tadeusz_ski.51 06.03.11, 15:42 wziąć sobie "urlop" od komputera? Odczuwam przesyt, znudzenie i znużenie... Przecież przez dwa tygodnie nic by się nie stało? Nawet jakby to forum całkiem zdołowało, to by się go podniosło... Hmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No co jest? 07.03.11, 08:07 Dajecie ten urlop czy nie? Co? Może podanie mam pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Dobra, kurde! Dobra!! 07.03.11, 08:25 Macie to podanie! I podpisywać mi tu zgodę! Bo jak nie, to ja Wam... no wiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Dobra, kurde! Dobra!! 07.03.11, 11:04 może poczekaj na gorsze czasy, przecież i tak nie wytrzymałbyś bez nas .....Może nie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 O Ty Drugitiktasiu! 07.03.11, 15:42 Nie podpisujesz?? Wrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 ... a może by 07.03.11, 15:45 ponegocjować? Może Drugitiktasia chce się targować? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: ... a może by 07.03.11, 17:35 no to co ,negocjujemy ...? Nie starczyło by Ci tylko 7 dni ? Chcesz mnie tu zostawić na włościach na tak długo , na pastwę losu i Gargamela ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 08:30 zakwestionować własne podanie! Bo nikt na tym forum nie czyta uważnie! Nikt oprócz mnie oczywiście! Nikt nie zwrócił uwagi na datę mojego podania?? Zamieszczone tutaj w dniu 7.03 ma datę sporządzenia 9.03.... hahahaha, jeszcze nie sporządzone a już wstawione! Zdolny jestem, nie? Rzecz w tym, że taka "pomyłka" powoduje nieważność dokumentu! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 09:35 i całe szczęście ..... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 09:38 a Ty tak celowo wprowadziłeś w błąd żeby zobaczyć kto jak dokładnie czyta posty na forum , czy to przeoczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 11:08 Takich "przeoczeń" raczej się nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 11:10 drugitiktak napisała: > i całe szczęście ..... !!! --------------------- Droga Drugitiktasiu, na Twoim miejscu byłbym wstrzemięźliwy w wyrażaniu entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 11:44 to znaczy ,że co ? ,że nie powinnam się cieszyć ,że nie idziesz na urlop, od forum ? Cieszę się , bo kto by tu mi się wpisywał , jakbym założyła jakiś wątek ? To forum by umierało..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jestem zmuszony sam, osobiście 10.03.11, 12:50 Forum to nie człowiek, więc nie może umrzeć, co najwyżej zniknąć, czyli "zdechnąć", ale póki go sam nie zlikwiduję, będzie trwać i trwać. A że spadnie gdzieś na dno, mi to nie przeszkadza, jeśli zechcę, popiszę sam z sobą i wydźwignę na górę! Póki co, w rankingu, który tu widzimy na 9-tym miejscu wygodnie sobie siedzimy! Odpowiedz Link Zgłoś