Dodaj do ulubionych

Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 19:39
Czytalam sobie 4 cz, Harry Pottera i ...usnelam .Kurde,ale mialam relistyczny sen !!! latalam na
miotle,co za fantastyczne uczucie !!!!!!!!!!! Obudzilam sie z ogromnym pozadaniem takiego
cudownego urzadzenia...... Ja chce miooootle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 19:47
      Też bym sobie poczytala Harego...:) A tak mam sny cholernie nieciekawe:)
      • Gość: samanta Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 19:52
        A mnie kiedys fantazja i wyobraznia wykoncza.czy juz nigdy nie dorosne???:)))
        • Gość: Pom Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 19:58
          Poki marzysz masz szanse na cos fajnego w zyciu. No i same marzena w sobie są
          wspaniałe:)
          • Gość: samanta Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 20:18
            a pewnie!W poniedzialek zabiore sprzataczce miotle i bede kombinowac co by poleciec!!!!!:))))))))))))
    • Gość: EBSIKjr. Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 23.02.02, 21:46
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> Czytalam sobie 4 cz, Harry Pottera i ...usnelam .Kurde,ale mialam relistyczny s
      > en !!! latalam na
      > miotle,co za fantastyczne uczucie !!!!!!!!!!! Obudzilam sie z ogromnym pozada
      > niem takiego
      > cudownego urzadzenia...... Ja chce miooootle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KUPIĘ CI
      MIOTŁĘ,czy już jestem normalny i niwynaturzony.pozdrawiam.

• Gość: samanta Re: Ja chce miotle !!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 21:51
        twoja wada jest to ze jestes normalny a ja nie lubie normalnych .Poza tym wyrazasz sie chamsko o
        gejach i to tez mi sie nie podoba.Ty mi sie nie podobasz!Rozumiesz to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka