Gość: x®♂∞♀ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:44 lowmitender... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 12:47 a koochac jak to latwo powiedziec, moze byc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 12:57 nothing compares to you, baby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀, Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:00 matilda zasłużyłaś na walentynkę! (od autora cytowanego przez Ciebie) ok14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Nie wiem czy to lovesong. 14.02.02, 12:58 /A. Gadowski/ Mnie nie obchodzi żaden underground Ja nawet nie wiem co to jest Choć mam pieniądze piwo piję sam Wybraniec bogów dziecko klęsk Mogę wszystko mieć wszystko czego chcę mogę mieć Forsy zawsze w bród na śniadanie miód mogę mieć Nie pytaj bo i tak odpowiedź dobrze znasz Że tak naprawdę to chciałbym mieć Ciebie Ja nie narzekam nie zobaczysz łez Choć ból zadajesz mi co noc Czy to jest miłość czy to tylko seks Czy senna zjawa na mój koszt Mogę wszystko mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:00 malci´szka z Leningrada zajechal altem lada na sam turotuar wiechal kolami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: 9.67.96.* 14.02.02, 13:02 ...Let's make love.. ...to remember... B.Adams tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 14:18 tygrysku, brian adams jest moj!!!!! wpisales go dla mnie czy przeciwko mnie ... february to december let's make love to excites us ............ Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:04 ...nosem prezent poczułaś już taka jestes czuła, ze pomyślałas o nim bell ami On ciemny był na twarzy, a prezent Ci się marzy za 10 centów torba w Peweksie. /heheheh małą powtórka z rozrywki - wspomonać wspomiać choć raz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:06 było tak wesoło zwłaszcza w tamtą noc! sąsiad pukał w czoło, ty krzyczałeś chodź! cały komisariat nie dał rady ci... potem australia, egzotyczny świt... kochaj mnie jak wariat, kochaj mnie jak ŚWIIIRRRR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:10 Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie namiętnie tak jakby świat się skończyć miał Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:13 a tania miłość na ruskich rejestracjach? nada się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀, Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:15 aniela! żadnej konferansjerki, tylko ♪♫ jechane! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:26 Cichy skwer A pod latarniami spacerują dziwni goście Nic nie noszą pod płaszczami Z dziurawymi sumieniami goście marzą o atrakcjach Taryfy stoją wszędzie Tania błyskawiczna miłość Na ruskich rejestracjach piekna, milosna pisenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Coś przewrotnie optymistycznego! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:29 były maje, były bzy... byłaś też dziewczyno, ty... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Coś przewrotnie optymistycznego! 14.02.02, 13:33 nie placz dziewczyno ma spottkamy sie w grobie ps. chyba cos zle spiewam bo si enie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 13:33 Byłaś naprawdę fajną dziewczyną.... Lecz straciłem dobre o Tobie mniemanie Jak z innym wino piłaś w bramie Kupiłem na targu nóż spręzynowy i jemu Ciebie wybiłem z głowy... 1998, by...., All rights reserved. ( free interpretation by Marseille 2002) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Wtańcz mnie ...to brzmi lepiej..? IP: 168.143.112.* 14.02.02, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Wtańcz mnie ...to brzmi lepiej..? IP: 168.143.112.* 14.02.02, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff lovsong z morałem 14.02.02, 14:51 Uśmiechała się do niego w tym barze zmysłowo nie podejrzewał niczego więc zamienić chciał słowo z wyglądu sztuka niezła pomyślał tak sobie co robi dziś wieczorem, postanowił że się dowie... <Długa sekwencja wydarzeń wieczornych, podczas których on pokazuje jak bardzo mu zależy, a ona się cały czas uśmiecha i potem> ...zrobili to trzy razy potem szepce jakoś obco to mój pierwszy raz odkąd przestałam być chłopcem Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Zembaty 14.02.02, 14:52 A: Więc czy pokażesz mi, Gadaj czy pokażesz mi, Powiedz czy pokażesz miiiiiiiiiiiiiiiii, Swe nagie ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Jak bys mi nie powiedziala Zembaty to bym 14.02.02, 15:01 Ci nawet pokazal, tak to sie obrazam, nie jestem Zembaty wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Uznajmy, że 14.02.02, 15:06 jest to takie pieszczotliwe odezwanie...:) Pokażesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: yhy, jasne... 14.02.02, 15:10 Aha, ładne pieszczoty, najpierw przez kolano i w tyłek teraz czule Zembaty, jak ja mam normalne zemby ;) Kawałek mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: yhy, jasne... 14.02.02, 15:12 Ojciec twój pędziwiatr uwieść mnie zdołał... Kumpel który grywa na weselach opowiadał mi jak reagują ludzie, gdy ON śpiewa tę kwestię... Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: yhy, jasne... 14.02.02, 15:17 Dobrze, ze dodalas o qmplu bo myslalem, ze znow jakas Twoja wyszukana pieszczotliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: tango pod jednoznacznym tytulem 14.02.02, 15:15 bylo takie spiewane przez Przemyk Renate. tytulu nie zapodam, zeby nie bylo komentarzy, ze ja niby taka nienasycona czy cos;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff z jednoznacznym tytulem 14.02.02, 15:18 Ja myślę, że właśnie powinnaś, żeby dyskusję urozmaicić i ją delikatnie na inny tor skierować, ale jak chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: z jednoznacznym tytulem 14.02.02, 15:20 zapomnialam jak to szlo;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Wypraszam sobie - ja 14.02.02, 15:22 Też sobie wyproszę, tylko jeszcze nie wiem kogo Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: x+r_w_koleczku+reszta_znaczkow 14.02.02, 15:23 odebralam, ale musialam forwardowac do kolegi, bo ja nie mam u siebie music;( ale przesluchalam i .... no, no, no - Ty to jestes sexyboy;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: x+r_w_koleczku+reszta_znaczkow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 20:59 nic nie rozumiem :) teraz tak kosztowałaś mnie pani słono! straciłem apetyt .i honor! nakryj swoją bladą twarz! pocałunku lodem sparz! jestem rozdeptany płaz a ty mnie ze wszystkima masz femme fatale ja oszal ałem wściekle! jestem w piekle! w piekle Twoich sennych ust! zniszczył mnie mój gust! zniszczył mnie Twój biust! Ty ja już dłużej nie mogę Ty, ja się werwę w podłogę mam na sobie frak! chciałaś bym wyglądał tak! itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: x+r_w_koleczku+reszta_znaczkow 15.02.02, 11:25 nie zebym nie chciala nie mogla nie znala (...) po prostu z lenistwa mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: wstawiajcie tu lovesongi! 14.02.02, 21:35 Have I told you lately that I love Have I told you there's no one above you..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.turboline.skynet.be 14.02.02, 22:27 daaaaaaaj mi te nooooooooooc te jeeeeeeeedna nooooooooooc ja tego kurwa do konca zycia nie zapomne, bo kiedys sasiad popierdalal ten kawalek przez cala sobotnia noc, do zajebania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:38 mieszkaliśmy w tym samym domu chyba ja jeszcze miałem kiedyś sobotę wypełnbioną tym: chciałbym Cię mydlić mydełkiem FA! byłoby fajnie! siabadabadaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.turboline.skynet.be 14.02.02, 22:40 o kurde, moj sasiad tez to puszczal! a czy twojego sasiada tez spotkala kara boska w postaci marskosci watroby, i od tego czasu skonczyl z imprezami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:31 no to jesteśmy w domu :) kiedyś z dziewczyną, z którą chodziłem razem do liceum, a potem na studia, zacząłem ustalać jak do niej dotrzeć po kilku minutach! dyskusji okazało się że na tym samym osiedlu... w tym samym bloku... na tym samym piętrze... że jesteśmy od pół roku sąsiadami!!! ten pies mi się znajomy wydawał... ale zawsze wyprowadzała go 5lat młodsza siostra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.turboline.skynet.be 14.02.02, 23:34 nie mam siostry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:35 a ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wstawiajcie tu lovesongi! 15.02.02, 11:37 czego sie boisz glupia- czemu nie chcesz isc na calosc? czasem warto dobrze upasc- bo to dobre jest na smialosc... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wstawiajcie tu lovesongi! 15.02.02, 11:47 powiedzial mi, ze powiedzial, ze chce powiedzial, ze mnie i... poszedl powiedzial, ze ma powiedzial, ze wie powiedzial, ze mnie i poszedl Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wstawiajcie tu lovesongi! 15.02.02, 11:49 przelac mnie to takie slowa sympatyczne przelec mnie ... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wstawiajcie tu lovesongi! IP: *.turboline.skynet.be 15.02.02, 13:10 marys to inaczej lecialo. raz w liceum wchodze do lazienki, a tam z kibla rozlega sie spiew slowiczy: przelec mnieeeeee, tak prosto i zwyczajnie przelec mnieeeeee, jak sie jezdzi na kombajnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wstawiajcie tu lovesongi! 15.02.02, 13:20 milosc Ci wszystko wybaaaaczyyy;-) Odpowiedz Link Zgłoś