Dodaj do ulubionych

Drogowskaz

11.02.04, 17:43
Proszę o ustawieni mi go na tym forum, bo nie wiem, gdzie wzrok zwrócić.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 18:02
      o! witaj Em, czyżbyś powrócił na zawsze na OSDS-owe łono? lepiej nie wnikaj w
      szczegóły, a na coponiektóre kwestie spoglądaj przymrużonym okiem ;)
      • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 18:44
        Nene, nie wróciłem, to tylko pozory.
        A skoro nie wiem, co czytać - nie czytam niczego.
        • miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 19:19
          Na nas Mmpm zwracaj wzrok, na delikatne kwiatuszki.
          • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 19:57
            W tych zaroślach chwastów trudno znaleźć. Nie chce mi sie szukać...
            • miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:00
              No wiesz! Wystarczy troche wypielic i juz nas widac.
              • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:05
                Miltoniu, nie mam czasu. Przyspawałem sie do kompa na 1 wievczór i mój czas już
                sie kończy...
                • edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:12
                  zrekompensujemy to sobie w realu, najlepiej się nam udają empikowo-mcdonaldowo-
                  dworcowe wstrieczki ;)
                  • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:23
                    A nene, skoro obiecałaś, że już sie ze mną nie spotkasz... (Nie bedę miał
                    raczej możliwości wczesnego ostrzegania;-) )
                    • miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:30
                      Z tym spotykaniem sie to tak tak, jak z odchodzeniem Edy z forum. Jak odchodzi,
                      jest wyjatkowo plodna.
                      Juz nigdy wiecej pospiechu i Donalda. Ani pic ani palic tam nie mozna.
                      • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:35
                        Ja zawsze jestem ograniczony. Czasowo.
                        • edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:40
                          obiecałam, że się z Tobą spotkam pod warunkiem, iż się nie dowiem w ostatniej
                          chwili o Twoim podążaniu na dworzec ;)
                          • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:45
                            Informuję z góry i na stałe:
                            Pociąg mam o 15.10.
                            Rozmowy kończę zazw. ok. 12.
                            Inny czas jest dostępny tytlko wtedy, gdy przypadkowo nocuję w stolycy, czego
                            staram się unikać (nadużywanie uprzejmiości ciotki zostawiam na inne okazje).
                            • miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:49
                              Tylko cynk dawaj wczesniej, cobysmy z pracy sie pourywac mogly.
                              • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 20:53
                                Znaczy daję jak mogę. ;-)
                                • miltonia Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:01
                                  Ale masz zywot pelen niespodziane, cheche.
                                • edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:02
                                  hyhy, no ja się buntuję, mnie nie dałeś, przynajmniej w taki sposób, jakbym
                                  tego oczekiwała ;)
                                  • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:05
                                    No proszę, wszystkie kobiety w okolicy chcą, żebym im dał... ;-)
                                    • edzioszka Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:13
                                      mój dziadek zawszeć mi myśli złocieńkie powtarzał: "jak dają, to się bierze,
                                      biją - ucieka".. przestrzegał też, abym nigdy nie zgłaszała się na ochotnika,
                                      bo "lepiej być żywym tchórzem, niźli umarłym bohaterem" ;)
                                      • mmpm Re: Drogowskaz 11.02.04, 21:29
                                        Edi - uroczyście Cie powiadamiam, że planuję być w Wawie 21 marca 2028 r. o
                                        godz. 12.53.
                                        • edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 08:14
                                          hyhy, plan dnia też już masz? byłby zdecydowanie z kategorii długoterminowych,
                                          cykl "spotkania po latach".. w 28 to mnie lepiej w sanatorium odwiedź, co
                                          będziemy stoliczne spaliny wdychać.. a i kuśtykając ze wspomaganiem laseczki, z
                                          drugiego krańca miasta do Empiku w 3 godziny się mogę nie wyrobić ;)
                                          • miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:15
                                            W tym czasie bedziecie juz po rozwodzie, wiec i spotkanie stanie sie
                                            nieaktualne.
                                            • edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:21
                                              hyhy, albo będę Emowi paczki do mamra wozić i zbierać złocisze na jabolka,
                                              abyśmy jak już wróci - z przyjaciółmi spod całodobowego się zabawić mogli, bo
                                              tenż zagubiony zaginął, a odnalazł się ;)
                                              • miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:22
                                                Niby za co Mmpmek w mamrze ma wyladowac? Toz to on do oskarzania zostal
                                                stworzony.
                                                • edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:27
                                                  jak się wplącze okazjonalnie w mafijne porachunki, to kto wie.. sądzonych i
                                                  sądzących łączy bardzo chybotliwa graniczka ;)
                      • czarnajagoda Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:00
                        miltonia napisała:

> Z tym spotykaniem sie to tak tak, jak z odchodzeniem Edy z forum. Jak
                        odchodzi,
                        > jest wyjatkowo plodna.
                        znaczy po następnym spotkaniu możemy się spodizewać małych Edoemiątek??? to ja
                        się zawczasu zgłosze na matkę chrzestną, ok???
                        • miltonia Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:05
                          Kto wie. Jesli tylko Mpmni nie bedzie tyle gadal, a wezmie sie do dziela;)
                          • czarnajagoda Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:20
                            to do tej pory tylko gadaliście???
                        • edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 10:13
                          to raczej płodność natury intelektualnej.. gdyby jeszcze Em czasem nam go głosu
                          pozwolił dojść, wypowiedzieć myśli złote.. ale dzie tam, nawija jak nakręcony ;)
    • edzioszka Re: Drogowskaz 12.02.04, 09:35
      aha, to ja tylko poinformuje, iż Cza_ha i Oldzik są swoje chłopaki, zanim się
      zaczniecie prać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka