chiara76 28.04.04, 16:49 Może będą jakieś koncerty, czy coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodylian Re: Co się będzie działo 1 maja w W-wie? 28.04.04, 17:24 chiara76 napisała: > Może będą jakieś koncerty, czy coś w tym stylu? Ja mogę zaśpiewać. k Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Bruksela 28.04.04, 19:44 A ja jade do Brukseli 1 maja :-))) Bedzie polski dzien, a nawet weekend :-))))) Moj kochany Sebus znalazl- czyz on nie jest genialny ten moj narzeczony??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Co się będzie działo 1 maja w W-wie? 28.04.04, 20:19 Będzie manifestacja OPZZ oczywiście:) i pewnie bedzie kontr manifestacja Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Co się będzie działo 1 maja w W-wie? 28.04.04, 21:54 a ja ide ze znajomymi swietowac, ale nie w Wawie, hm, juz uciekam z tego watku, bo skrecilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 A w Wellington... 29.04.04, 08:32 Tutaj beda jakies uroczystosci, wystepy i koncerty pod chmurka, m.in. polski zespol piesni i tanca. Dziala tu taki, raczej amatorski, ale na jakies konkursy wyjezdzaja. A do tego w miejskiej bibliotece jest wystawa ze zdjeciami i informacjami na temat nowych panstw. Ale mnie nostalgia zlapala, jak zobaczylam zdjecia Warszawy... :-( Odpowiedz Link Zgłoś