Dodaj do ulubionych

Walentynki w internecie?

04.02.11, 09:51
Hej! Jak zwykle zbliża się dzień, w którym czuję jeszcze bardziej brak osoby, z którą mogłabym spędzić życie, czyli walentynki. Ostatnie dwa "święta" spędziłam samotnie, przy kieliszku wina i książce, nie miałam z kim ich spędzić, wiadomo, że było mi trochę smutno. Zwłaszcza, jak w każdym oknie wystawowym widzę serduszka, miśki, kwiatki itp. Ale jakoś się nie łamałam. Ale teraz zastanawiam się, ponieważ koleżanka powiedziała mi, że na jednym z portali matrymonialnych (jednym z bardziej popularnych) jest możliwość darmowego wysłania "walentynki" do jednej osoby. I jeśli ta osoba z serwisu odpisze mi na walentynkę, to później przez jakiś czas mogę za darmo z nią korespondować. Stwierdziłam, że może to jest całkiem niezłe wyjście, wyszukam sobie kogoś do mnie pasującego i jeśli udałoby mi się, to może cały wieczór "przegadam" z tą jedną osobą? Co o tym sądzicie? Myślicie, że to jest dobre wyjście? Czy lepiej nie pchać się w znajomości internetowe?
Obserwuj wątek
    • waltana Re: Walentynki w internecie? 06.02.11, 14:45
      Myślę, że to bardzo fajny pomysł:) A co więcej, to przyznam, że sama już widziałam tą promocję i już upatrzyłam sobie jedną osobę, do której na pewno wyślę walentynkę:D Kurcze, nie płacąc abonamentu mogę sobie za darmo przez 3 miesiące korespondować z jednym facetem, super:) A sądzę (mam nadzieję, że się nie pomylę), że jak wyślę walentynkę to facet powinien mi odpisać, przynajmniej, żeby sprawdzić kim jestem. Co mu szkodzi?:) Bo to jednak co innego niż wysłanie normalnej wiadomości, których pewnie pełno dostaje. A wysyłając walentynkę on wie, że mogłam wysłać tylko do 1 osoby i wybrałam akurat jego!:) Więc pewnie się trochę dowartościuje, a dzięki temu mi odpisze:) Zobaczymy, ale jeśli się pytasz o nasze zdaniem w tym temacie, to ja Ci polecam skorzystanie z tej promocji:) Nic Cię to nie kosztuje, a możesz całkiem ciekawie spędzić walentynki, a co ważniejsze, znaleźć partnera:) A tak swoją drogą, rozumiem, że chodzi Ci o mydwoje, tak? Czy może jakiś inny portal wprowadził też taką promocję? Pozdrawiam!:)
      • bilbona Re: Walentynki w internecie? 08.02.11, 16:50
        Hmm, myślę, że możesz mieć rację z tym, że facet poczuje się wyróżniony i może odpisać. O tym wcześniej nie pomyślałam:) Zastanawiałam się tylko jeszcze nad tym, czy jest sens korzystać z portali randkowych i nawiązywać przez takie portale znajomości, ale w sumie faktycznie co mam do stracenia?:) A swoją drogą tak, chodzi właśnie o ten portal. Nie szukałam na innych, więc nie wiem, może jeszcze gdzieś można znaleźć takie promocje, ale koleżanka wspominała tylko o mydwoje.
        • malam74 Re: Walentynki w internecie? 18.02.11, 23:58
          a on też ma tylko jedną Walentynkę wybrać? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka