ejno 10.04.04, 12:07 Z doniesień z innych forów podobno zmarła Dusia Trafankowska, szok i strata:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Śmierć Dusi:( 10.04.04, 14:32 Ja Dusi nie kojarze z jej aktorstwem tylko z wielka dobrocia. Czy wiecie, ze ona nigdy nie odmowila nikomu pomocy. Nawet gdy sama nie miala nic? A przeciez nie byla bogata a zycie jej nie rozpieszczalo. Rak...Czasem czlowiek sie buntuje gdy wstretne chorobska atakuja ludzi dobrych i kochanych a nie tych co na to sobie zasluzyli. No coz. Tak widocznie musialo byc. Teraz przynajmniej jest Jej juz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Śmierć Dusi:( 11.04.04, 18:46 Pamiętam Panią Darię ,kiedy próbowałam zdawac po maturze do Łodzi..oglądałąm spektakle,filmy..ale najbardziej urzekły mnie wywiady..kiedy okazała się być normalna kobietą,mówiącą o swich problemach i kłopotach.Nie wstydząc się tego.Jest mi strasznie przykro.... i bardzo smutno..Może to i czas ..może Bóg tak chciał..ale smutno jest mi strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Śmierć Dusi:( 11.04.04, 19:28 Aaaa i zapomniałąm jak pojechałyśmy na spektakl do W-wki,gdzie Pani Daria grała ( to w szkolee cbyło)i ot tak zagadałamjak to głupie dziecko z LO..a ona nie patrzyła na mnie jak na byle co..tylko porozmawiałyśmy..Ja siksa a Ona... Odpowiedz Link Zgłoś