mmpm 11.02.04, 17:43 Proszę o ustawieni mi go na tym forum, bo nie wiem, gdzie wzrok zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 18:02 o! witaj Em, czyżbyś powrócił na zawsze na OSDS-owe łono? lepiej nie wnikaj w szczegóły, a na coponiektóre kwestie spoglądaj przymrużonym okiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 18:44 Nene, nie wróciłem, to tylko pozory. A skoro nie wiem, co czytać - nie czytam niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 19:19 Na nas Mmpm zwracaj wzrok, na delikatne kwiatuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 19:57 W tych zaroślach chwastów trudno znaleźć. Nie chce mi sie szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:00 No wiesz! Wystarczy troche wypielic i juz nas widac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:05 Miltoniu, nie mam czasu. Przyspawałem sie do kompa na 1 wievczór i mój czas już sie kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:12 zrekompensujemy to sobie w realu, najlepiej się nam udają empikowo-mcdonaldowo- dworcowe wstrieczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:23 A nene, skoro obiecałaś, że już sie ze mną nie spotkasz... (Nie bedę miał raczej możliwości wczesnego ostrzegania;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:30 Z tym spotykaniem sie to tak tak, jak z odchodzeniem Edy z forum. Jak odchodzi, jest wyjatkowo plodna. Juz nigdy wiecej pospiechu i Donalda. Ani pic ani palic tam nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:40 obiecałam, że się z Tobą spotkam pod warunkiem, iż się nie dowiem w ostatniej chwili o Twoim podążaniu na dworzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:45 Informuję z góry i na stałe: Pociąg mam o 15.10. Rozmowy kończę zazw. ok. 12. Inny czas jest dostępny tytlko wtedy, gdy przypadkowo nocuję w stolycy, czego staram się unikać (nadużywanie uprzejmiości ciotki zostawiam na inne okazje). Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:49 Tylko cynk dawaj wczesniej, cobysmy z pracy sie pourywac mogly. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:01 Ale masz zywot pelen niespodziane, cheche. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:02 hyhy, no ja się buntuję, mnie nie dałeś, przynajmniej w taki sposób, jakbym tego oczekiwała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:05 No proszę, wszystkie kobiety w okolicy chcą, żebym im dał... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:13 mój dziadek zawszeć mi myśli złocieńkie powtarzał: "jak dają, to się bierze, biją - ucieka".. przestrzegał też, abym nigdy nie zgłaszała się na ochotnika, bo "lepiej być żywym tchórzem, niźli umarłym bohaterem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:29 Edi - uroczyście Cie powiadamiam, że planuję być w Wawie 21 marca 2028 r. o godz. 12.53. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 08:14 hyhy, plan dnia też już masz? byłby zdecydowanie z kategorii długoterminowych, cykl "spotkania po latach".. w 28 to mnie lepiej w sanatorium odwiedź, co będziemy stoliczne spaliny wdychać.. a i kuśtykając ze wspomaganiem laseczki, z drugiego krańca miasta do Empiku w 3 godziny się mogę nie wyrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:15 W tym czasie bedziecie juz po rozwodzie, wiec i spotkanie stanie sie nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:21 hyhy, albo będę Emowi paczki do mamra wozić i zbierać złocisze na jabolka, abyśmy jak już wróci - z przyjaciółmi spod całodobowego się zabawić mogli, bo tenż zagubiony zaginął, a odnalazł się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:22 Niby za co Mmpmek w mamrze ma wyladowac? Toz to on do oskarzania zostal stworzony. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:27 jak się wplącze okazjonalnie w mafijne porachunki, to kto wie.. sądzonych i sądzących łączy bardzo chybotliwa graniczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:00 miltonia napisała: > Z tym spotykaniem sie to tak tak, jak z odchodzeniem Edy z forum. Jak odchodzi, > jest wyjatkowo plodna. znaczy po następnym spotkaniu możemy się spodizewać małych Edoemiątek??? to ja się zawczasu zgłosze na matkę chrzestną, ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:05 Kto wie. Jesli tylko Mpmni nie bedzie tyle gadal, a wezmie sie do dziela;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:13 to raczej płodność natury intelektualnej.. gdyby jeszcze Em czasem nam go głosu pozwolił dojść, wypowiedzieć myśli złote.. ale dzie tam, nawija jak nakręcony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:35 aha, to ja tylko poinformuje, iż Cza_ha i Oldzik są swoje chłopaki, zanim się zaczniecie prać ;) Odpowiedz Link Zgłoś