aariel 07.04.04, 12:58 Ciekawa jestem czy z okazji Swiat pojawi sie na forum Kurtyzana :) Wlasnie tak pomyslalam, ze chcialabym zobaczyc jak wyglada zalozycielka naszego forum :) Ciekawe czy zgodzilaby sie odtajnic w naszej galerii :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Tak se mysle... (o Kurtyzanie) 07.04.04, 13:02 Marzenia...nie bedzie jej !! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Oj Kasienka 07.04.04, 13:07 nie badz taka pesymistka. Chyba ze tak specjalnie mowisz ;) Moze pojawi sie na jajeczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Oj Kasienka 07.04.04, 13:10 Nie, nie specjalnie. Mysle, ze sie tu nie pojawi. Nie wiem z jakiego powodu zniknela, ale mysle, ze jej nie zobaczymy... to nie jest pesymizm- to realizm :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Oj Kasienka 07.04.04, 14:25 a ja myślę tak samo , jak Kasieńka,że ona już się tu nie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Tak se mysle... (o Kurtyzanie) 07.04.04, 14:22 Nie wydaje mi się, bo na Boże Narodzenie się nie pojawiła. Ale kto wie... może zrobi nam niespodziankę? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Tak se mysle... (o Kurtyzanie) 07.04.04, 20:03 k.mmilka napisała: > Nie wydaje mi się, bo na Boże Narodzenie się nie pojawiła. Ale kto wie... może > zrobi nam niespodziankę? dzień dobry! a ja wyszukałam w archiwum, że Kurtyzana pojawiła się po Świętach Bożego Narodzenia i nawet dziewczyny chwaliły sie prezentami, które dostały: Chiara pierścionek, Ariel piżamkę, Kasieńka atlas, oczywiście to jest część prezentów, które wymieniłyście, pamiętacie?? ale to chyba były jej ostatnie dni tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Tak se mysle... (o Kurtyzanie) 07.04.04, 21:37 tak, ona chyba właśnie wtedy była ostatni raz. Moim zdaniem niedobrze, że nie chce się pojawiać, no, ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Tak se mysle... (o Kurtyzanie) 07.04.04, 22:26 wiesz, to pewnie nie dlatego, ze nie chce sie pojawac, tylko, ze ma waznejsze sprawy na glowie albo nie ma czasu aby tu pisac :)) trzeba byc wdziecznym,ze to forum zalozyla, bo jak bysmy sie poznali :DD Odpowiedz Link Zgłoś