tadeusz_ski.51 Re: Żona 05.11.10, 15:54 Ooooo, to dobra żona, byleby nie przesadzała. Lubię porządek i czystość, sam jestem po części pedantem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Żona 05.11.10, 18:03 konkretna ,a ty jaką jesteś żoną, nie zbyt dobrą chyba....! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Żona 05.11.10, 20:09 Jestem bardzo dobrą żoną , ale nie jestem pedantką , raczej bałaganiara. Uważam ,że ludzie przesadnie pedantyczni żle mają , bo ciągle narażeni są na stresy i ciągle łażą ze szmatami mopami i szczotkami i sprzątają . a ja raczej olewam ...nie znaczy ,że jest brudno , ale widać w domu ,że ktoś tu mieszka . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Żona 06.11.10, 19:32 Nie wątpię..... w twoją zarozumialość! Każda pliszka swój ogon chwali!! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Żona 06.11.10, 20:11 ja się nie chwalę , ja stwierdzam fakt. To zrozumiałe ,że jestem też zarozumiała, każdy tak ma. ___________________________________ Ludzie potykają się nie o góry, lecz o kretowiska . Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Żona 06.11.10, 20:15 w Twoją prawdziwość nie wierzę , bo nie masz Klakiera , nooo, może tłum przytakiwaczy.... nie chce mi się pisać o innych Twoich nickach....Gargamelu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Żona 06.11.10, 20:38 Lenistwo to grzech! A ty podobno jesteś bardzo dobrą , aczkolwiek leniwą żoną Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Żona 06.11.10, 20:41 Gargamelu, nie ma ludzi bez grzechu, a najlepsze są kobietki, które grzeszyć potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Żona 06.11.10, 20:48 Etam, grzeszyć chce każda ! Nie z każdą chce się grzeszyć ! Odpowiedz Link Zgłoś