kajetan-3 29.10.10, 10:36 Gdzie wątek ! Dawaj go nazad Panie Tadeuszu, bo w pysku sucho ! A wszystko to jeszcze małe piwo ! Mój trud poszedł sie bujać ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_konkretna Re: Kto zapierdolił tyle gorzały ! 29.10.10, 11:33 Kajetanku ,otwórz szerzej oczy ! przecież ten wątek jest , nie wiem tylko dlaczego jest skreślony , i jeszcze jeden ... może Tadziu nie życzył sobie życzeń .... ale my tak z dobrego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Kto zapierdolił tyle gorzały ! 29.10.10, 12:52 Skreślony, znaczy usunięty ! Ty to widzisz Konkretna jako moderator, ja jako zwykły śmiertelnik - nie. Co se ni życzy !? Imieniny były, życzenia z gorzałą i załącznikiem były, wątek ma być ! Nie jestem abstynentem, napić się lubię, a gorzała znikła ! Panie Tadeuszu, veto ! Powiem tylko raz, gorzała ma wrócić, bo robię w tył zwrot. Co to za forum, gdzie gorzałę przed porządnymi trollami chowają ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ty mi tu Panie Kajetanie 29.10.10, 15:15 nie przypominaj imienin, bo jak tu już pisałem, nie cierpię żadnych rocznic! Każde takie cuś nieuchronnie nasuwa myśl o upływie czasu i starości. Myślisz, że to miłe? Poczekaj jeszcze trochę, to sam dojdziesz do podobnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Ty mi tu Panie Kajetanie 29.10.10, 17:54 Na przyszłość będziemy wiedzieć , ale... powiedz Tadziu,czy to nie miłe że ktoś pamięta, a czas i tak nam przypomina ,że upływa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A Tobie jest miło 29.10.10, 18:22 jak ktoś Ci zagląda w kalendarz? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: A Tobie jest miło 29.10.10, 19:35 I kto tu nachlany ? Ja ? O nie ! Od kiedy to imieniny przypominają o wieku ? Urodziny owszem. Ej Panie Tadeuszu, możeś Ty i abstynent na gorzałe, ale są inne odurzające środki. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: A Tobie jest miło 29.10.10, 19:46 ja, w przeciwieństwie do innych swojego wieku nie ukrywam. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: A Tobie jest miło 29.10.10, 21:41 Też nie ukrywam. Gdzie Twoja wizytówka Konkretna ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Abstynent jestem 29.10.10, 15:10 a Ty jak chcesz się nachlać, to won do knajpy! Nażłopie się toto jak żaba mułu i bałaka bez sensu, myślisz że to przyjemność dla trzeźwego wysłuchiwać bełkotu kogoś zawianego? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Masz i się wreszcie nachlaj! 30.10.10, 09:22 ... bo mi nie da spokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Masz i się wreszcie nachlaj! 30.10.10, 15:02 Ja się nie nachlewam, potrafię pić z kulturką, prosto wrócić do domu i nie rzygam. Dobrze Panie Tadeuszu, ze mimo wszystko gorzała trafiła tu, gdzie jej miejsce. Teraz mogą porządne trolle się napić, nawet ci co mają od 10 lat ten sam nick + 10 utajonych , niech znają chamskie serca, a ja będę pilnował by ktoś za bardzo się nie zanęcił i nie zalał pały. ;-) Tak mi dopomóż........ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Aby nie zalać pały 30.10.10, 16:20 przy wychylaniu kieliszka należy ją osłonić wolną dłonią, najlepiej w okolicach podbródka. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Kurna, czy można było 02.11.10, 21:10 Wszystko wyjaśnione, jak chłop krowie. :-) Nie zmienia to faktu, że gorzała jest i można cieszyć oko. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Kurna, czy można było 03.11.10, 08:09 jakiś dziwny zwyczaj zapanował , zamiast kulturalnie po kielichu, to Wy otwieracie całe sklepy monopolowe . Kto to wszystko wypije ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Kurna, czy można było 04.11.10, 21:20 Spokojna globus. Pomagiery się znajdą. Po kielichu piją małolaty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś