Dodaj do ulubionych

Niereformowalna

22.02.11, 09:49
Magda Gałczyńska! Zgadza się, co więcej, myślę że takich niereformowalnych jest w TV większość! Wczoraj w Sejmie p. Magda dorwała jednego z PiS-u i tak długo powtarzała pytanie o listy wyborcze, że facet nie wytrzymał i powiedział jest wprost: pani redaktor jest niereformowalna. Myślę, że na jego miejscu każdy by się wqrzył, bo gdy zapytany o te listy odpowiedział, że PiS jeszcze nie układa a ta dalej pyta o to samo i wałkuje tylko ten temat, to jak z taką osobą rozmawiać? Głucha czy po polsku nie rozumie?
Obserwuj wątek
    • drugitiktak Re: Niereformowalna 22.02.11, 12:27
      baba jak się na coś uprze, a jeszcze pewna jest tematu, to będzie wałkować sprawę aż do skutku.Widocznie tamta pani wiedziała,że ten pan z PiS-u prawdy jej nie powiedział.
      • tadeusz_ski.51 Re: Niereformowalna 22.02.11, 16:49
        Albo też, chciała "zabłysnąć" i jako pierwsza wydusić informację i listach?
        Ale, jak to mówią "trafiła kosa na kamień" i wyszło na to, że pani redaktor nie ma innych pomysłów na pytania, jedynie ten o listy? Niekompetencja wylazła jak szydło z worka... jeeeeeeeeee... zamiast rzeczowych informacji szukanie sensacji! Ot dziennikarze!
    • tadeusz_ski.51 Re: Niereformowalna 24.02.11, 07:20
      Muszę podciągnąć ten wątek, bo mi się to bardzo podoba! Niereformowalna, hahahaha, znam parę takich osób, znam.... jeeeeeeeeeee
      • drugitiktak Re: Niereformowalna 24.02.11, 07:32
        Nie daj Bóg jak przeczyta to jakiś poseł , to potem będzie zastanawiał się i wymyślał ustawy jak takie baby zreformować (bo jest takich kobiet więcej ).
        Tak się zastanawiam ,czy 'niereformowalna' znaczy to samo co 'upierdliwa'?
        • tadeusz_ski.51 Re: Niereformowalna 24.02.11, 07:44
          Raczej chodzi tu pewien rodzaj oszołomstwa, bezgranicznej wierze we własne racje, braku umiejętności zrozumienia słów i argumentów rozmówcy? Potocznie można to określić, że słowa do tej osoby wypowiedziane, "odbijają się jak groch o ścianę".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka