aariel 02.03.04, 11:27 Kupujecie specjalnie dla filmow? Mi sie zdarzylo kilka razy, bo pare razy naprawde fajne filmy dolaczali (np. Wszystko o mojej matce) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 11:35 A kupujemy. Jak nie dla siebie, to wysyłam mojej przyjaciółce z Australii, na przykład kiedyś "Amelia" była dołączona, ona jakoś tam nie widziała, to jej wysłałam. Fajne filmy dają w "Zwierciadle". Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Nie, 02.03.04, 11:49 oj, coś mi się wcisnęło:)) Nie kupuję gazet ze względu na płytę czy film, jak akurat taki prezent jest w czasopiśmie, które regularnie kupuję to ok, ale specjalnie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miziek zwierciadło 02.03.04, 12:19 W nowym numerze Zwierciadła jest Buena Vista social Club- BOMBAAAAAAA! A w nowym Voyage jest Cube, też kupiłam, ale jeszcze nie obejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: zwierciadło 02.03.04, 13:15 Owszem, jeśli jest to jakis ciekawy film. Ostatnio kupiłam jakieś szmatławe naj czy coś w tym stylu bo było "Trzy kolory" Kieślowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: zwierciadło 02.03.04, 13:34 może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych pism (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: zwierciadło 02.03.04, 14:51 chiara76 napisała: > może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych pism > (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak. No wlasnie chyba w ostatnim nr Glamour byl film Drobne cwaniaczki. Ale go chyba przegapilam, bo juz chyba wyszedl nowy numer... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: zwierciadło 02.03.04, 21:08 aariel napisała: > chiara76 napisała: > > > może ja się źle wyraziłam. Na codzień też bym nie kupiła większości tych p > ism > > (np. Glamour), ale jeśli jest film, na który mam ochotę, to tak. > > No wlasnie chyba w ostatnim nr Glamour byl film Drobne cwaniaczki. Ale go chyba > > przegapilam, bo juz chyba wyszedl nowy numer... > > Tak masz rację był w ostatnim Glamour ten film. Kupiłam i obejrzałam go chetnie pożyczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 16:39 Ja również kupuję, już mi się trochę tego nazbierało. Czasami to i po trzy Vivy mam. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 17:04 Czasem kupuję, dzięki temu z samej tylko Vivy wiem już o trzech kolejnych wielkich miłościach "na całe życie" pewnej aktorki (rozumiem, że owa aktorka ma trzy życia). Ale najbardziej spodobał mi się Glamour. Na jednej stronie artykuł o tym, co zrobić, żeby dostać pracę kelnerki, na drugiej - krem do twarzy za 1530 złotych. Chyba nie chcę wiedzieć, w jaki sposób według Glamour bezrobotne kelnerki mają na ten krem uskładać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Prosze o wyjasnienie 02.03.04, 17:15 k.mmilka napisała: > Ale najbardziej spodobał mi się Glamour. Na jednej stronie artykuł > > o tym, co zrobić, żeby dostać pracę kelnerki, na drugiej - krem do twarzy za > 1530 złotych. 1530 zlotych, czy 15-30 zl? Przepraszam, nigdy nie czytalam Glamour (a tego z drobnymi cwaniaczkami nie zdazylam zakupic), wiec jestem nie w temacie dlatego prosze o wyjasniene... Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Prosze o wyjasnienie 02.03.04, 18:02 1530. Też bym pomyślała, że to błąd w druku, ale to był artykuł o kremach z górnej półki i inne były w podobnej cenie (była też taniocha za 500, chyba La Prairie). Ale to nie z tego numeru z Drobnymi Cwaniaczkami. Tego nie kupiłam, bo film był w telewizji jakoś tak na początku lutego (na Jedynce) i brat mi nagrał. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 02.03.04, 17:37 Mi się zdarza kupić. Ponieważ mam rodzinę za granicą która mnie o to prosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 08:10 Moi rodzice kupuja sporo filmow, a potem te badziewne gazety typu Naj oddajemy sasiadce :-) Zwierciadlo kupuje moja siostra... Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 09:38 Ja zawsze kupuje jak tylko wpadnie mi cos w rece co akurat lubie:o) Teraz przejela zadanie moja mama ale niestety ostatnio sie ociaga:o( Tutaj jest milo miec jakis filmik po polsku. Ostatnio ogladalam "Pianiste" i "Inni" wlasnie z gazet. Wiem ze jestem troche nie na czasie ale coz:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 19:16 Tak:) Jak film fajny to nawet gazety nie szkoda, a nawet jak film kiepski (ale w ulubionej gazecie) to można film podrzucić mamie, tacie, koleznace czy sasiadce. Troche sie tylko ostatnio zdziwiłam jak do jakiegos niby-poradnika dla kobiet w ciąży dolączyli "Psy":))Coz, chyba mieli na myśli przyszłych ojców. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 21:23 Ja nienawidze tych filmów dołaczanych do gazet (chodzi mi głównie o Wyborcza). Poprostu trafia mnie jak idę do kiosku tak ok południa i nie ma już gazety, bo film był i juz dawno wykupiona:( Jeszcze kilka razy mi sie to zdarzy ,że nie będzie gazety w kiosku, a poprostu zmienie tytuł i bedzie po kłopocie. Oczywiście ze strata dla Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Czasopisma z dolaczonymi filmami 03.03.04, 22:40 A ja tez z tych filmow co moja rodzina kupuje korzystam, bo albo je biore na stale, albo pozyczam :-) Na stale mam PSY i na moje nieszczescie Sebkowi spodobalo sie powtarzac za Linda hahha wiec wyobrazcie sobie jakie teraz ma slownictwo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś