very_famous 11.03.04, 11:22 które zawsze muszą leżeć w zasięgu ręki jak idę spać: 1. telefony 2. pilot do wieży aby rano z zamkniętymi oczami włączyć muzykę. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Niezbędniki 11.03.04, 11:52 Pilot zdecydownie tak ... do tego kubek wczorajszej herbaty, to tak na otrzeźwiającego kopa po otworzeniu oczu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Niezbędniki 11.03.04, 13:38 No przede wszystkim okulary, budzik(!)komóra i portfel (żeby go nie zapominać). Kiedyś były faje ale teraz już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Niezbędniki 13.03.04, 13:08 No jakże mogłam zapomnieć o herbacie! OBOWIĄZKOWO OD URODZENIA (teraz przyznam się bez bicia) PIJĘ w NOCY. Herbatę oczywiście ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Niezbędniki 11.03.04, 14:44 Kiedys byly to fajki(od roku naleze do niepalacych),a teraz to stanowczo zegarek - lubie wiedziec ,ktora jest godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Niezbędniki 11.03.04, 17:28 1. Fajki, zapalniczka, popielniczka:) 2. Budzik:( 3. Pilot od telewizora:) 4. Herbata:) 5. .....................jak cos se przypomne to dopisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Niezbędniki 11.03.04, 17:31 1. Książka, wszystko jedno jaka, tzn. najlepiej oczywiście aktualnie czytana;) 2. Herbata. 3. Budzik. 4. Komórka. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Niezbędniki 11.03.04, 18:02 TELEFON!!!!!!!!!!!!Bez tego jak bez lewej reki. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Niezbędniki 11.03.04, 19:36 No i ch**!!! Sfajczył mi się mój osobisty czarno-biały telewizor Neptun. Teraz już jestem przegrany wobec wielbicielki pojebanych, tasiemcowych seriali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Niezbędniki 11.03.04, 20:04 Rozumiem, że telewizor był w zasięgu ręki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Niezbędniki 11.03.04, 20:28 1. Książeczka 2. Budzik :( 3. Duuuuża szklanka wody ( bo mnie suszy w nocy) 4. Aktualnie smarkatka Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Niezbędniki 11.03.04, 21:22 KOMPUTER! talerz kanapek, termos z herbata,fajki, zapalniczka, aktualne czytadlo, Bazyl i fotografia MMZ:-) Czasami komora jak nie zapomne. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Niezbędniki 12.03.04, 08:02 E, ja to jak zwykle kilka na raz ...najbardziej to " Radce Stanu " Akunina ( ach, ten tajny agent Fandorin!!!) a w przerwach po raz kolejny " Czarodziejską górę". W kiblu natomiast lezy zwięzły poradnik pt " Moje dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
luciferr Re: Niezbędniki 12.03.04, 01:46 W domu: - okulary - budzik - koc (na wypadek, gdyby mi w nocy zmarzły stopy :) trochę za wysoki jestem jak na standardy przeklętych producentów kołder) Komóra z wyłączonym dzwonkiem leży w innym pokoju, nie ma dzwonienia do mnie po nocach. W hotelu dochodzą: -fajki, cholera -komórka z ustawionym budzeniem -książka lub gazeta, zależy nad czym zasnąłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Niezbędniki 13.03.04, 06:43 Telefon,bo on służy za budzik więc być musi.Kiedyś byl pilot do wieży,ale wieża sie skopsała i stoi tylko dla ozdoby.Fajki leża trochę dalej przy moim najlepsiejszym przyjacielu czyli kompie:))) Odpowiedz Link Zgłoś