Dodaj do ulubionych

sex z mlodszym

IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 22:51
Dlaczego pociaga mnie sex z mlodszym i chcialabym sprobowac? Mam zbyt wiele
matczynych instynktow?:)
Obserwuj wątek
    • ojciec-dyrektor Re: sex z mlodszym 10.04.04, 22:57
      cóż, podświadomie marzysz o mnie córko :) Mailujcie a wymailujecie!
      • Gość: 30latka Re: sex z mlodszym IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 23:04
        Haha, skoro jestes ojcem to chyba nie. Ja marze o takim niedoswiadczonym,
        niesmialym...
        • Gość: riki Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 23:41
          gdzie ty chcesz znaleść niedoświadczonego, kobieto??? za to napewno znajdziesz
          jakiegoś fajnego i wysportowanego na AWF. polecam , bo sam studiuję. narka!
    • poo3 Re: sex z mlodszym 10.04.04, 23:12
      Sex z nieletnim ,podlega karze!
      • Gość: 30latka Re: sex z mlodszym IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 23:15
        Mam na mysli 20-22 latka, a to chyba nie nieletni.
        • poo3 Re: sex z mlodszym 10.04.04, 23:24
          Ale co chcesz sobie udowodnić ,że jesteś dobra mamusią , czy on dobrym
          kochankiem?
          • Gość: 30latka Re: sex z mlodszym IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 23:31
            ...a moze ze ja jestem lepsza od niego w te klocki?:)
            • poo3 Re: sex z mlodszym 10.04.04, 23:33
              Może tak,tylko zawsze dązymy do doskonałosci.I tu, mogę Ci polecić raczej
              tatusiów!;)
              • Gość: 30latka Re: sex z mlodszym IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 23:35
                Wlasnie "tatusia" mam w domu, czyli b. doswiadczonego. A pomyslalam przez
                moment, zeby tak z jego synem. Perwersja?
                • Gość: piecyk gazowy Re: sex z mlodszym IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 23:37
                  Och, dzieci, dzieci...
                • poo3 Re: sex z mlodszym 10.04.04, 23:37
                  Chcesz być, nauczycielem?
                  • Gość: piecyk gazowy Re: sex z mlodszym IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 23:38
                    Miałem na myśli tą(?) "30latkę"...
                    • poo3 Re: sex z mlodszym 10.04.04, 23:40
                      Ona już chyba wszystko wie,chce kształcić młode kadry.
        • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.tkchopin.pl 11.04.04, 17:46
          ok zgadzam sie.Pomogę Ci przekonać się jak to jest.
    • Gość: mlody ja tam starych ruchac, nie lubie.................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.04.04, 23:40
      strasznie suche pochwy maja,
      i duzo smierdzacego zgrzytu,
      z tego wynika:(
      • Gość: 30latka Re: ja tam starych ruchac, nie lubie............. IP: *.komputerowe.com 10.04.04, 23:41
        ...ze niby ja jestem stara? Suchego nic nie mam:)
        • Gość: mlody stara mumia jestes................... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.04.04, 23:43
          i czesc:)
        • Gość: piecyk gazowy Re: ja tam starych ruchac, nie lubie............. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 23:45
          Gość portalu: 30latka napisał(a):

> ...ze niby ja jestem stara? Suchego nic nie mam:)

Pampersy polecam! :-D
      • poo3 Re: ja tam starych ruchac, nie lubie............. 10.04.04, 23:43
        Czyzby w prosektorium ?
    • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 00:30
      na starej piczy młody ... się ćwiczy :)
      • poo3 Re: sex z mlodszym 11.04.04, 01:36
        Posłuchaj młodszy,jakby na starej piczy ,taki młody jak ty,nic nie
        poćwiczy....bo sex ,to nie tylko picza .Ale ,to wymaga większej percepcji.
        • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 08:11
          Posłuchaj stara cipo, to było przysłowie :)

A seks, to wydawało się , że jest to po prostu dymanko, no nie ?
          • poo3 Re: sex z mlodszym 11.04.04, 09:19
            To Twoj pogląd,prostaczku!
            • amata.bene Re: sex z mlodszym 11.04.04, 09:47
              jesli ktos lubi uprawiac seks z królikiem, czemu nie,
              ja osobiscie stawiam na dojrzałe kadry.
              amata.bene
              • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 10:26
                Czyli na 50, 60, 70 ?

Poza tym chodzi o wiek,czy o kasę ?:)

amata.bene napisała:

> jesli ktos lubi uprawiac seks z królikiem, czemu nie,
                > ja osobiscie stawiam na dojrzałe kadry.
                > amata.bene
                • amata.bene Re: sex z mlodszym 11.04.04, 11:58
                  młody człowieku jaka kasa, kase mam swoja, 50, 60 lat to dobre roczniki,
                  potrafia nie tylko cudownie zaspokoic kobiete, ale mozna z nimi porozmawaic
                  na odpowiednim poziomie, intelekt przede wszystkim.
                  amata.bene
            • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 10:24
              To życie staruszko, a nie pogląd - jak będziesz mieszała seks z "romantyzmem",
              to się porzygasz na falach !:)

poo3 napisała:

> To Twoj pogląd,prostaczku!
              • poo3 Re: sex z mlodszym 11.04.04, 10:32
                To nie romatyzm,to gra wstępna,młodzieńcze.:)
                • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 10:37
                  to nie gra wstępna, to lot na kasę babciu :)
                  • poo3 Re: sex z mlodszym 11.04.04, 10:39
                    Mam swoją,moze się z Tobą podzielić;)
                    • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 11:23
                      Dawaj, a ile razy mam ciebie bzyknąć babciu za tę kasę ?:)
                      • amata.bene do "babci".... 11.04.04, 12:01
                        daj sobie spokój, widzisz gdzie ma mozg i to tez nie wiadomo, czy wystarczajaco
                        duzy.
                        amata.bene
                        • Gość: młodszy Re: do amata: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 12:20
                          napisz wreszcie coś od siebie, jak na razie to na tym forum tylko krytykujesz,
                          nie potrafisz poznać zabawy - jesteś starą , sfrustrowaną panienką, czy
                          rąbniętą feministką ?

Wesołych Świąt :)
                          • amata.bene Re: do amata: 11.04.04, 12:26
                            ja feministka? humor dekady, chcesz sie zabawic?
                            za słaby jestes, wszystkiego "ptakiem nie załatwisz"
                            intelekt tez sie pzrydaje.
                            amata.bene
                            • Gość: młodszy Re: do amata: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 13:32
                              mówisz o tym swoim "intelekciku" między nóżkami, którym często myślicie ?:)
                              • libressa Re: do amata: 11.04.04, 13:55
                                to,ze mezczyzna posiada wiekszy mozg, wcale nie implikuje
                                do tego ,ze jest bardziej inteligentny, wszak natura przeznaczyła
                                wiekszej wagi zadania kobiecie ,jesli chodzi o gatunek, wiec pochyl
                                z pokora czoło, gdzyz ewolucja nie dokonała sie jeszcze na Tobie.
                                :)
                                libressa
                                ---
                                Nadmiar zalet to duza wada.
                                • e_bajok Re: do amata: 11.04.04, 14:19
                                  Coś w tym jest, tu większa waga problemu tu większu mózg by ten problem
                                  rozwiązać . Tak, Kopernik była kobietą ;))))))))))))))))
                                  • libressa Re: do amata: 11.04.04, 14:22
                                    ...byc moze ma chłopiec problem z pozbyciem sie, materiału genetycznego, który
                                    mu zalewa te dwa zwoje...
                                    libressa
                                    ---
                                • Gość: młodszy Re: mam pochylić czoło, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 14:25
                                  do twojego "móżdżka" ?:)

libressa napisała:

> to,ze mezczyzna posiada wiekszy mozg, wcale nie implikuje
                                  > do tego ,ze jest bardziej inteligentny, wszak natura przeznaczyła
                                  > wiekszej wagi zadania kobiecie ,jesli chodzi o gatunek, wiec pochyl
                                  > z pokora czoło, gdzyz ewolucja nie dokonała sie jeszcze na Tobie.
                                  > :)
                                  > libressa
                                  > ---
                                  • libressa Re: mam pochylić czoło, 11.04.04, 14:33
                                    ...nie stac cie na mnie, sorry!
                                    libressa
                                    ---
                                    • Gość: młodszy Re: mam pochylić czoło, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 15:08
                                      Takie jak ty, sorry, to ja w sobotę rwę, a niedzielę odstawiam do domu, już
                                      wykorzystane :)
                                      • libressa Re: mam pochylić czoło, 11.04.04, 15:26
                                        ... i to by było na tyle, tej twojej "mocy"...:)))))))))))))))))

libressa
                                        ---
                                        • Gość: młodszy Re: mam pochylić czoło, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:04
                                          Bo na więej nie zasługujesz - złapać, wykorzystać, i do następnego weekendu :)
          • Gość: ewa Re: sex z mlodszym IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 11.04.04, 14:15
            nie
            nie
            nie
            nie
            nie
            nie
            nie
            nie
            nie
            • e_bajok Re: sex z mlodszym 11.04.04, 14:16
              czkawki dostałaś czy co ?? ;))
              • Gość: ewa Re: sex z mlodszym IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 11.04.04, 14:22
                e tam... masz rację.. intelekt to prawdziwy seks.. bez intelektu nie ma
                prawdziwego seksu.. seks bez intelektu to ..gowno
              • Gość: młodszy Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 14:26
                chyba stosunek przerywany :)

e_bajok napisał:

> czkawki dostałaś czy co ?? ;))
                • Gość: taki jesteś beznad Re: sex z mlodszym IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 11.04.04, 14:42
                  a po co???
                  • Gość: -e- Re: sex z mlodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 00:30
                    ale odbieglismy od tematu...

Bo prawda intelekt jest wazny ale wsrod mlodych osob jak i starszych zawsze sa osoby godne uwagi jak i takie z ktorymi nie chetnie by sie rozmawialo...

A temat ze Pani 30 latka ma ochote na mlodszego... czemu nie jak chce...

JA mam 21 lat i marzy mi sie starsza kobieta ale czy ktora kolwiek by w rzeczywistosci sie przyznala ze ma ochote na mlodszego moim zdaniem malo prawdopodobne...
                    • poo3 Re: sex z mlodszym 12.04.04, 00:41
                      Na dobry sex trzeba zasłużyć , tego nie kupujesz w sklepie.Wiek jest bez
                      znaczenia , liczy się to coś.Jeśli intelekt nie potrzebny dla niektórych ,to
                      pozostaje sex za pieniądze albo dmuchane laleczki.;)
    • Gość: 1grzech Re: sex z mlodszym IP: *.kwsa.pl 13.04.04, 10:14
      A mnie sie wydaje że chciałaby PAni obdarzyc kogoś, kto z dużo większym
      wdziękiem i wdzięcznością przyjąłby ów dar. Byćmoże pora na niecodzienną zmianę
      w życiu partnerskim? W końcu skoro seks ze znacznie młodszym jest dopuszczlny,
      to przecież nowy element zabawy z aktualnym partnerem jest bardziej
      prawdopodobny, a może mieć podobny efekt.
      ;)
      Z młodzieńcami jak widać na załączonym obrazku (młodszy) może wystąpić problem
      intelektualny, a jak juz ustaliliśmy seks bierze się z wyobraźni, a nie
      zkształtu, wieku, czy zapachu.
      Musze się przyznać że zmiana, choć rodzi zaskakoczenie wyśmienicie robi obu
      stronom zabawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka