Dodaj do ulubionych

Akcja - płaski brzuch!

20.04.04, 12:26
To forum do tej pory było z punktu widzenia społecznego bezużyteczne. Czas z
tym skończyć! W imię czynu społecznego włączam to podforum do akcji plaski
brzuch!

Każdy ma choć raz coś zrobić w celu spłaszczenia swego brzucha, a uwagami,
rezultatami i innymi podzielić się ze współforumowiczami!

Obserwuj wątek
    • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 14:58
      No i w ten sposób już wiecie Drogie Panie, że Karolak dzieci z Wami mieć nie
      zamierza ;-PPP
      • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 15:03
        To to drobiazg. Nie z nim to z innym.
        Obawiam sie, ze po akcji plaski brzuch Karolak zarzadzi nastepna - plaski
        biust, wiec moze lepiej wypiac sie na te akcje czyms, co tez plaskie nie jest?
        • edzioszka Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 15:27
          własnie napisałam komentarz do wypowiedzi Karolaka i gdzieś go wcięło.. akcje
          upiększające wniesznij wid uważam za zbędne - nie dosyć, ze wszystkie mamy
          figurę modelki, to jeszcze na dokładkę IQ powyżej 200 ;)
          • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 15:36
            Nenene, wieszakiem to ja na pewno nie jestem.
            • edzioszka Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 15:56
              myslałam o Cindy raczej ;)
            • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 16:01
              miltonia napisała:

> Nenene, wieszakiem to ja na pewno nie jestem.

O, z pewnością nie! Natomiast szafa z Ciebie jak się patrzy. Niby i w tym i w
              tym można ubranie schować, ale...
    • aniela Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 16:01
      w kazdym czynie spolecznym ktos musi wystapic w charakterze stonki.
      postanowilam sabotowac wasza akcje ostentacyjnie wypinajac sie na Was. brzuchem.

• j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 16:04
        Na stonki mam muchozol! Nic nie stanie Nam na przeszkodzie w drodze do
        płaskiego brzucha!
        • kanuk Re: Akcja - płaski brzuch! 20.04.04, 23:26
          kryterium plaskosci moglyby byc poziomki, ktore nie turli turli z tegoz.
          lub inne sympatyczne i przywspolczulne metody. wpychanie poziomek w pierscienie
          przewleczone przez pepki surowo niedozwolone. pepe wroc.
          • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 21.04.04, 08:49
            Nic nie rozumiem, ale jeżeli chcesz dobrze dla akcji, to się zgadzam.
            • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 21.04.04, 09:31
              Precz z płaskim brzuchem, precz z płaskim biustem, precz z płaską pupą, precz z
              płaskostopiem!!!!! NIECH ŻYJĄ WYPUKŁOŚCI!!!!
              • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 21.04.04, 09:37
                Precz z preczem ;-)
                (biust niepłaski ql)
              • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 21.04.04, 17:19
                zarlaczka napisała:

> Precz z płaskim brzuchem, precz z płaskim biustem, precz z płaską pupą, precz
                z płaskostopiem!!!!! NIECH ŻYJĄ WYPUKŁOŚCI!!!!

No nie wszystkie jednak. Pryszcze Karolaka chociaz troche bym rozplaszczyla.
                • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 08:43
                  Z moich wypukłości, to jedna jest szczególnie imponująca - he he he he he
                  • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 09:39
                    Stawiam na to, że Karolak miał na myśli swój mięsień piwny.
                    • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 10:26
                      Każdy sądzi po sobie. Wszyscy doskonale wiemy jaki mięsień miał Januszek na
                      myśli, a wiadomo, że Januszek nigdy nie kłamie.
                      • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 10:49
                        Aha, a te klapki na oczy, to on Ci założył, czy sama się w nie ubrałaś?
                        ;-)
                        ;-P
                        • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 10:59
                          Te klapki nazywają się miłością. Kochamy swoje klapki, prawda Żarłaczko?
                          • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 11:42
                            No tak. Miłość jest ślepa - wszystko jasne.
                            Reszta Pań już przejrzała na oczy i ujrzała prawdę ;-) ;-P
                            • edzioszka Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 13:31
                              Fdj - pora byś sprecyzował, którą z nas obdarzyć zamierzasz niesłabnącym
                              uczuciem ;)
                              • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 23.04.04, 19:38
                                Eda, po co?
                                Krolak ta twoja wkleslosc co masz ja za wypuklosc to zaden miesien.
                                • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 24.04.04, 15:30
                                  Do czego może posunąć się porzucona kobieta w swojej zemście, nawet do tak
                                  paskudnych kłamstw w sprawie mięśnia.
                                  • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 26.04.04, 09:01
                                    Ach Żarłaczko, ulitujmy się nad kobietą biedną i opuszczoną!
                                    • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 26.04.04, 22:34
                                      Juz Ty sie Karolak nade mna nie lituj bo znowu mnie w koszta wpedzisz.
                                      • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 08:21
                                        Piniondze i piniondze. W kolko Ci tylko te piniondze w głowie. Raz poczęstowalaś
                                        mnie zatęchłym wińskiem, a wypominać będziesz do końca życia!
                                        • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 09:44
                                          Zamiast docenić poczęstunek - gest szczery i od serca pochodzący, to jeszcze
                                          narzeka, niewdzięcznik.
                                          • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 10:11
                                            Gest szczery? Nie sądzę. Wiedziała, że na trzeźwo na nic mnie nie zmusi, to
                                            częstowała tą nalewką paskudną mówiąc, że to kompocik.
                                            • fdj Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 11:15
                                              Kompocik. Narkotyków mu się zachciewa.
                                              Chce dziewczęta na złą drogę sprowadzić.
                                              • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 11:18
                                                Z powodu denaturatu, ktorym codziennie sie raczy, Karolakowi wszystko sie
                                                pomieszalo. To on mowil na wytworne wino, ktorym go czestowalam, ze to kompot a
                                                nie alkohol.
                                                • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 12:21
                                                  Nieważne co. Ważne, że wypominasz pół szklanki!
                                                  • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 27.04.04, 18:41
                                                    Chytruska!
                                                  • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 28.04.04, 09:01
                                                    A do tego sknera!
                                                  • miltonia Re: Akcja - płaski brzuch! 29.04.04, 16:07
                                                    Nie pol szklanki, tylko pol eleganckiego kieliszka na cieniutkiej nozce. I tych
                                                    polkieliszkow byla nieskonczona ilosc. Ile razy mowilam Ci Karolak, ze wina nie
                                                    wlewa sie pod sam brzeg? Nic sie na manierach nie poprawil, normalnie nic.
                                                  • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 29.04.04, 21:47
                                                    Taka sknera, że jakieś kieliszki mizernej wielkości wyciąga, zamiast nalać
                                                    Janusiowi słuszną szklanicę.
                                                  • j_karolak Re: Akcja - płaski brzuch! 30.04.04, 10:42
                                                    Co więcej - raz mi zrobiła zupę, to nie było tam mięsa, a talerz mi zabrała
                                                    zanim skończyłem. Potem pewnie dała tym swoim kastratom.
                                                  • zarlaczka Re: Akcja - płaski brzuch! 30.04.04, 12:21
                                                    Obawiam się, że nie dała tego swoim koteczkom, bo jedno jej trza przyznać, że o
                                                    zwierzątka dba i nigdy by nie nakarmiła ich, tym świństwem, którym karmi Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka