Dodaj do ulubionych

dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!!!!!!!

IP: *.blueyonder.co.uk 26.02.04, 18:31
witam wszystkie kobitki co wy na to, zeby policzyc jak to z nami jest? jako
ze ponoc kobiety maja zazwyczaj mniejsze doswiadczenia seksualne od mezczyzn
i ze powinny miec tylko jednego mezczyzne w lozku - meza ( ;)) - policzmy
szczerze ilu mialyscie facetow w lozku ????
ja zaczne pierwsza mam 27 lat i mialam ich 9
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulka naraz, czy wszystkich razem................. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:41
      i czy tylko tych seksualnych,
      a moze niewydolnych calownikow,
      tez liczyc?
      • Gość: mrowka Re: naraz, czy wszystkich razem................. IP: *.blueyonder.co.uk 26.02.04, 18:47
        nie naraz ale z osobna:) i nie liczymy calowania , powodem mojego pytania jest
        zaklad z kolezanka ktora stwierdzila ze "normalna " kobieta ma 1 no badz 2
        kochankow a reszta to puszczalskie. wiec chcialabym jej udowodnic , ze tak nie
        jest!
        • Gość: kasiulka a co kolezanka, z tych co chca............... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.02.04, 19:15
          ale jej nie chca,
          bidulka,
          ale za to porzadna dziewczynka:)
    • Gość: detektor czujesz sie amatorem czy profesjonalistą? IP: *.future-net.pl 26.02.04, 19:17
      i pewny/a jesteś swej płci?
      • Gość: mrowka Re: czujesz sie amatorem czy profesjonalistą? IP: *.blueyonder.co.uk 26.02.04, 19:21
        bez sensu to pytanie nikim sie nie czuje, a poza tym jestem 100% kobietka i
        skad podejrzenia ze tak nie jest???
        • Gość: kasiulka widac detektor, sam transwestyta jest............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.02.04, 19:27
          i swoj problem na innych przenosi,
          spoko mrowa,
          nawin cos o tej swoje kolezance:)
        • Gość: detektor Re: czujesz sie amatorem czy profesjonalistą? IP: *.future-net.pl 26.02.04, 20:19
          rutyna...ale moge powiedzieć,że takie naiwne pytania zadają tylko faceci bez jaj
          • schizoo Re: czujesz sie 26.02.04, 21:26
            Sting jak miał 4000 to przestał liczyć........
            • sylwunia2004 Re: ilu????? 29.02.04, 16:01
            • sylwunia2004 Re: hee 29.02.04, 16:05
              ja mam zaledwie 19 lat i mialam jednego partnera.Nie uwazam ze brak kontaktow z
              innymi facetami odroznia mnie od kobiet ktore mialy wielu partnerow!Jesli
              kobieta nie robi tego za kase to okreslenie puszczalska jest nie na
              miejscu.Znam wiele dziewczyn ktore w moim wieku mialy ok.9 partnero.One
              poprostu lubia sex lecz nie potrafia znalezc sobie stalego partnera :( Nie wiem
              co by bylo gdyby nie moj facet?Moze tez bym miala 9 zaliczonych.Pozdrow
              kolezanke i powiedz ze jej opinia nie jest normalna. KAZDY ROBI TO CO LUBI
              • Gość: Nuna Re: hee IP: *.arcor-ip.net 29.02.04, 19:27
                Ja mialam szesciu,ale przyznam,ze wolalabym o niektorych zapomniec.
                • Gość: detektor Re: hee IP: *.future-net.pl 29.02.04, 20:42
                  zapomnieć trudno, ale można się czegoś nauczyć, ot chociażby tego by nie mylić
                  jakości z ilością. Nie zawsze bowiem dużo znaczy dobrze, no może z wyjątkiem
                  chorób przenoszonych drogą płciową,bo wtedy jest się całkiem dobrze
                  zarażonym... czego oczywiście ani tym powściągliwym, ani tym nieco
                  przechodzonym nie życzę.
              • Gość: detektor Re: hee IP: *.future-net.pl 29.02.04, 20:31
                wygląda na to,że jednak nie każdy
    • kollector Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! 01.03.04, 23:07
      moja dziewczyna miała tylko jednego faceta - mnie
      to b.komfortowa sytuacja (dla mnie!)
      jest takie powiedzenie japońskie:
      uczciwa żona w kwestii wielkości członka nie ma nic do powiedzenia
    • undyna Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! 02.03.04, 00:46
      Gość portalu: MROWKA napisał(a):

> witam wszystkie kobitki co wy na to, zeby policzyc jak to z nami jest? jako
      > ze ponoc kobiety maja zazwyczaj mniejsze doswiadczenia seksualne od mezczyzn
      > i ze powinny miec tylko jednego mezczyzne w lozku - meza ( ;)) - policzmy
      > szczerze ilu mialyscie facetow w lozku ????
      > ja zaczne pierwsza mam 27 lat i mialam ich 9
      > pozdrawiam

Sorry zgubiłam strzelbę, na której po każdy robiłam rysę.:)))
      • Gość: Ania Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! IP: *.chello.pl 03.03.04, 12:04
        Ja uważam że nie ma co liczyć. Ja zaczełam w wieku 26 lat, po studjach z
        pierwszym szefem, ale tylko dlatego bo bałam bardzo zakochana, zaimponował mi
        tym że potrafił stworzyć sam dosyć fajna firme, lubił bardzo szybką jazdę i
        miał bardzo duży dom no olbrzymiej działce. Pokazał mi to wszystko i w jego
        basenie zaproponował ślub i szybko zaplanował dwoje dzieci. I tam my się
        oddałam zaraz woda w basenie zmieniła kolor, bardzo się zawstydziłam przytulił
        mnie .Było cudownie. W pracy mnie awansował i zawsze kiedy miał ochotę wołał
        mnie do gabinetu, trwało to dwa tygodnie, szybko się znudziłam jemu, koleżanką
        zaczeam się zwierzać, i się dowiedziałam że ja nie pierwsza. Musiałam się
        zwolnić.Nie załamałam się, lecz bardziej inwestowałam w siebie. Teraz mam 35 i
        prawie wszystko to co on miał, dorobiłam się bardzo szybko. I teraz ja się od
        kilku lat bawię facetami , płaczą, wydzwaniaja, a ja się śmieję.
        • Gość: jura Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:20
          Hehe. A jaki jest tytuł tego "Harlequina" co go tutaj streściłaś?
          :-)
    • e_bajok Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! 03.03.04, 16:16
      Największa krzywda jaką znają dzieje, gdy chcącej krzywdy krzywda się nie
      dzieje;(((((
    • Gość: Ala Re: dziewczyny- RANKING ilu mialyscie facetow!!!! IP: *.biaman.pl 03.03.04, 16:34
      Odpowiem jak Meryl Streep w "Sprawie Kramerów" wiecej niż 3, mniej niż 33.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka