Dodaj do ulubionych

co tu tak pusto??

23.02.04, 10:02
Nie dobudziliście się jeszcze po ostatkowych szaleństwach? Ja odsypiałam
wczoraj, prawie cały dzień:))
Obserwuj wątek
    • aariel Re: co tu tak pusto?? 23.02.04, 10:13
      Ja srednio szalalam, ale dzisiaj w nocy nie moglam zasnac, nie wiem dlaczego,
      zasnelam przed 4, a musialam wstac po 7, wiec jestem niewyspana i zla.
    • chiara76 ... 23.02.04, 10:19
      ja się wyspałam.
      W ogóle ostatnio wreszcie zaczęłam być śpiąca o normalnych porach, a nie
      dopiero o 2 nad ranem, z czego się cieszę, bo wcale mnie nie bawiło zasypianie
      w środku nocy.
      Pozdrawiam!!
      PS. Czy wiecie, że za mniej , niż miesiąc WIOSNA??? O, i to są dobre wiadomości!
      • m-gosia Nie wierzę, 23.02.04, 11:10
        chiara76 napisała:

> PS. Czy wiecie, że za mniej , niż miesiąc WIOSNA??? O, i to są dobre wiadomości
        > !

U mnie pada mokry śnieg (prosto w twarz), wieje (zapowiadali halny nawet) i
        ogólnie jest jakoś tak zimowo-jesiennie. ALE, wczoraj na spacerze widziałam nad
        Wisłą, że baźki zaczynają już się pojawiać nieśmiało...:)Może to rzeczywiście
        już niedługo???
        • aariel Beauty 23.02.04, 11:13
          Jak sie udala impreza lata 20/30? I jak sie w koncu ubralas?
          • beauty_baby Re: Beauty 23.02.04, 11:28
            Impreza byla cudowna, bawilam się swietnie, jedynym minusem była temperatura
            tzn. ja miałam dość wyciętą sukienkę a na sali zbyt gorąco to niestety, nie
            bylo.
            Jeśli zaś chodzi o mój strój to miałam bardzo ciemnozieloną sukienkę ze
            srebrnymi nitkami, długość do kolan, z przodu zabudowana pod samą szyję ale bez
            rękawów, za to plecy całe odkryte. Krój sukienki prosty tzn. bez żadnego
            wcięcia (czego sie z początku obawiałam) z obniżona talią, góra gładziutka a
            dół delikatnie układany. Całości dopełniała fryzura - włosy miałam uczesane w
            fale, z przodu dwie wsuwki, z tyłu zebrane w czarna siatkę (bo są dośc długie).
            Zastanawiam się na ile mój opis był plastyczny, tak abyście mogły sobie
            wyobrazić jak faktycznie wyglądałam.
            • kurczak1976 A nie masz zdjecia ? :o) ntx 23.02.04, 11:30

• beauty_baby jeszcze nie bo... 23.02.04, 11:36
                były robione techniką tradycyjną, podobno mają być też takie w sepii itp. Jak
                tylko je dostanę to zeskanuję i wkleję
                • kurczak1976 Byloby super :o) !!! 23.02.04, 13:04
                  To przynajmniej ja czekam z niecierpliwoscia!!!!

I tez podtrzymuje prosbe Kasienki z tym normalnym zdjeciem:o)
                  • beauty_baby Re: Byloby super :o) !!! 23.02.04, 14:03
                    kasieńce juz mówiłam, że to pierwsze zdjęcie jest "normalne" (zrobił je mój A.)
                    a dwa kolejne robione są przez fotorafa:)
                    • kurczak1976 Re: Byloby super :o) !!! 23.02.04, 19:38
                      To chyba twoj A. jest tez profesjonalnym fotografem :o) bo to zdjecie jest
                      piekne i wyglada jak z kalendarza :o)
                      Osobiscie z tych trzech chyba najbardziej mi sie podoba!

I jeszcze jedno - zazdroszcze pieknej opalenizny. Ehh... ja to sie nigdy tak
                      pieknie nie opale bo niestety moja karnacja zalatuje trupkiem albo
                      prosiaczkiem a jeszcze w zeszlym roku przyplatala mi sie alergia na slonce
                      buuu...
                      Mam nadzieje ze to cholerstwo bylo tylko jednorazowe :o(

Pozdrowienia Kurczak o alabastrowym upierzeniu. Powinnam sie chyba wyniesc do
                      Japonii bo tam brak opalenizny jest w modzie hihi
                      • k.mmilka Re: Byloby super :o) !!! 23.02.04, 19:47
                        Beauty, a ja widziałam Twoje zdjęcie w galerii wizaz.pl (przy okazji - wielkie
                        dzięki za info, stronka jest naprawdę fajna!) i też mi się spodobało, ale... w
                        ogóle Cię nie poznałam :-)
                        • beauty_baby Re: Byloby super :o) !!! 24.02.04, 10:21
                          jakbym nie wiedziała, że to ja to pewnie bym samej siebie nie poznała:)) To
                          żart oczywiście, ale to zdjęcie jest przyładem co profesjonalny makijaż,
                          fotograf, oświetlenie i ogólnie styizacja może zrobić z człowiekiem:)) To
                          zdjęcie na wizażu jest sprzed 4 lat, pochodzi z profesjonalnej sesji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka