zojka 17.02.04, 11:47 Dzień dobry szacownemu gronu Widzę znajome nicki :-) Więc chyba nieszczególnie muszę się przedstawiać. Uszanujmy moje wejście minutą ciszy, bo mnie hałas na trzydziestkach dosyć zmęczył :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: Dżem dobry 17.02.04, 11:52 tu mozna wszystko admin gdzies zapil (znaczy sie tworzy) i nie ma go od 2 miesiecy :)) , pelna anarchia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: Dżem dobry 17.02.04, 12:13 tzn co? mogę odrazu komuś na wejściu nauwłaczać? Obrazić? Skląć? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Dżem dobry 17.02.04, 12:28 No, tak się właśnie ludziom kojarzy wolność :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: Dżem dobry 17.02.04, 12:36 Wolność to może nie, anarchia mi się z tym kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Dżem dobry 17.02.04, 12:45 hm... to jestem w takim razie zdecydowanie dzieckiem kwiatem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba zojka:))) 17.02.04, 12:48 ale sie ciesze ze jestes:)) i plizzz nauwlaczaj mi:))) tak jak ty obsceniczna, ja perwersyjna jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: zojka:))) 17.02.04, 13:01 O święta Tereso! Nawet chłop mnie nie namawia na obsceniczne gadki :) Poza tym wciąż ktoś do mnie dzwoni na telefon stacjonarny i usiłuje mi tu wysłać faks... A tu się nie da przełączyć. I on mi piszczy do ucha ten faks... Normalnie zwariować można Nie da się świntuszyć w tak pięknych okolicznościach przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zojka:))) 17.02.04, 14:05 ty swieta terese zostaw w spokoju , ona se zdjecia z wielgasem kutasem nie robila :))))) a ja juz cos czuje ze ty zojka obscenicznie bluzgac potrafisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba ja przepraszam 17.02.04, 14:26 ale zojka nie masz racji, ja tego nie wymyslilam ale w warunkach biurowych to jak najbardziej mozna a nawet trzeba, chocby dla ruchu. NIech bedzie przy otwartym oknie. Numerek z kopiowaniem golych tylkow wymslili juz starozytnia sex w pomieszczeniu na miotly istnieje co najmniej od czasow Heroda:)) Tekze prosze mi sie tu faksikiem nie wmyigiwac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: Dżem dobry 17.02.04, 15:37 Faks okazał się błednie do nas przesłanym zaświadczeniem o czystości sanepidowskiej jakiegoś serka z Mlekovity :)) Świntuszyć to ja mogie, zdjęcia z prąciem wilekim czerwonym tez robić, ale żeby uwłaczać ludziom to nie bardzo.. Chyba, że na to zasługą. Droga sabbo, musisz podpaść. Inaczej mi nie wyjdzie Nota bene - świntuszenie to bardzo fajna rozrywka... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Dżem dobry 17.02.04, 15:41 zojka napisała: > Nota bene - świntuszenie to bardzo fajna rozrywka... tez to lubisz ?? :) mowilem ci juz ze to moje hobby ? Odpowiedz Link Zgłoś