Dodaj do ulubionych

Czasopisma z dolaczonymi filmami

02.03.04, 11:27
Kupujecie specjalnie dla filmow?
Mi sie zdarzylo kilka razy, bo pare razy naprawde fajne filmy dolaczali (np.
Wszystko o mojej matce)
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 11:35
      A kupujemy. Jak nie dla siebie, to wysyłam mojej przyjaciółce z Australii, na
      przykład kiedyś "Amelia" była dołączona, ona jakoś tam nie widziała, to jej
      wysłałam.
      Fajne filmy dają w "Zwierciadle".
      • beauty_baby Nie, 02.03.04, 11:46

• beauty_baby Re: Nie, 02.03.04, 11:49
          oj, coś mi się wcisnęło:))

Nie kupuję gazet ze względu na płytę czy film, jak akurat taki prezent jest w
          czasopiśmie, które regularnie kupuję to ok, ale specjalnie to nie.
          • miziek zwierciadło 02.03.04, 12:19
            W nowym numerze Zwierciadła jest Buena Vista social Club- BOMBAAAAAAA! A w
            nowym Voyage jest Cube, też kupiłam, ale jeszcze nie obejrzałam.
            • pireneje Re: zwierciadło 02.03.04, 13:15
              Owszem, jeśli jest to jakis ciekawy film.
              Ostatnio kupiłam jakieś szmatławe naj czy coś w tym stylu bo było "Trzy kolory"
              Kieślowskiego.
              • chiara76 Re: zwierciadło 02.03.04, 13:34
                może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych pism
                (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak.
                • aariel Re: zwierciadło 02.03.04, 14:51
                  chiara76 napisała:

> może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych pism
                  > (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak.

No wlasnie chyba w ostatnim nr Glamour byl film Drobne cwaniaczki. Ale go chyba
                  przegapilam, bo juz chyba wyszedl nowy numer...
                  • kasia721 Re: zwierciadło 02.03.04, 21:08
                    aariel napisała:

> chiara76 napisała:
                    >
                    > > może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych p
                    > ism
                    > > (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak.
                    >
                    > No wlasnie chyba w ostatnim nr Glamour byl film Drobne cwaniaczki. Ale go
                    chyba
                    >
                    > przegapilam, bo juz chyba wyszedl nowy numer...
                    >
                    > Tak masz rację był w ostatnim Glamour ten film. Kupiłam i obejrzałam go
                    chetnie pożyczę!!!
    • mario_m1 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 16:39
      Ja również kupuję, już mi się trochę tego nazbierało. Czasami to i po trzy Vivy
      mam.
      • k.mmilka Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 17:04
        Czasem kupuję, dzięki temu z samej tylko Vivy wiem już o trzech kolejnych
        wielkich miłościach "na całe życie" pewnej aktorki (rozumiem, że owa aktorka ma
        trzy życia). Ale najbardziej spodobał mi się Glamour. Na jednej stronie artykuł
        o tym, co zrobić, żeby dostać pracę kelnerki, na drugiej - krem do twarzy za
        1530 złotych. Chyba nie chcę wiedzieć, w jaki sposób według Glamour bezrobotne
        kelnerki mają na ten krem uskładać :-)
        • aariel Prosze o wyjasnienie 02.03.04, 17:15
          k.mmilka napisała:

> Ale najbardziej spodobał mi się Glamour. Na jednej stronie artykuł
          >
          > o tym, co zrobić, żeby dostać pracę kelnerki, na drugiej - krem do twarzy za
          > 1530 złotych.

1530 zlotych, czy 15-30 zl?
          Przepraszam, nigdy nie czytalam Glamour (a tego z drobnymi cwaniaczkami nie
          zdazylam zakupic), wiec jestem nie w temacie dlatego prosze o wyjasniene...
          • k.mmilka Re: Prosze o wyjasnienie 02.03.04, 18:02
            1530. Też bym pomyślała, że to błąd w druku, ale to był artykuł o kremach z
            górnej półki i inne były w podobnej cenie (była też taniocha za 500, chyba La
            Prairie). Ale to nie z tego numeru z Drobnymi Cwaniaczkami. Tego nie kupiłam,
            bo film był w telewizji jakoś tak na początku lutego (na Jedynce) i brat mi
            nagrał.
    • aiwa7 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 17:37
      Mi się zdarza kupić. Ponieważ mam rodzinę za granicą która mnie o to prosi :)
      • kasienka80 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 08:10
        Moi rodzice kupuja sporo filmow, a potem te badziewne gazety typu Naj oddajemy
        sasiadce :-) Zwierciadlo kupuje moja siostra...
        • kurczak1976 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 09:38
          Ja zawsze kupuje jak tylko wpadnie mi cos w rece co akurat lubie:o)
          Teraz przejela zadanie moja mama ale niestety ostatnio sie ociaga:o(
          Tutaj jest milo miec jakis filmik po polsku. Ostatnio ogladalam "Pianiste"
          i "Inni" wlasnie z gazet. Wiem ze jestem troche nie na czasie ale coz:o)))
    • m-gosia Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 19:16
      Tak:) Jak film fajny to nawet gazety nie szkoda, a nawet jak film kiepski (ale
      w ulubionej gazecie) to można film podrzucić mamie, tacie, koleznace czy
      sasiadce. Troche sie tylko ostatnio zdziwiłam jak do jakiegos niby-poradnika
      dla kobiet w ciąży dolączyli "Psy":))Coz, chyba mieli na myśli przyszłych ojców.
      • servus_lca Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 21:23
        Ja nienawidze tych filmów dołaczanych do gazet (chodzi mi głównie o Wyborcza).
        Poprostu trafia mnie jak idę do kiosku tak ok południa i nie ma już gazety, bo
        film był i juz dawno wykupiona:( Jeszcze kilka razy mi sie to zdarzy ,że nie
        będzie gazety w kiosku, a poprostu zmienie tytuł i bedzie po kłopocie.
        Oczywiście ze strata dla Gazety.
        • kasienka80 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 22:40
          A ja tez z tych filmow co moja rodzina kupuje korzystam, bo albo je biore na
          stale, albo pozyczam :-)
          Na stale mam PSY i na moje nieszczescie Sebkowi spodobalo sie powtarzac za
          Linda hahha wiec wyobrazcie sobie jakie teraz ma slownictwo :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka