1_leo 14.01.10, 10:27 Mam propozycję :) Ponieważ jest zimno, drogi zaśnieżone, pociągi się spóźniają a w mieście Uc hotele niedogrzane, śnieg zalega na poboczach to może odwołamy zimówkę? Co Wy na to? :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrymoon Re: Propozycja 14.01.10, 10:35 hmm wiesz Leo pomysł całkiem słuszny ale ja mam lepszy skoro w hotelach kiepsko to zróbmy zimówkę u Ciebie, już czuje zapach wędzonych mięs ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Propozycja 14.01.10, 10:59 carrymoon napisała: to zróbmy zimówkę u Ciebie, już czuje > zapach wędzonych mięs ;) A na drugi dzień ludzie dotoczą się do barku z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbani w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..." No to jestem ZA :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Propozycja 14.01.10, 11:33 1_leo napisał: > Ponieważ jest zimno, drogi zaśnieżone, pociągi się spóźniają a w > mieście Uc hotele niedogrzane, śnieg zalega na poboczach to może > odwołamy zimówkę? > Co Wy na to? ... twardym trza być - ja przyjeżdżam! P.S. wg Avo alkohol etylowy zamarza dopiero przy -114 st. C, więc o co chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Propozycja 14.01.10, 15:20 Robię za twardziele i zostaje w Uć do poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Propozycja 14.01.10, 15:42 Warszawka tez będzie twarda - stawiamy sie w piątek z %%%%%, które nas rozgrzeją ;)hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Propozycja 14.01.10, 19:04 dobrze ze Leo zapodał pomysła, ja jestem za . tabliczki wyślem pocztą. Uff jak dobrze,że nie musze jechac i ogladać waszych twarzy. do zobaczenia na letnim BZ. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Propozycja 14.01.10, 19:16 gosiasv napisała: > do zobaczenia na letnim BZ ... letniego też nie robimy - latem piwo będzie za ciepłe, a ludzie za bardzo spoceni ;) ... zobaczymy się jesienią u HLM i Hassana (no chyba że odwołamy, bo będzie padało).pozdr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Propozycja 14.01.10, 22:28 no i dobrze!!! bo wcale za wami nie tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Propozycja 15.01.10, 08:18 gosiasv napisała: > no i dobrze!!! bo wcale za wami nie tęsknię Nie tęsknię, nie tęsknie, a ja po prostu Was nienawidzę (oprócz właścicielki super skuterka) :):):) Goha, wszystko na dzisiaj zamówione :):):>:> Odpowiedz Link Zgłoś