22.12.10, 20:01
internetowym maniakom, forumowym domownikom jak i gościom przemykającym przez forum życzę radosnych, pogodnych, magicznych świąt...
a swoją drogą mam pewne obawy, czy w worku świętego nie czeka na mnie gigantyczna rózga, troszkę narozrabiałam w tym roku, ale świat bez zołz...hmm...chyba dość monotonny by był :)
Obserwuj wątek
    • wredota_online Re: :)))))) 25.12.10, 23:55
      wypadałoby chociaż podziękować , raz w roku zołza usiłowała miłą być ;)
      • crimen Re: :)))))) 26.12.10, 00:20
        No to mów od razu, że oczekujesz dowodów dzięczności za przemianę wewnetrzną, choć ja wolę klasyczne zołzy, od tych mówiacych ludzkim głosem:)
        • wredota_online Re: :)))))) 27.12.10, 00:20
          crimen nie ma żadnej przemiany, nie jestem ideałem,mam świadomość własnych wad, życie to nie bajka, efekt końcowy jest zgoła odmienny niz u Andersena, to dobro dostaje po tyłku, im prędzej do tego dojdziesz tym lepiej dla ciebie. Smutne , banalne, ale prawdziwe...
          • bettina75 Re: :)))))) 28.12.10, 13:37
            Z ta zyciowa prawda to sie nawet zgodzic moge......
            • crimen Re: :)))))) 01.01.11, 21:40
              Nie macie racji. Przez lata wiele sił i środków włożyłem w ewangelizację Schizolka i uważam, że mój wysiłek nie poszedł na marne :)
              • khinga Re: :)))))) 02.01.11, 02:20
                Schizooo został świetym:)
                Alleluja!;D
    • khinga Re: :)))))) 27.12.10, 02:55
      wredota_online napisała:

świat bez zołz...hmm...chyba dość monotonny by był :)

Na pewno:))))
      • leziox Re: :)))))) 27.12.10, 22:28
        F.Y.T.
        • khinga Re: :)))))) 28.12.10, 12:47
          Lezio, proszę oświeć mnie, co to za skrót:) Znam kilka, ale ten mi nic nie mówi:)
          • schi_z_o_o Re: :)))))) 28.12.10, 13:40
            ja słabo rozumiem ten język,ale lezio miał na myśli ....sex,drugs & rock and roll :)))
            • leziox Re: :)))))) 28.12.10, 15:46
              Nie bede sie wyrazac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka