aariel 19.02.04, 11:59 Ile jestescie w stanie zjesc paczkow? Podziwiam Beauty, ze juz zjadla 5 (albo i wiecej, bo miala naszykowany juz 6.) Albo moze mozecie pochwalic jakims innym rekordem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_baby Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 12:10 Ile zjadłam pączków napisze Wam jutro bo do północy wiele jeszcze może się zdażyć:)) ale w porownaniu z pewną moją znajomą to i tak jestem "cieńka" bo ona ma wręcz nieograniczone możliwości pod tym względem a jest wręcz przeraźliwie chuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 12:14 beauty_baby napisała: > Ile zjadłam pączków napisze Wam jutro bo do północy wiele jeszcze może się > zdażyć:)) ale w porownaniu z pewną moją znajomą to i tak jestem "cieńka" bo ona > > ma wręcz nieograniczone możliwości pod tym względem a jest wręcz przeraźliwie > chuda:) Zazdroszcze ludziom, ktorzy moga wszystko bezkarnie jesc! Ale dzisiaj nie zamierzam sie tym przejmowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby i tak trzymaj:) 19.02.04, 12:22 a ta moja znajoma duzo by z kolei dała żeby choć troche przytyć i nabrać kobiecych kształtów. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 17:16 Ja zjadlam 4, ale mysle, ze moze dzisiaj mi sie jeszcze jakis przytrafi ;) Milego tlustoczwartkowego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka22 Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 21:19 ja zjadlam 5 paczuszkow. czy wie ktos ile taki paczek ma kalorii? musze wiedziec ile godzin spedzic na aerobicu zeby je wszystkie spalic:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 21:27 brzoskwinka22 napisała: > ja zjadlam 5 paczuszkow. czy wie ktos ile taki paczek ma kalorii? musze > wiedziec ile godzin spedzic na aerobicu zeby je wszystkie spalic:) W niedziele załozyłam wątek a propos tłustego czwartku. Jeden z piszących na forum panów, postarszył nas trochę jesli chodzi o kalorie w paczkach - i chciał ustrzec chyba przed lekkomyslnąscia. Ja jednak uwazam ze jeden dzien szalenstwa, jeszcze niokomu nie zaszkodzil. Ale dla Twojej wiedzy (nie wiem czy slusznie) ponizej zasadnicza czesc tej wypowiedzi: " Pomyślcie ile trzeba potem ćwiczyć,żeby zrzucić tego pączka. Jeden pączek z lukrem to 246 kcal, z konfiturą 200 kcal, az adwokatem - 270 kcal. , a 10 dag faworków to 476 kcal.Sami wybierzcie z czym najlepiej zjeść pączka:)" Tylko sie tym nie przejmuj Pozdrawiam M, Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 21:56 monisb napisała: >> W niedziele załozyłam wątek a propos tłustego czwartku. Jeden z piszących na > forum panów, postarszył nas trochę jesli chodzi o kalorie w paczkach - i chciał > > ustrzec chyba przed lekkomyslnąscia. Chciałem tylko powiedziec, że to ja byłem tym straszącym panem:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 22:11 servus_lca napisał: > Chciałem tylko powiedziec, że to ja byłem tym straszącym panem:) Wiem, wiem i pozdrawiam :-). Pewnie pohamowałeś troche apetyty niektórych dziewczyn przed spożyciem zbyt dużej ilości pączków i faworków, tym kalorycznym podsumowaniem :-) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 22:15 Nie miałem w zupełności takiego zamiaru, następnym razem zastanowię się 2 razy zanim coś napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Rekordy paczkowe i nie tylko 19.02.04, 22:19 Następnym razem nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie :-)) I pisz często, zamiast się zastanawiać Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 ja tez jadlam 20.02.04, 08:02 A ja mimo pewnych trudnosci: podroz 18-godzinna do francji, zdazylam zjesc 3 paczki i jeszcze mam male paczuszki :-))) tymi sie podziele z Sebkiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: ja tez jadlam 20.02.04, 08:06 ja tylko dwa-ale swojegow ypieku mojej kochaniutkiej mamusi! Dzisiaj do pracy zapakowałam sobie znów dwa! A mama w ogóle wypiekła ich 71, że jej się chciało...ale piecze najlepsze na świecie!hihihihihihihi pozdr. skay Odpowiedz Link Zgłoś
llingua Re: ja tez jadlam 20.02.04, 08:37 4, pewnie dałabym radę więcej ale z bólem serca musiałam sie powstrzymać, żeby potem problemow z dopięciem spodni nie mieć:)). beauty_baby - ile w koncu zjadłaś? Mialaś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby posłusznie melduje, że... 20.02.04, 09:18 wczoraj zjadłam 9 pączków, takich tradycyjnych z konfiturą w środku, tak więc w sumie tylko ok. 1800 dodatkowych kalorii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: posłusznie melduje, że... 20.02.04, 14:29 > wczoraj zjadłam 9 pączków, takich tradycyjnych z konfiturą w środku, tak więc >w sumie tylko ok. 1800 dodatkowych kalorii:)) Dodatkowych??? Tzn. zjadłaś coś jeszcze oprócz tych pączków? Wow :-) Odpowiedz Link Zgłoś