zaklopotany_maz 27.04.10, 13:53 Dziewczyny! Zawsze o tym marzyłem ale marzenie wciąż pozostaje niespełnione. Powiedzcie, czy Wy w ogóle macie ochotę na takie przyjemności, czy mogę moje marzenie spisać na straty? xx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduzka89 Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 14:41 raczej na straty no ale moze trafisz na odpowiedni model kobiety,a co zona na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotany_maz Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 15:29 Zona, przyjela do wiadomosci ale ma opory, zeby to zrobic z kims trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzka89 Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 15:32 no to jak ma opory to może lepiej nie....tylko takie masz marzenia??? zastapcie to czym innym.... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 16:22 czyli marzy Ci sie jenak seks z inna... to dlatego ciagnie Cie do innych kobiet, chociaz masz pod bokiem ladna zone:D a zonka nie ma ochoty na jeszcze jednego pana oprocz Ciebie? chodzi mi o trojkat oczywiscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotany_maz Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 20:25 deodyma napisała: > a zonka nie ma ochoty na jeszcze jednego pana oprocz Ciebie? > chodzi mi o trojkat oczywiscie:D O ile wiem to nie. Juz predzej zdecydowalaby sie na uklad ja + one dwie, ale i tu ma opory. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Strzał w dwa gardła 27.04.10, 21:38 oj, to kobita nie wie, co traci... chyba tez zdaje sobie sprawe z tego, ze widok meza, ktory na jej oczach posuwa inna babke, nie bylby dla niej zbyt przyjemny. jakby na to nie patrzec, masz ochote na bzykanko z inna, za jej przyzwoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
coex Re: Strzał w dwa gardła 29.04.10, 07:23 jedna rada idź do sex shopu i kup dmuchaą lale a wtedy przestanie meć opory oczywiście taką która jęczy i ma zdrowe gardło Odpowiedz Link Zgłoś