goha66 20.02.10, 18:38 kto był? kto widział? moto.pl/MotoPL/1,88572,7581558,Pomysl_na_weekend.html P.S. w GL dziś +2 .... jeszcze 3 stopnie i zaczynamy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczola35 Re: pomysł na weekend? :) 20.02.10, 22:59 goha66 napisała: > kto był? kto widział? > moto.pl/MotoPL/1,88572,7581558,Pomysl_na_weekend.html > P.S. > w GL dziś +2 .... jeszcze 3 stopnie i zaczynamy :D Ja byłam wraz z córeczką:D Super! W koncu jakoś logicznie zorganizowane targi ,z dostępem do stoisk...Chociaż tłumy ludzi były niebywałe, i to tuż po otwarciu wystawy :) Najbardziej przypadła mi do gustu...nowa VFR Hondy ...Super,pomimo dosyć duzej masy własnej, nie robiła wrażenia potężnego motocykla...Bardzo fajna, zwarta i krótka sylwetka, z płaskim ,choć szerokim bakiem, wysoką centralną owiewką oraz "uszkami zajączka", czyli wdzięcznymi lusterkami, robi naprawdę pozytywne wrażenie :D Dodatkowo, uwaga dziewczyny, nisko umiejscowiona kanapa,która zapewnia pewne oparcie dla nóżek nawet drobnych kobietek ! Swietne profilowane siodło, z pewnością zapewnia stabilną pozycję w czasie jazdy....Ech ,szkoda że nie można jej było przestestować... O kurcze...Formalnie rozmarzyłam... :D Polecam dodatkowo artykuł w Motocyklu ( nr styczniowy) o tym motongu. Warto przeczytać! Dodatkowo zwrócił moją uwagę piękny kombiak biało -czarny i kaski Shoei (przymierzałam, a jak!),świetnie wewnątrz profilowane...D I to co zawsze mnie ujmuje mnostwo znajomych i bliskich mi osób, odnajdujących sę w tłumie... Uściskom i szybkiej wymianie zdan nie było końca...Z pewnością trzeba bedzie zrobić "nasiadówkę", aby obgadać tę wystawę i nie tylko :-> :D Uff, to tak na gorąco....Jak mi się jeszcze cosik przypomni ,to skrobnę :D Sciskam, owad miodopędny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: pomysł na weekend? :) 20.02.10, 23:25 pszczola35 napisała: > nisko umiejscowiona kanapa,która zapewnia pewne oparcie dla nóżek nawet drobnych kobietek ! Swietne profilowane siodło, z pewnością zapewnia stabilną pozycję w czasie jazdy... ... :) nie jeden raz padało już na forum, że Hondy mają (m.in.) tę zaletę - są poprostu "szyte" na niewysokie kobiety ;D P.S. zazdroszczę możliwości zobaczenia na żywca :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś