Dodaj do ulubionych

fajny film dzis widzialam

27.03.04, 22:36
Wybieralam sie dzis na "Miedzy slowami" - bo wstyd przyznac, ale jeszcze nie
widzialam. Poniewaz film jest juz grany od dluzszego czasu, nie rezerwowalam
biletow, sadzac, ze 15 minut przed seansem, spokojnie wystraczy na kupno
biletow... i sie przeliczylam!! Wyobrazcie sobie ze nie bylo biletow. I tak,
troche przez zrzadzenie losu wybralam sie z przyjaciolka na film "Okna". Jest
to produkcja Włochy-Anglia-Turcja-Portugalia. I ... jestem oczarowana
klimatem, muzyka, zdjeciami - w ogole fabula. Polecam szczerze - znakomity,
cieply i nietuzinkowy film na weekendowy wieczor
Obserwuj wątek
    • mrouh Re: fajny film dzis widzialam 27.03.04, 22:43
      monisb napisała:

> Wybieralam sie dzis na "Miedzy slowami" - bo wstyd przyznac, ale jeszcze nie
      > widzialam.

Uszszsz... to ja się czerwienie, jak nie wiem co:-) Nie widziałam i pewnie
      jeszcze nieprędko zobaczę. Zanim dojdzie do mojego kina...:-)

Za to oglądałam wczoraj Nemo po polsku. Wcześniej widziałam we francuskiej
      wersji:-) Po polsku wydał mi się lepszy:-) Są u nas fajne głosy dubbingując. Z
      reguły nie lubię dubbingu, wolę podpisy, ale... fajne było:-)
      • monisb Re: fajny film dzis widzialam 27.03.04, 22:48
        A ja nie widzialam Nemo i tez musze jak najszybciej nadrobic zaleglosci. Z
        zalozenia tez nie przepadam za dubbingowanymi filmami, ale zdarzaja sie
        perelki :-) Podobnie bylo w przypadku Shreka
        • koaa Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 11:12
          Ja jak nie wiem na co się weybrać to czytam recenzje Maleny mamy chyba podobny
          gust jezeli chodzi o filmy:)
          malen-a.blog.pl/
          • monisb blog maleny 28.03.04, 17:22
            Malen_a, mam nadzieje ze widzialas jaka masz reklame i rekomendacje ze strony
            koaa :-))Oczywiscie ja tez zagladam regularnie na bloga maleny, bo mamy podobny
            gust filmowy i generalnie zgadzamy sie w wielu kwestiach. Tak wiec opinia na
            blogu kest dla mnie najlepszym zacheceniem, badz zniecheceniem do obejrzenia
            filmu. Ale tym razem (po raz pierwszy haha) to ja widzialam cos przed malena :-
            ))
    • chiara76 Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 11:39
      przeczytałam recenzję w Gazecie i wygląda, że będzie świetny, ja też się na
      niego wybieram. Lubię tego typu filmy.
      • aariel Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 21:53
        Ja tez bardzo polecam Okna!!!!!!!!!!
        Do tego stopnia sie w niego wczulam i przezyewalam, ze jak przed innym seansem
        widzialam reklame tego filmu, to jak uslyszalam muzyke to sie rozplakalam!
        • ponczo79 Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 22:12
          A ja wczoraj widzialem American Beauty. Wstyd mi sie przyznac bo pewnie kazdy z
          was juz widzial ten film tak jak moi znajomi w Danii. Chyba bylem jedynym ktory
          go nie widzial w akademiku i bylo mi trudno przekonac ludzi aby obejzeli ten
          film jeszcze raz ze mna. Ostatecznie obejzalem go sam i chyba jestem troche
          rozczarowany bo mial byc taki super a byl przecietny. Ogladalem go w wersji
          orginalnej po angielsku i to dodatkowo utrudnilo mi odbior. Nie zanajdzie sie
          na liscie 20 moich ulubionych flmow. Mam nadzieje ze znajdzie sie na tej liscie
          film "Okna" jak go obejze skoro jest taki fantastyczny.
          • aariel Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 22:16
            ponczo79 napisał:

> Nie zanajdzie sie
            > na liscie 20 moich ulubionych flmow. Mam nadzieje ze znajdzie sie na tej
            liscie
            >
            > film "Okna" jak go obejze skoro jest taki fantastyczny.

Bardzo fantastyczny moze nie, ale na pewno warto go obejrzec. Rzecz gustu.
            A zdradzisz nam co sie znajduje na Twojej liscie 20 najlepszych filmow?
            • izalil Re: fajny film dzis widzialam 28.03.04, 22:49
              A ja mam coś ponad setke filmów na cd, dołączonych do gazet, przegranych od
              znajomych, ściągnietych z kaazy i własnie chciałam cos sobie wybrać i obejrzeć
              dzisiaj wieczorem z moim W. i nic! Oglądamy tv tzn W. bo ja oglądam ekran ale
              kompa :-(

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka