30.03.04, 09:54
Bylas w koncu u dentysty, czy dopiero mas zdo niego isc, bo szczerze mowiac
nie pamietam kiedy mialas isc.... :)
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: Chiara 30.03.04, 10:09
      byłam, hihi miałam nadzieję,że mnie nie spytasz, bo znowu nie czuję, żebym
      mogła pomóc. Mój dentysta usiłował mi wytłumaczyć na czym będą polegały te
      ochraniacze zwane wkładką relaksacyjną. Palnął mi cały wykład, z czego wynikało
      w sumie, że ten sprzęt ma na celu ochronę zębów , żeby się nie stykały. Wygląda
      na to,że nie umiem dokładnie wytłumaczyć, może Mocca lepiej by wyjaśniła. W
      każdym razie wczoraj miałam pomiary dopiero pod ten sprzęt , strasznie
      śmieszne, na przykład musiałam takim sprzętem w szczęce trzymanym wyrysować
      strzałkę na płytce, chodziło chyba o kąt szczęki, czy coś w tym stylu. Powiem
      Ci tak, impreza całościowo będzie droga, i jeśli jesteś zainteresowana na
      serio, to musisz po prostu się udać do swojego dentysty i z nim to przegadać.
      Acha, ja nie będę miała wkładki miękkiej, tylko twardą, bo według niego miękką
      szybciej ludzie "zjadają". Będę musiała w tym spać, chociaż ja sceptycznie to
      widzę, na szczęście podobno będę mogła też nosić to za dnia, jak nie będę mogła
      w nocy.
      • aariel Re: Chiara 30.03.04, 10:16
        Ja zapytalam bo myslalam, ze juz moze bedziesz to miala gotowe i opowiesz jak
        sie z tym spi. I czy nie przeszkadza Ci :)
        • chiara76 Re: Chiara 30.03.04, 10:22
          a nie, to na odbiór idę 7 kwietnia i wtedy Ci doniosę wrażenia, w sumie pewnie
          trochę po...
          • aariel Re: Chiara 30.03.04, 10:23
            chiara76 napisała:

> a nie, to na odbiór idę 7 kwietnia i wtedy Ci doniosę wrażenia, w sumie
            pewnie
            > trochę po...

Ok. To 8. kwietnia zdasz mi relacje z nocy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka