the-niania-ogg 23.02.04, 19:21 Prostestuję przeciwko kiełbasie homogenizowanej!!! Wystarczy żywność transgeniczna i kluseczki liofilizowane!!! Parówkowy skrytożerca mówi "NIE!"!!! Niania zbuntowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Protestuję! 23.02.04, 19:45 > Prostestuję przeciwko kiełbasie homogenizowanej!!! Przeciwko czemu?... > Wystarczy żywność > transgeniczna i kluseczki liofilizowane!!! Co wystarczy?.... > Parówkowy skrytożerca > mówi "NIE!"!!! "Zniknięcie tych parówek spowodowało niemały zamęt, to fakt. Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi." > Niania zbuntowana Dzidka z lekka zacukana?... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Protestuję! 24.02.04, 11:17 the_dzidka napisała: > "Zniknięcie tych parówek spowodowało niemały zamęt, to fakt. Był to jednak > zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy lep jakiej propagandy kryje się za tymi > nićmi." > No no... :-) A film Sikory wygrał. > Dzidka z lekka zacukana?... R zadowolony podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Protestuję! 25.02.04, 18:24 Ja koleżankę rozumiem i popieram. Protestuję! Przeciwko piwu bezalkoholowemu! Wódke bezalkoholową sobie zróbcie! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka I dobrze zrobiłam :) 25.02.04, 19:02 > ... i masz! ;) Taka lahliczek to istny skarbuś. Cieszę się, że zajrzałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: I dobrze zrobiłam :) 25.02.04, 19:16 W kupie rażniej. ;) Szczególnie poznańskiej. ;) Mi również miło tu zawitać. :) A Ty to taka szachrajka jesteś, że się tak ukrywałaś! Przecież tu ruch większy niz na wielu oficjalnych forach! Skromnisia! ;) Pozdrawiam serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I dobrze zrobiłam :) 25.02.04, 19:21 > W kupie rażniej. ;) Szczególnie poznańskiej. ;) No, nareszcie Pyrlandia rośnie w siłę :) > Mi również miło tu zawitać. :) Wszyscy - to jest lahliq. Lahliq, to są wszyscy :) > A Ty to taka szachrajka jesteś, że się tak ukrywałaś! Przecież tu ruch większy > niz na wielu oficjalnych forach! Skromnisia! ;) A bo wiesz - na tych oficjalnych forach to różne schizole bywają. A tutaj, mimo adminowania, zasada jest taka, ze nie kasujemy żadnych wpisów.. Mam nadzieję, że tu pozostaniesz - jutro Cię pewnie ludzie powitają - na tym forum pisuje się głównie z pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: I dobrze zrobiłam :) 25.02.04, 19:28 the_dzidka napisała: > > W kupie rażniej. ;) Szczególnie poznańskiej. ;) > > No, nareszcie Pyrlandia rośnie w siłę :) Kto nie z nami ten przeciwko nam! :) Pyry górą! Kartofle i ziemniaki "won ston" jak mówił mój dziadek. ;) > > A Ty to taka szachrajka jesteś, że się tak ukrywałaś! Przecież tu ruch > większy > > niz na wielu oficjalnych forach! Skromnisia! ;) > > A bo wiesz - na tych oficjalnych forach to różne schizole bywają. A tutaj, mimo adminowania, zasada jest taka, ze nie kasujemy żadnych wpisów.. > Mam nadzieję, że tu pozostaniesz - jutro Cię pewnie ludzie powitają - na tym > forum pisuje się głównie z pracy :) > Ja też głównie z pracy, popołudnia to są wyjątki, gdy się najmę jako dogsitter u koleżanki... :) Tak jak dzisiaj... Niełatwa to fucha, ale trzeba sobie pomagać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I dobrze zrobiłam :) 25.02.04, 19:38 > Kto nie z nami ten przeciwko nam! :) Pyry górą! Kraina Podziemnych Pomarańczy King!!! > Ja też głównie z pracy, No to witaj w klubiku i zapraszam do bliższego poznania tu: www.roznosci.com/info/default.asp?nc=6081&id=27 (strona, oczywiście, nieustannie w budowie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: I dobrze zrobiłam :) 26.02.04, 09:44 the_dzidka napisała: > Mam nadzieję, że tu pozostaniesz - jutro Cię pewnie ludzie powitają - na tym > forum pisuje się głównie z pracy :) Może by dodać, że wszyscy mamy nienormowany czas pracy, coo? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: I dobrze zrobiłam :) 26.02.04, 09:41 lahliq napisała: > Przecież tu ruch większy niz na wielu oficjalnych forach! Strategia jest prosta - postawiliśmy na ilość, nie na jakość. Chiny rulez! Jak nie teraz, to może za 100 lat. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I dobrze zrobiłam :) 26.02.04, 09:50 > Strategia jest prosta - postawiliśmy na ilość, nie na jakość. Mów za siebie, konfabulancie :-P ! Jak > nie teraz, to może za 100 lat. Za sto lat będziesz miał parkinsona i nie trafisz w klawisze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: I dobrze zrobiłam :) 26.02.04, 09:53 the_dzidka napisała: > Za sto lat będziesz miał parkinsona i nie trafisz w klawisze :-P Lepiej mieć parkinsona i trochę rozlać, niż ... nie, nie kończę, wszyscy juz to znają. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I dobrze zrobiłam :) 26.02.04, 09:57 > Lepiej mieć parkinsona i trochę rozlać, niż ... nie, nie kończę, wszyscy juz to > > znają. No :P Odpowiedz Link Zgłoś