo, ale dzien dobry 11.02.02, 11:47 Co mogloby sie stac zeby bylo inaczej? Kwitna zapewniam Cie i kwitnac beda jeszcze dlugo. I wcale nie sztuczne. Stalowe to calkiem inna historia ale jeszcze troche nie dane mi zajrzec nawet pod adres stalowych........... krm Odpowiedz Link Zgłoś